IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 29.09.2009 22:23

vittu mitä paskaa taas

feeling quite shitPerjantai 25.09.2009 01:31

[Ei aihetta]Tiistai 22.09.2009 22:10

My Head keeps turning,turning
like Russian Roulette
Thoughts are like Bullets
I can not do this, do this, do this.
This is the right world, This is the wrong world,
This is the one world, This is the dumb world,
This is the fun world

JA NYT TAKAISIN "OPISKELUN" ILOIHIN, Maanantai 21.09.2009 21:09

eli otetaanpas nyt kiinni kaikki paska mitä en tehnyt viime viikolla HUHHUUU!

äikän essee nappaa ainaki,

hissan kiinni ottaminen on itseasiassa kivaa <3 JIHUU

pääsin juuri kotiin sairaalastaLauantai 19.09.2009 18:56

jännä juttu, paska reissu totta tosiaan.

joskus 9 maissa illalla lähdin ULB:n "urgences" osastolle ihan sen takia että saisin kortisonia tms koska nilkat alkoivat turvota siihen malliin ettei niitä enää nilkoiksi tunnistanut.

klo 23 minut otettiin "tutkittavaksi" eli käytävälle semmoselle söpölle sängylle kun kaikki tutkintahuoneet olivat täynnä, ja sitten piti kusta purkkeihin sun muuta ihanaa, mun lempipuuhaa.

noin keskiyöllä pääsin x-ray tsekkaukseen keuhkoistani, en todellakaan tiedä miksi mutta se nyt on tsekattu että minulla on oikea määrä kylkiluita ja keuhkoja on kaksi, ne toimivat niinkuin toimivat. JEI

kello 1 yöllä saakka venasin että minulta otettaisiin verikokeet, pistettäisiin tiputukseen sen ajan kunnes saataisiin tulokset verikokeista että mikä sviidu nyt on perseellään, ja kortisonia joko tabletteina tai piikkinä.

noh, kello yhdestä KOLMEEN minulla oli kolme hoitsua yrittämässä löytää verisuonta josta saisi ensinnäkin verta jota voisi testata ja viljellä yms muuta mukavaa, ja sitten joka olisi tarpeeksi iso että siihen saisi tungettua jonkun tuubin jotta saisi pistettyä tippumaan kaikki maailman litkut oletettavasti kortisonit kaupan päälle.
yhteensä laskin että minua pistettiin kuuteen eri paikkaan, eri otteista en ole niin varma. nyt vasen kyynärtaipeeni näyttää jännältä, monta tumman liilaa länttiä siellä täällä.

kaksi tuntia kun piikitetään ja yritetään letkuttaa, niin alkaa usein vituttaa ja sen huomasi vissiin hoitsutkin koska päätyivät siihen tulokseen että imetään ne veret ja annetaan "perfusion" eli tiputuksen olla.

Viihdytystäni varten (olettaisin tietenkin) ensiapuosastolle tuli alaston mies minun ns "tutkintahuoneeseen" (olin päässyt käytävältä upgradeen); joka huusi kuin eläin, mylvi, ei suostunut pysymään sängyssään vaan vieri lattioita pitkin huutaen "JEsus Fuck Give me some Morphiiiiiiiine"; "Doctoooooor don't leavee meeeeee, somebody help meeee i'm in paaaaaaain" ja muuta samaan suuntaan, ja hoitsut ihan innoissaan luulivat että olivat saaneet nistin hoidettavakseen "ooh you do morphiiiiiiiine? how oftéeeeen?". Karvainen lattiaa rakastava kaveri oli seuranani ja antoi heleän mylvintänsä soida korvissani miellyttävät kaksi tuntia. ihana mies. aivan ihana.

viiteen saakka sitten valvottiin odottaen verikokeiden tuloksia yms ;
"il n'y a rien d'alarmant, juste une inflammation supérieure à la normale, mais vous étes malade donc ca s'explique. on vous garde quand même 24heures sous surveillance juste au cas ou"
eli eipäs mitään huolestuttavaa, vähän vaan tulehdusarvot korkeammat kuin normaalisti mutta olettekin kipeä joten se selittää. pitävät kuitenkin 24 tuntia seurattavana ihan kaiken varalta. kukkuu

6.30 sain siis ihan oman huoneeni, sain itseasiassa nukuttua kun alaston kaverini jäi yksin tutkintahuoneeseen :< olin jo tottunut suorastaan kotoisaksi tulleeseen taustamylvintään.

tämän päivän aamu oli tylsä, lääkärit vaan kävivät vähän väliä sanomassa etteivät ymmärrä miksi minut pidettiin yön yli ja että pääsen aivan pian kotiin. ei siinäkään sitten mennyt kuin 6 tuntia että saatiin paperit hoidettua että pääsen kotiin.

KIITOS ULB URGENCES <3

p.s. vielä huomiona, en saanut mitään uusia lääkkeitä, uutta diagnoosia tms. vain "rhumatologie" lääkärin puhelinnumeron. aika turha reissu kyllä juu

[Ei aihetta]Perjantai 18.09.2009 20:45

(sketch)
jännää, nyt ei jotenki jaksa enää vituttaa tämmönen kotona istuminen. tai siis vituttaa mutta ei jaksa vituttaa enemmän kuin nyt. ei mtään multihuipentumia.

vois melkein jopa ehkä harkita jaksavansa tehdä koulutyötä. mutta ei nyt ihan kuitenkaan..

taidan siis mennä ja tehdä loppuun sen artin työn jonka piti olla valmis jo tasan näppärä ympäripyöreä viikko sitten. kehtaan mennä kouluunkin maanantaina sitten. jees

pitää uskaltaa uskaltaa. ja jaksaa jaksaa.. jännää

viime syyskuun tuulahdusTorstai 17.09.2009 23:25

24.09.2008 21:36 <sunshinecrack> viinI ostasola itseasiasa perkele. sivistynyt kansa juo sivitystinnsäseä määrissä perkele.
24.09.2008 21:37 <sunshinecrack> asialisentr kääryteprekel


jännä sana tuo "sivitystinnsäseä"

nauroin.

[Ei aihetta]Torstai 17.09.2009 15:10

lääkäri 8.45 jossai wezembeek-oppemissa ; LISÄÄ TESTEJÄ JEE
maanantaina 11.15 lisää verikokeita tiedossa

nyt on kivaa nyt on kivaa mut tota voisko joku nyt vaan auttaa mua paranee ?
ajattelin joko tulla maailman parhaaksi nukkujaksi tai sitten harjoitella nörttinä olemista. molemmat on haastavia.

saatana kun mä vaan haluaisin normaalin elämän takasin kiitos