IRC-Galleria

Kouluuun.. =PTiistai 07.08.2007 12:01

Nii-i. Huomenna sit reippaana kouluu. Kiinnostaa het niin vitusti, ku ei oo saanu lomaalla yhtää. Mutta noh..aina ei mee nallekarkit tasan.

Onneks siinä ny ei sit montaa viikkoo tarvii olla, ku pääsee bulgariaan ja sit taas muutama viikko ja onki syysloma. :) Vaikka rehellisyyren nimis niin onhan tuos koulus hyvätki puolensa... opiskelijaelämä on aina sitä itteensä ja omaa lomaa voi pitää ilman omantunnon tuskia..toisin ku jos kävis töissä.
Opintotuilla kituuttaminen on aina yhtä vitusta, mutta pikku vikoja. On sitä ennenki pärjätty. Ja ny oon koko kesän paiskinu niin helvetisti töitä (ja muutenki koko vuoden), et opiskelijaelämä on kai ihan tervetullutta vaihtelua.

Kämppä pitäs vaan saada ihan kunnolla kuosiin viimisillään. Kaks kuukautta oon muka jo asunu eikä mulloo eres ikkunaverhoja ikkunas ja osa pahvilaatikoostaki on vielä purkamatta. Oon vaan käyny kämpillä juopottelemas. Hah.

Njääääh..ja mä haluan tatuoinnin. Jumppaan nuo jenkkakahvat helvettiin niin voin ottaa alaselkään tekstin. ^_^ Voisinki palkita itteni niin pysyy motivaatio päällänsä.

Jep, mut vois lähtee voiteleen pullat ja nakkaan ne uunii. Leipuri hiiva moi. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.