IRC-Galleria

kesyily paikallaanLauantai 27.09.2008 03:23

on muuten vitun vinkeätä vastaanottaa tämän b-sortin, ellei suorstaan c-kategorian viestejä kun itse sattuu harrastamaan selvää perjantai-illan viettoA:
"haha theres this bloke i swear i knew he was german! hahaha being tipsy is awsome n i still got like 1.6l of duvel awsome!" ensinnäkin kerroppas vähän niistä saksalaisista, niistähän kuulee heti "jAH" älähdyksestä että ne on sen maalaisia kun on + ISO PLUS, duvel on mun vauva. perkele.
"hahaha im drunk! avd youve got watermelons!" nii in
"i might give you a call to check the state of you later! haha for the moment to a guy in italy, but if you want i could just marry you :p wohoo doomsword" en edes uskalla kertoa mikä doomsword on..
"perky kitten!"
ja siihne sorttiin. jos tekisin niitä helvetin kategorioitakin niin nämä menisivät "säälittävät D"-mappiin. oivoivoi.
niin ja kiitti david joka aiheutti lievän stressitilan soittaa DONALDvittuSONin tunnin aikana 3 krt,kauhee värinä housuissa vaan alkoi puutua kinttunen kun se vaan jatkui, jonka jälkeen kun soitan takaisin kauheessa häsässä, se kertoo että on kauheessa kusessa, DANS LA MERDEEEE ja sitten kun pääsen paikalle vihdoinkin pelastamaan sen pikku tahmatassun ongelma oli se että nyt on RAMADAN, ja kaikki coffeeshopit on kiinni >.< eli piti soitella ympäri brysseliä nuttura vinossa diileriä etsien että se saisi sen perkeleen päiväannoksensa. vitun ramadan mä sanon eikös ne voisi muuten vaan näännyttää itseään ja pitää ne "teehuoneet" [=coffeeeshopit] auki yhteishyvän vuoksi. ei tommonen ole kivaa average kansalaista kohtaan perkele.

nii ja vittu mä kuolen sunnuntaina ku pitää yrittää väkertää kauheessa kanuunassa artin projekti, tiivistelmät du chant 5-6-7 de L'Odyssée, sitten se äikän kirjotelma vois olla aika jees ku en vieläkään ole sitä tehnyt päätettyäni etten palauta lievää pakinaa/satiiria elämäni suurimmasta vaikuttajasta. sitten olin kirjoitellut kaikkea muuta ihanaa TÄNÄÄN ostamaani agendaan mutta ei sen puoleen että nyt jaksaisin hilata herkkupeppuani sitä etsimään.

we come one.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.