IRC-Galleria

Tallilla tallilla.Torstai 26.01.2006 20:27

Tuli taas oltua. Rattastelinki taas tänään. Piti kokeilla pojalle yhtä satulaa joka olis myynnis. En tiiä kyllä. Se oli niiiin paljo pienemmän olonen, ku se mun nykyinen..siis lähinnä mun perseelle..;D Ja vähä ihmeelliset ne sisemmät siivekkeet, mutta toisaalta. Eipä tuo poika ainakaan moittinu ja kyllä se silleen istu ihan hyvin, että voishan tuon, vaikka ostaakin, ku ei se kalliskaan oo ja poitsu tarttis kyllä jo uuden satulan. Tuon vanhan ostin käytettynä niin se alkaa olla jo vähä rupsahtanu, ku mullaki se ollu käytös n. 4 vuotta.
Mutta on niin vaikia luopua tutusta ja turvallisesta..:D

Haah. tälle päivää taas tehty 60 vatsaa ja 30 selkää. Vielä olis jäljellä 40 vatsaa ja 20 selkää. ^_^ Ja illemmalla vähä omatoimista jumppaa.

Ihanaa mahtavaa. Huomenna pääsee kotiin. Kotona on niin lepposta. Täälä meinaa tulla vähä yksinäiseksi välillä, vaikka on yksinki kiva olla, mutta ei koko aikaa. Mä oon liian sosiaalinen.

Ärmh..nyt olis hakupaperit venaamas tuos pöydällä, että alkasin täyttää niitä. Mä en halua. En en en, mutta kai se pitäis. Kohtahan sitä joutuu heittää (90% varmuudella) hyvästit Seinäjoelle. *sniis*. No..Vaihtelu virkistää....sano mummo, ku kissalla pöytää pyyhki.

Joo-o..jos sitä painuis vetämään tupakan ja sitte, vaikka kattelemaan niitä hakupapereita.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.