IRC-Galleria

Juuh..oltiin sitte Taminossa. Papana oli bailannu housut kintuissa ja minä härvelsin muuten vaan. Loppuillastahan ei juurikaan ole muistikuvia. Aamulla huomasin, että oltiin näköjään pitsat siinä mun kämpillä vedetty naamaan Papanan kans ja sille..:D Kummallakaan ei muistikuvia, että mistä ollaan ne pitsat haettu ja miten ollaan mun kämpille päästy. Hyvin todennäköisesti ollaan kävelty...

Taas on tullu soiteltua pitkin poikin ja häirittyä ihmisiä keskellä yötä...siinä neljän ja viiden välillä.. :D "Thulkaash jhatkhoille shaatanaaaah!!"

Ai jeesus. Ei tarvii Taminoon taas hetkeen mennä kyllä. Ahhahahhahhaah!! Sielä pitää aina kerran kuukaudes käydä vetämäs homma ranttaliksi ja sit voi taas häntä koipien välissä luikkia Rocksiin. Ei oo se Tamino ihmisten paikka ollenkaa. Ihan, ku joku savanni saatana. Kaikki apinamaases kännis ja niin eläämellistä menoa, ettei oo järkee.

Ja keskiviikosta asti ollu muuten vaan vähä sekoa meininkiä..vaikka koulus oon kyllä käyny, et ei siinä...

AIH!! Ja mä tajusin, et täytän tasan kuukauden päästä 20v. O.O VANHA!! VANHA!!! (mut mä saan kyllä Alkosta viinaa.. kuhan lopettavat sen lakon ennen sitä.. =DD ) Nooh..ei kyllä äkkiä uskoosi, että minäki kakara muka alan olla jo teini-iän ulkopuolella kohta. Faktahan on se, että Kata ei aikuistu ikinä..oli sitä ikää sitten 14v tai 35v. Että sikäli...mutta mutta...sellasta tällä kertaa sitten.

Mäysh.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.