IRC-Galleria

Luistimet.Keskiviikko 25.01.2006 16:14

Kokeilimpa tuos piiiiiiitkästä aikaa luistella. Viimeks taisin luistella kuudennella luokalla. Vähä oli ny pelottavaa. Ensin ei oiken meinannu pysyä pystys, mutta kyllä se sitte muutaman minuutin tasapainottelun jälkeen lähti taas sujumaan. Tosin mun luistelutuokion keskeytti ala-astelaisjoukkio joka ryykäs sinne jäälle, ku olin luistellu jotain vartin. Ja niiden opettaja kans tuli sinne.. Luistelin siinä vielä muutaman minuutin, mutta päätin sitte poistua taka vasemmalle niiden liikunta tunnin tieltä. Jäi vähä lyhyeen, mutta ei se mitää. Pientä totuttelua näin aluksi. Joku toinen päivä sitte pidempään. ^_^

Aaaah. Illalla taas aerobic. Mä oon ny oikeen tosissani päättäny kiinteyttää ennen kesää. Vatsalihaksia taas puristellaan 100/päivä, selkiä n. 50/päivä ja sitte illalla teen pienet venytys jumpat vielä itsenäisesti. :) Reisille ja käsivarsille pitäis vielä jotain puuhdetta olla. Spining olis aika kivaa, mutta ku emmä halua yksin mennä. Olispa oma kuntopyörä.

Kaljattais taas vähä. En tiiä. On se vissihin melko pakollista mennä lauantaina Kantriin TAAAAAAAAS. Sinne on menos kaikki niin eihän täs ny auta, mutta tämä on sitte kyllä viimenen kerta hetkeen, ku sinne meen. Haluan johonki eri paikkaan välis.

Huamenna tallille sovittamaan pojalle uutta satulaa. Se sen vanha alkaa olla jo niin rauska. jos samalla vähä ratsastais.

Örp. Kaikki hommat kyllä ny niin painaa päälle ettei mitää järkiä. Pättötyö, päättötyö ja vielä kerran päättötyö. Mihin työharjotteluun huhtikuus?? Kuorma-autokortti pitäs saada pois kuleksimasta ja ja ja. Opintotukiki sais jo tulla!! hohhoh...

Joo..ei jaksa enää inistä..:D Hellurei!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.