IRC-Galleria

Maanantait on aina niin "mahtavia".Maanantai 12.02.2007 13:40

Tämä päivä alkanu astetta loistavammin. Aamulla menin töihin kahdeksaksi...työnantaja passitti mut terkkarille hakemaan sairaslomaa, ku se hetken aikaa oli kuunnellu mun röhimistä ja pualiksi mennyttä ääntä.
Sitte tulin Papanan luo ja avasin postista hakemani paketin, jossa piti tulla peli jota oon venannu joulusta asti. Kuinkas kävikään sieltä tuli pelkkä kotelo ei siis peli levystä tietoakaan. Sitte soitin paikkaan, josta peli on tilattu, tulikivenkatkusen puhelun. "Tilasimpa teiltä pelin, mutta huomasin maksaneeni 60€ pelkästä kotelosta!!" (Helvetin kallis kotelo. taidan laittaa seinälle.)
Sitten..eihän tässä vielä kaikki. Mentiin papanan kans tupakalle parvekkeelle ja mä paiskasin parvekkeen oven tietysti kiinni ja lukkoonhan se meni. Sielä sitten seisoskeltiin yli tunti, kunnes tuli postinainen tuomaan postia ja kiljuttiin sille parvekkeelta "Tuu auttamaan! Me ollaan oltu täälä yli tunti! Eikä oo ketään kotona!!"
Niin tuli kiltti postinainen avaamaan meille oven. (lisäksi meillä ei ollu partsilla mukana puhelimia saati kaikkia tupakoita...)
(Tupakalle mentiin n. klo 10.05 ja pois päästiin klo 11.15..jebee!! \o/ )
Sitte horoskoopit kehtaa vielä luvata tälle päivää arpaonnea ja muuta shittiä. Ei nyt kyllä siltä oikeen tunnu.

Mitähän tämä päivä vielä tois tullessaan? Ajaisko sitä autolla mettään ja jos vaikka hukkais puhelimensa ja katkasis kinttunsa ja ja ja... ^_^


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.