IRC-Galleria

oivoi voivoiKeskiviikko 27.06.2007 15:18

kuten nipsukin sanoisi. heräsin vaihteeksi tänä aamuna [ohhoh!], ja kuten kaikki muut olivat nukkumassa, menin takapihalle aamutupakille&-kahville. oikein rauhaisa atmosfääri, linnut lauloivat ja aurinko paistai kun YHTÄKKIÄ vaihteeksi venäläiset naapurit rupesivat katsomaan ruski-tv:tä. ei siinä mitään, mutta naapurin naishenkilö on varmaan jo toista sataa vuotta vanha ja kuuntelee telkkaa niin kovalla, että luulisi olevansa graspopin päälavan edessä, eri materiaalin kuullen tosin. -.- rauhaisa kahvitauko keskeytyi ja tulin siis nöräämään. eläköön naapurin mummoshenkilöt ...
jos kukaan onnistuu vastaamaan minulle loogisella tavalla näihin kysymyksiin, ostan kyseiselle henkilölle kahvin. ja munkin. perkele
eli. MIKSI helvetissä kun on mennyt nukkumaan kolmelta, ja tietää että on vapaata kyseisenä päivänä, herää jo YHDEKSÄLTÄ? eikä saa sitten tietenkään unta enää sen jälkeen. se pistää vituttamaan aika railakkaasti. jos nyt suoraan sanon. tähän aikaiseen herätykseen ei ole mitään syytä tietääkseni, nyt on loma, olen kukkunut yöt läpi jo muutenkin ja saanut nukkua aivan mahdottoman hyvin, mutta nyt tottakai minun paskalla tsägällä herään ENNEN celtican aukeamisaikaa. miksi, miksi, miksi? pistäisi vähemmästäkin vituttamaan.
onnekseni faija oli laittanut bissen jääkaappiin ja oli liittänyt siihen lapun sanoen "ota tämä on on krapula" koska hän oli nähnyt missä kunnossa olin kun tulin kotiin eilen illalla :) ahh. sen sitä saa kun menee celticaan parin kaverin kanssa joilla on ns. korkeamPI alkoholinkestokyky kuin ennen [viitaten aisteen tällä kertaa].
koska sattui ketuttamaan vedin siis sen bissen [jupiler MAX, eli olikosse nyt jotain 55cl? hyvää heti aamusta] ja raahauduin pihalle röökille. ottaen huomioon että olin [ja olen edelleen] hyvin somasti pukeutunut, eli vaaleanpunaisiin raidallisiin boksereihin ja jonkun mieshenkilön kauluspaitaan [ei ole nimea missään lapussa eli jää mysteeriksi kenen omaisuutta sen sitten onkaan], ja pihan nurmikko oli hieman kosteaa menin loikkimaan siihen tuntien miten ruohonkorret kutittivat varpaanvälejä, naapurin richi [italialainen 60-v naishenkilö jonka kissan nimi on richi] tulee ulos talostaan ja satun loikkimaan juuri siinä kohdassa pihaa jolle näkee kadulta. oi onnea ja autuutta. saan puoleeni lievästi kyseenalaistavan katsauksen ja pään pudisteluita. hittoakos minä heitä pyysin muuttamaan vastakkaiseen taloon. olisivat miettineet jo siinä vaiheessa kun kuulivat meidän olevan suomalaisia.. perkele
eniten näin heti aamusta kyllä vituttaa se, että tiedän että minun on pakko mennä gare centralelle TAI gare du midille hakemaan joitain hiton interreilaajia joita en edes tunne. lupauduin jo laittamaan sinisen suomi-finland-leijona lätkäpaidan päälle jotta minut tunnistetaan. rehellisesti toivon että minun ei tarvitse mennä gare du midille saakka, koska siellä minulla on 80% varmuus törmätä lempieksääni, eli cedriciin. + että paikka kuhisee musuja kuin muurahaiskeko. uskokaa tai älkää, minä tunnen gare du midin liian hyvin. ja tämmöisessä darrassa sinne ei kehtaa mennä. edes pussi päässä.
hupaisinta on nyt kyllä tällä hetkellä se, että se bisse nousi jo nyt päähäni. mikä lie darra&aamubissen paras vaikutus.
ainiin, miksi helvetissä kahvikoneet ovat aina lakkoilevalla tuulella silloin kun niitä tarvitaan eniten?
ja miksi miehet ottavat vittuilun aina niin henkilökohtaisesti kun kyse on heidän egostaan ja seksuaalivietistään?
ja miksi helvetissä minä aina toivon voivani mennä heti uudestaan baariin darra-aamuna?

DONNY'S a FUCKING GENIOUS!Sunnuntai 24.06.2007 03:15

"why doesn't tarzan have a beard?"
"-what's the plural of pussy?
-pussies?
-nah, PUSSAHH!"
"what colour does a smurf turn into wheny ou choke him?"
"if you travel by the speed of light, and then you turn your headlights on, what'll happen?"

and a lot lot more.
WARNING! these are questions you should not think of an answer to

tasting the air you're breathing inMaanantai 18.06.2007 22:02

joten. tänään tõnis muutti pois. takaisin estoniaan. itkuparkua koko päivä. onnistunutta semmoista. pidin kaiken kasassa ruokikseen saakka. sen jälkeen ei tullut yhtään mitään.
tõnisista a.k.a poolboysta tuli vähässä ajassa korvaamaton. ei tässä muuta sanottavaa ole kuin että ei se itkeminen auta eikä paljon muukaan


<<Promise to hold you close and pray
Watching the fantasies decay
Nothing will ever stay the same>>

tifferin ursula on teh_Sex <3Sunnuntai 17.06.2007 17:47

pretty wicked now innit?

vitun snuffi on aiheuttanu mulle kai allergisen reaktion. ja en oo päässy röökille tänään vielä. ja pitäis pystyy varmaan lopettaa polttaminen ennen kesää tms. hieman utopinen toive. ja mä oon helvetin väsynyt ja sain just selville että heti kun mun kesäloma on alkanut saan leikkia "urban BXL city guid"ia joillekin hiton interreilaajille. juu, ilmaiseksi. vittu perkele. eli manneken pissin näyttäminen ja sitten baarikulttuuria. urban underground bxl on mun alaa.
kuuntelen virolaista räppiä. pendulum on jees. mut hei siis nyt oikeasti. vähemmästäkin itkettäisi -_-" kaikein lisäksi hullut niksat ja ei pääse röökille ja en voi sniffata snuffia koska on kai muutenkin sitä siitepölyallergiaa. vähemmästäkin vituttaisi.
ja tõnis muuttaa huomenna takaisin viroon, mutta ohhoh lohduttavaa hei tulee augustina kahdeksi viikoksi takaisin belgiaan. ja lupasi tulla käymään suomessa kesälomalla. voi perkele.
ja saan vasta torstaina tietää jos pääsen luokaltani. hieman masentavaa. jos pääsen, kaikki on chill. jos jään luokalleni, joko muutan suomeen tai sitten menen paikalliseen kouluun eli athénée royale d'auderghem. asia on vain niin että jos jään luokalleni elämästäni tulee yhtä helvettiä. se on 100%. ja nyt en voi enää vaikuttaa siihen mitenkään.
ja tekee mieli saada itkuparkukohtaus, mutten jaksa. hieman huolestuttavaa? enkä jaksa edes purkaa vitutusta millään tavalla. sain rakon sormeen eilen illalla ja tänä aamuna. sen sitä saa kun piirtää klo 23.56-04.09 . saatanan perkele. eikä sekään auttanu. nyt on vaan sormet kipeät. helvetti. ja ranne. oikea ranne kaiken lisäksi. ja minut potkittiin ylös jo klo 11. taino, herätettiin. pääsin jotenkin liikkeelle jo varttia vaille 12. ja pääsin alakertaan saakka varttia yli. jouduin jopa pyytämään veljeäni vääntämään minulle tuplaespresson maidolla. en vaan jaksanut. nyt kofeiini alkaa vaikuttaa eli maailma ei ole aivan kamala paikka. paitsi että on.
paskamainen juttuhan se on että joo että niin että VITTUPERKELESAATANA. tekee mieli paiskoa tavaroita mutta viimeksi kun tein niin, heitin herätyskellon ikkunasta, ja se kello meni paskaksi. olin sitten kuukauden ilman herätyskelloa. ja jouduin maksamaan uudesta. ongelma on vain se että tilini on jäädytetty ja tyhjennetty. eli en oikein tiedä miten tämä maksu homma toimi. mutta ei se mitään, nyt mulla on faijan vanha herätyskello sen pariisin ajoilta. eli semmoiset mukavat 8vuotta vanha kello. huhheiakkaa.
vähän semmonen fiilis että voisi syödä potnoodeleita.. hyvää päivänjatkoa ja elämää ja semmosta paskaa

[Ei aihetta]Sunnuntai 10.06.2007 18:04

ei vois paskemmin mennä

bruise violetLauantai 09.06.2007 02:03

hiton saatanan perkeleen paska päivä. nukuin aamulla rokuliin ja ehin vaan laittaa housut yöboksereiden päälle ja pestä hampaat just ja just ennen kouluunmenoa. ketutti hieman. sitte koulun porteilla huomaan että ääni on mennyt täysin jotenkin ja kuulostin 50-vuotiaalta ketjupolttajalta ja se saatanan aamuröökin polttaminen sattui kaiken lisäksi. ranskantunnilla sain erityisluvan nukkua koska oli kaamea päänsärky ja se näkyi pärstältä ja olemuksesta. ussan tunnilla oli muuten vaan saatanan tylsää ja luettiin jotain helvetin pummien elämänstooreja. huhhuh että osasi kiinnostaa- tunnin kohokohta oli, kun kaikki kuumat kollit kyseisessä luokassa laittoivat pannan päähänsä mannestylellä vuorotellen. ja se niille nauraminen sattui. saatanan perkele.
kemian tunnilla oli hilpeää meininkiä, mentiin olevinaan koneelle katselemaan kuvia öljyjalostamoista mutta puolet koneista ei toiminut ja toinen puolikas oli kaikkien etevien tekniikanihmelasten käytössä. jenny kertoi känkkäränkkä juttuja ja lissu ainaki tajus :)<3
koko mantsantunnin sain tapella pedro raposon kanssa, ja ottaen huomioon kurkkukipuni se ei parantanut tilannetta, huusimme vain toisillemme ja haukuttiin toisiamme ja sovintona tunnin lopussa pedro näytti minulle kuvan jostain helvetin jättipuusta. ohhoh miten jaloa. ruokiksella tõnis kilttinä poikana aiheutti minulle sydänkohtauksen kaappaamalla minut polvitaipeista ja nostamalla ilmaan niistä kiinni pitäen ja ruveten "spin around". yritin potkia ja lyödä sitä valopäätä mutta ei näyttänyt onnistuvan ei ja jopa conseillerit Kjell Funk ja Puta da Madre Diedrickx nauroivat. helvetin sadistit perkele. niiden kuuluisi ylläpitää rauhaa ja särmikkyyttä mutta eeei, hauskempaa on katsoa kun MINÄ olen ikuinen uhri. vittu. tämän pikku happeningin jälkeen tõnis tarjosi sovintoröökit sentään.
enkuntunnilla sain kuulla saarnaa pedro raposolta joka yritti kertoa minulle että minun pitää jättää cedric koska se ei kuulemma kunnioita minua niinkuin pitäisi. jahhas, pedro varmasti on paras puhumaan kunnioituksesta naispuolisia yksilöitä kohtaan. tietenkin morrison-mcgurk huomasi keskustelun vilkkauden ja syyllisti minua pedron ahdistelusta. mitäs helvettiä nyt taas. fyssan tunnilla saimme opiskella geoa mikä oli aika rento veto T.Linderborgilta joka on muuten aika helvetin kiva ope. se vaan varasteli jennyn kameraa ja ipodia kysellen ipodin toiminnoista yms. hauska tyyppi.
geon koe pidettiin ihme kyllä historian tunnilla, ja se koski jotain helvetin korallipohjaisia saaria. hei ahaa normaalia.

hauskaaTiistai 05.06.2007 22:24

ratkiriemukas bilsan tunti
aluksi kauppi kertoo viimeviikkoisesta pyörtymisestään,
sitten jatkamme kasvihuoneilmiöön
kauppi:"miten säästäisit sähköä?"
minä:"liityn amish-lahkoon"
iines:"no mut entä jos meet sähkölinjalle?" :U

juuso:"isosarvilammasvuorivuohi" wtf?

pupukirja:
-paljon sopuleita sopuleita
-hyvin paljon

ja loppukevennykseksi opettavainen dokumenttivideo nimeltä "THE MENACE OF THE RABBITS"
oli se sitten asiallinen tunti. en muista nauraneeni niin paljoa hyvin hyvin hyvin pitkään aikaan.
paljon sopuleita sopuleita ^_^ (etenkin tunturi!)

[Ei aihetta]Lauantai 19.05.2007 19:00

ookoo kone on el paskana joten jouduin tulemaan sannille saakka nöräämään koska ootan et se on saanu meikattuu ni et voitais lähtee baanalle näin päiväkahveille vain tottakaitottakai. tää lomaviikko on ollu sen verran "agité" et sormet kramppaa jos pitäis kaikesta mainita. eilisen kiva newsflashi on kuitenki että cedricin äiti, christiane haluaa että minä ja cedric mennään kihloihin. kyllä vain. kylläääh. ja sillätavalla. ja se juotti mut känniin kuin käen niitten lähikahvilassa jossa ei tosin tarjoilla kahvia. konjakkia ja bisseä siis vaan klo 11 aamusta saakka. oioi. oli muuten miellyttävä hedari tänä aamuna joten vetäsin pari buranaa nassuun ni hyvä tuli. mut meen täst nyt vakkaribaariin eli celticaan sannin kaa :)) pitäkää hauskaa niin ihmiset kuin eläimet <33

helskutarallan torstaitTorstai 03.05.2007 21:56

juu eli julccu ei tänään saanut aamuröökiään kuin koulussa, ja senkin sai pummia suvilta :) bileet siis. kun muut oppilaat menivät tunneille olin siinä helvetin tietsikkahuoneen viereisessä kulmassa imuttamassa niin että keuhkot menivät. suurinpiirtein. sitten kun sain raahattua kevyen ruhoni 600-kerrokseen ruotsintunnille, jonsson [härrejösses!] ei tullutkaan sinne joten sain kunnian raahautua takaisin stadiin. stadissa funkkis funkki puhui minulle pitkään [taino. 10min] ja hartaasti eilisestä episodista enkun openi kanssa sun muusta kaikesta somasta ja sain taas kuulla kehuja kauniista hymystäni ja ahh-kaikesta muusta söpöstä. tuon henkisesti koettelevan kokemuksen jälkeen kävin taas siinä helvetin kulmassa tupakilla jennyn kanssa vaihteeksi : D
kolmannella tunnilla, eli hehheh, matikan tunnilla p.mäyrälä [kaikkien lemppari hei] otti PÖYTÄNI, kyllä vain, ja tuolini ja tavarani ja laittoi ne käytävälle -_-" olen tosissani. se helvetin kusipää otti KOULUPÖYTÄNI ja laittoi sen käytävälle ja antoi paperia ja kysymyksiä ja käski kirjoittamaan "pikku esseen" vastaten kaikkiin kysymyksiin. ja lisäsi loppuun vielä vittumaisuuttaan että "sinähän sen kirjoittamisen hallitset" vihjaten kahden päivän potkuihini jotka olivat juuri erään pikku kirjoituksen takia.. kirjoitin sitten semmoiseen tahtiin että ranteeni varmaan meni sijoiltaan. siis vähintään ranteen nivelsiteiden revähdys tai jotain.. saatanan sadistiset opetustekniikat tämän koulun opettajilla..
ranskantunnilla en oikein muista mitä tein mutta varmaan tavanomaisesti olin tekemättä yhtään mitään. geon tunnilla huolestutin mme.debillyn eli rakkaan opettajani ollessani hiljaa ja sain hänet kyselemään vointiani ja että mikäs on nyt huonosti kun rupesin heittelemään sanastokoettani roskikseen luokan toiselta puolelta ja katsomaan eteeni myrtyneenä täydellisen vitutuksen vallassa. helvetti että osaa olla mielenkiintoista tuo koulunkäynti...
turtsin tunnilla kuuntelin täysin kiehtovaa rollaattori-vallankumousta käsittelevää puhetta ja avantouinnista tehtyä tutkielmaa :o se oli kyllä jotain aika radikaalia. "avanto on kuin oma maailmansa, siinä on oma lumonsa eikä sen maailmaan kaikki pääse" jaha ja näin kauniisti puhutaan reijästä jäässä. kyllä vain, suomalaiset ovat normaaleja...
tokalla matikan tunnilla p.mäyrälä haastoi jousto kaneli venäjän risti-nollaan, jonka aikana minulla ja eemilillä oli kaunis herkkä hetki [eli kuuntelimme klamydiaa, queeniä ja kissiä], ja yrittäessäni laulaa ja eemilin puhuessä lätkäisin poikaparkaa käkättimeen karjaisten "HILJAA, MÄ LAULAN!" aiheuttaen niksulle melkein tukehtumiskuoleman [naurusta johtuen]. jepjep. pitkää matikkaa opiskelevat ovat aina olleet piilopahiksia ^_^
ja ainiin päivää kruunaamaan sain kirjeen kotiin koululta, infoten suurinpiirtein että olen hehheh vaarassa jäädä luokalleni ja blaa bla semmoista paskaa. eli jos haluan luokaltani minun pitää varmaankin hankkia psykologilta joku todiste että olen nyt henkisesti tasapainottomassa tilassa sun muuta paskaa. ihanaa. kiitti vitusti mr. mcgurk. ihan samanlaine kusipää jolla ei oo mitää korvien välissä ku vaimonsakin.

kuitenkin tähän pieni positiivinen lisäys etten näytä siltä että olisin jo masennuksen syövereissä, huomenna footfest [turhin päivä ikinä], ja tämän vuoden BOTB IS GONNA BE THE FUCKING BEST EVER!<33 [tietämättömille botb= Battle Of The Bands]