IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 30.04.2007 02:13

Sosuli says:
no sähän oot viattomuuden perikuva.
Sosuli says:
huijaat vaa ittees ja koitat huijata muita


ja hetken jo luulin et se olis ollu tosissaan, eli menettäny järkensä : DD

Sosuli says:
joo oon kuuskasi vanha reipas mummu. ei oo hebbaa. terv.mummeli
[ 11-13-vuotiaat ratsastajat! ]

snugglebunny.||YourTongueInMyMouth,TryingToKeepTheWordsFromComingOut. says:
aatun&arkskan jokamiehen putkityöt
Sosuli says:
hei mä sentään puhun kukista, sä puhut aatun ja arskan lemmenleikeistä, mutta sä naamioit ne putkitöiksi!


kerros hei vähän jenny siitä leevistä täs joutessas -_-"

torstagPerjantai 27.04.2007 01:51

hohhoi tänään oli sitten ratkiriemukas päivä. tasan kolme oppintuntia ja julcun tutulla tuurilla juuri vika tunti ei ollut vapaa eli en päässyt häipsimään joten vituttikos edes no kyllävain. kävin kehittävän keskustelun mr. funky funkin kanssa joka loppuun sattui lisäämään että minun pitäisi hymyillä useammin kun minulla on oh niin kaunis hymy. kyllävaan, kattoo kumpi hymyilee ku soitan sossuille sen pedarin takia :| kaamea vitutus koko päivän koulussa huusin vaan kaikille syystä tai toisesta ja muutenkin kamalaa älämölöä ja liirumlaarumia !
liikantunnilla kaikki nauro mulle koska mä kuulemma laiskottelin hauskasti : O eli ne naruo ku juoksin jotain vitun 333m kierrosta kävellen. ei sit. yritin parhaani :( [taino ainaku ope sattui kattomaan muhun päin hölköttelin kaksi askelta ja sen jälkeen jatkoin samaa tahtia kuin aijemmin eli ihan vaan kävelyä]
olin saada itkuparku kohtauksen kun -maxel-, se saatanan petturihomo ei tullutkaan dösään joten kuuntelin paskaa musaa koko matkan himaan ihan vain koska vitutti ja halusin maksimalisoida sen vitutuksen .
kun pääsin himaan niin rupesin tottakai nöräämään ja sovin sitten sen yhden lihansyöjä kirjahvin kanssa koska se on niin höntti ettei mitään rajaa :)
jenny kerto mulle simosiilistä joka oli eilen viuhahtanu semmosta vauhtia sen ohi että kuului vaan tuhinaa ja näkyi savupilvi perässä. kainyt sitä savua näkyy jenny pieni kun olit tupakkelssonilla :)
joo joo. no eipäs tässä mitään erikoisempia tilityksia.
ainiin perkele onpas, ranskanopetajani genevieve tilman luulee minulla olevan henkistä tasapainottomuutta kertoessani hänelle olevani aivoton pesukarhu ja että jos olisin esine, olin "un vibromasseur". uhkasi jopa lähettää kirjeen kotiin. voin vain kuvitella
"mr. et mme. romano, votre fille se prend pour un raton laveur sans cerveau et un vibromasseur. ce genre de comportement en classe est inacceptable. faites quelquechose. g.tilman". ja ottaen huomioon että sain käskyn ilmoittaa hänelle poikaystäväni olevan lihansyöjä kirahvi ja pyynnön lähettää juuri tälle kirahvin äiskälle kirjeen, voin vain kuvitella senkin "mme. jans, votre fils cedric a.k.a giraffe mageuse de viande sort avec une fille qui se prend pour un raton laveur sans cerveau et un vibromasseur. faites quelquechose. g.tilman"
oivoivoi. ihmekös että ihmiset ottavat minut tosissaan : o
ja lähettelin randomeja ilmaisia viestjä rofl wtf:ille kutsuen häntä ryaniksi, ja lohduttaen häntä vaikka hän menettikin jalan toisessa maailmansodassa :'(. vastaukseksi sain kovin härskin viestin, jota en edes kehtaa kirjoittaa tänne päiväkirjaani ihan vain herkkiä mieliä ajatellen :)

ja tämän päivän höpöhöpö tyhjän lupaaminen on että parannan tapani. kyllä vain, kielenkäyttöni ja lopetan provosoivalta näyttämisen. jep. enkä enää kieri enkunluokan lattialla kuullessani saksalaisten puhuvan englantia. ja lopetan polttamisenkin tässä samalla. ja voisin vaikka jopa liittyä koulun korijoukkueeseen. ja siinä samassa koulun sulkapallo ja volleyball joukkueeseen. ja sitten voisin pyytää anteeksi kaikilta opettajilta tai muilta henkilöiltä koulussa joita olen loukannut tavalla tai toisella. ja tietenkin siinä samassa voisin lopettaa koulun sisällä polttamisen. juu u. kaikkea sitä voisi tehdä. muttakuneivaanjaksa :<

vittusaatanaTorstai 26.04.2007 01:32

periaatteessa hyvä päivä, vain kaksi oppituntia mutta silti samalla niin vitun syvältä että oksat pois.
aamulla kaikkien lemppari turtsi<3 oli poissa joten eka tunti vapaa ja sain harjoittaa vittuiluani ja vähentää tylsistymistäni kiusaamalla RAMZOR -94 JOU:ta, joka on siis veljeni luokalla oleva alatasoinen luuseri joka sattui vain lykkääntymään seuraani. se klovni ei todellakaan ymmärtänyt minun vittuilevan hänelle ja pilailevani hänen kustannuksellaan. edes siinä vaiheessa kun rupesin imitoimaan hänen infantiilia nauruaan. auta armias.
muutoin päivä meni suhteellisen letkeästi, kierin enkun tunnilla maassa kuunnellessamme koko luokka jotain helvetin kasettia jossa KARL from switzerland kertoi hänen homecountrystään aivan helskutarallan hurmaavalla sweiss-accentillaan. imitoin koko lopputunnin sveitsiläisaksenttia joka välissä kun pystyin. opettajani ei vain näyttänyt arvostavan minun kielitaitoisuutta ja aksenttini vaihtelevuutta :'(
sain katsoa päivän juntin naamaa noin kaksi tuntia bxl centressä kuulematta sanan sanaa. kiitos aivan vitusti siis rispektistä sille eräälle yhdelle kusipäälle joka ei osaa käyttäytyä vain koska ei ole suuttunut minulle mutta on vittuuntunut eilisestä. nyt kyllä kiinnosti, kertokoon hieman lisää jos näen enää lähiaikoina. myöhemmin tänään se sama kusipää soitti minulle, rupesi keuhkoamaan enkä jaksanut kuunnella semmoista liirumlaarumia että annoin vain samalla mitalla takaisin, ja se pälli varmaankin tukehtui winfieldin paskaisiin röökeihin kuullessaan minun huutavan asiapitoista mutta silti asiatonta tekstiä hänelle ja iskemällä henkisesti vyön alle. paska tsägä, osaan antaa samalla mitalla takaisin. puhelu loppui hänen kannaltaan "painu vittuun tee mitä haluut en välitä paskan vertaa" kuitenkin vähän ajan päästä hän totesi ystävälleni ettei meillä ole mennyt poikki, hän on vain hieman suuttunut. jaahas. purkakoot kaiken minuun, minun kuuluukin ottaa paskaa niskaani vain koska satun olemaan sen pellen tyttöystävä. juu uh.
jenny ja minä aijomme lähteä piakkoin baanalle seksikkäällä traktorillamme, mutta sitä ennen kunnioittaa voi kukka parkaa, voikukkaa nimittäin, jonka rottis tattis anterotta tuli ja popsi suihinsa. >: ristikäämme siis kaikki kätemme ja rukoilkaamme, että voikukka, kutsuttu myös voi kukaksi sai hyvän kodin voikukkataivaasta. aamen

hauska tiistai paras tiistaiTiistai 24.04.2007 22:32

tänään en muistakaan mikä oli niin hauskaa mutta jokin kuitenkin koska nauroin hysteerisesti koko päivän. saattoi alkaa siitä kun varttia yli kahdeksan löydän itseni koulun porttien edestä polttamassa pedro a.:n kanssa paskoja cameleja ja punasia malluja. vähän ajan päästä löydän itseni koulun läheisestä puistosta keinumassa randomeissa keinuissa. en siis rehellisesti sanottuna muista tai tiedä miten kumpaankaan paikkaan erehdyin menemään ^o)
ennen toista tuntia fucnky Mr. Funk pakotti minut keskustelemaan poissaoloistani hänen kanssaan ruotsiksi. siitä kehkeytyi oikein hupaisa keskustelu mainioine ruotsin kielioppituntemuksineni ^_^...tokalla tunnilla itseasiassa menin liikan tunnille ja koris on tunnetusti minun lajini, jota hieman maustoin kauniilla balleriina loikilla jotka olivat hyviä hämäyksiä vastustajia varten.
fysiikan tunti meni aiheuttaen parilla johdolla oikosulkuja johonkin sähkölaattaan jossa oli lamppusia ja joitain muita kauniita sähköllä toimivia esineitä sun muita. se oli mahtavaa. kuuntelin koko tunnin katu-uskottavaa fergietä (h) ja tunnin loppuun mennessä olin vaihtanut irlantilaiseen kansanmusiikkiin johon sovelsin backstreetboys-tyyppisiä koreografioita. ahh elämä on fantastista. on on. uskokaa tai älkää lauleskelin kaikilla tunneilla ja lähtiessäni huikkasin heipskamandeerat lähes jokaiselle opettajalle :P kyllä vaan, on se hienoa olla hyvällä tuulella. tämän takia minulle ei ole terveellistä olla hyvällä tuulella tai muuten vain tyytyväinen elämääni, se usein aiheuttaa epäilyksiä mielenterveydestäni muiden keskuudessa : o
ruokiksella max oli taas kohtelias poika ja sanoi minulla olevan maailman ihanin kosketus :P. on se sitten semmoinen naistennaurattaja : D .ruokiksen jälkeisellä tunnilla, eli uskollisella matikan tunnilla kaikkien bestis janne siirrettiin viereeni, eli siperiaan ! BILEET ! janne brings the party to THA HOUSE. kyllävainkyllävain. paikkavektorit on hot. ranskantunnilla tappelin passé composé:n säännöistä ranskanopettajani kanssa, ja koska olin epäilemättä johdolla ja voitolla, hän käski minun piirtää puhekuplia ja kirjoittaa repliikit johonkin helvetin sarjakuvaan jostai A.Talon nimisestä tyypistä joka kastelee naapurinsa vesiletkulla ^o) kehittävää puuhastelua siis.
biologian tunti oli paras ikinä! nauroin vain kuin mikäkin vähä-älyinen pesukarhu, ellen kuten suorastaan aivoton sellainen. aluksi riehuin vain jotain jennyn kaa ja keskustelimme kukista ja semmoisista kaikista ja sen jälkeen jouduimme tutkimaan mikroskoopilla jotain hedeä. tunnen siis heden oikein hyvin mutta että kukan : o se mikroskooppi oli vielä semmosen jättikortsun alla jota laitoin päähäni ja lauloin kondoomi-laulua vauhkoontuneena ja innostutin jopa jennyn kyseiseen ! jenny sai myös tutkiskella sitä helvetin kukan hedee mikroskoopilla josta tuli kauniit mustat rinkulat hänen silmiensä ympärille ^_^ ahh se yritti selvästi kopioida minun hottia pesukarhu-lookkia :P siemen alkiosta ei kehitykään kukka, vaan siemen. helvetillisiä kompakysymyksiä silla kaupilla. se on semmoinen vekkuli jäppinen!
koulunporttien ulkopuolella tupakilla ennen dösään menoa minä ja jenny seisoskelimme vain, ja max mainosti lopettaneensa polttamisen [OLEVINAAN!], ja franz fiksuna poikana yhtyi keskusteluun jota ei edes ollut, sanomalla "the best way to stop smoking is to stop buying" jaahas. nyt kyllä oli aikamoiset einsteinit ja lauseen muotoilut 10++++ .
onnea franz, olet tämän päivän kunniapelle !

ei hetkinen päivän kunniapelle saa uhkan, nimittäin minun lihansyöjä kirhavin joka päätti suuttua ja vittuuntua turhasta. tsemiä siis hänelle. saa kattoo ketä naurattaa kun soitan sille pellelle joka ei edes halua keskustella asioita läpi joista on itse aiheuttanut ongelman. miettisi ennenkuin aukoon päätään mulle. doddih
siivosin siis kyllä vain kaappiani tänä aamuna/aamupäivällä ja löysin ihmetyttävän paljon mielenkiintoista tavaraa. mm:
-ala-asteen 5. luokalla tehdyn merihevospaidan
-tonttulakin
-cedden sukat
-kaksi cedden pipoa ^o)
-cedden takin [kyllä vain]
-aivan perkeleellisen määrän boksereita
-vihreät villaiset säärystimet
-seksuaaliterveys.org käyntikortteja
-toisen vasaran :)
-helvetillisen paljon sukkia [huom. jouduin aina lainaamaan muilta sukkia koska itselläni ei mukamas ollut!]
-toinen tonttulakki johon kuului parta ?! [wtf]
-3310-nokia

kyllä vain kyllä vain se oli kiehtova tapaus se vaatekaappi. tuhlasin kolme tuntia aikaani siihen, ja tietoisena siitä että se tulee olemaan samassa kunnossa kuin ennen muutaman päivän sisällä voin hyvällä omatunnolla kutsua sitä ajan tuhlaamiseksi.

edellisen prosessin jälkeen menin celticaan psych0n&cedden kanssa ja päivän puheenaihe oli "pink miniature unicorns". ja kyllä, olemme täysin terveitä. neljän maissa seuraan liittyi kaska, puolalainen neidishenkilö joka oli myös seurassamme viime sunnuntaina, nyt kun muistelen! oivoi. hän osti minulle taas vaihteeksi juomia ja juotti minut miellyttävään hiprakkaan. nyt olen kotona ja talo on tyhjänä ja vituttaa että tulin kotiin ns.ajoissa eli tunnin myöhässä. mitäs helvettiä. miksi minulle annetaan aikatauluja joista itse vanhempani eivät pidä kiinni? lisää yhteiskunnallisia kysymyksiä siis...

ja jenny osti hei siis niinQ hameen ja se on niinQ LOLZZ ja niinQ z1h733r1. oot mun 1D0L1! <1+2

CurrytusPerjantai 20.04.2007 02:17

Äskön söin currykanatahnaa, joka näytti tonnikalatahnalta epäilyttävän paljon, ja joka ei loppujen lopuksi edes maistunut currylle. Miksi ihmeessä se oli laitettu currykanatahnapakettiin, jos se ei edes maistu currylle?
Tässä on taas suuri yhteiskunnallinen kysymys, jonka voitte kysyä kaikki itseltänne. Avartakaa mieltänne.
Hosuli says:
mitä oot mieltä postmodernismista?
Hosuli says:
mistähän toiki tuli
snugglebunny.||YourTongueInMyMouth,TryingToKeepTheWordsFromComingOut. says:
postmodernismi on jees
Hosuli says:
joo älä kysy
snugglebunny.||YourTongueInMyMouth,TryingToKeepTheWordsFromComingOut. says:
postmodernistinen taide on mun mielest just <3
Hosuli says:
noni
snugglebunny.||YourTongueInMyMouth,TryingToKeepTheWordsFromComingOut. says:
:P
snugglebunny.||YourTongueInMyMouth,TryingToKeepTheWordsFromComingOut. says:
ja postmodernistinen kirjallisuus on tarpeeks lyhyttä ja ytimekästä
snugglebunny.||YourTongueInMyMouth,TryingToKeepTheWordsFromComingOut. says:
mitä oot ottanu? :D
Hosuli says:
näinhän se on
Hosuli says:
kyllä modernismin ja postmodernismin ero on aika huomattava loppujenlopuks
snugglebunny.||YourTongueInMyMouth,TryingToKeepTheWordsFromComingOut. says:
niin
snugglebunny.||YourTongueInMyMouth,TryingToKeepTheWordsFromComingOut. says:
kuka on muuta väittäny?

snugglebunny.||YourTongueInMyMouth,TryingToKeepTheWordsFromComingOut. says:
postmodernismi yrittää irtautua ja kiistää yhteyden modernismiin
Hosuli says:
niinhän se vähän menee
snugglebunny.||YourTongueInMyMouth,TryingToKeepTheWordsFromComingOut. says:
jjep
snugglebunny.||YourTongueInMyMouth,TryingToKeepTheWordsFromComingOut. says:
ja postmodernismin pointti on rajojen rikkominen ja provosointi. ja jsut se erilaisuutensa korostaminen
Hosuli says:
aivan, mut sitten pitää tietenkin miettiä asiaa myös eettiseltä kannalta
snugglebunny.||YourTongueInMyMouth,TryingToKeepTheWordsFromComingOut. says:
kerros vähä
Hosuli says:
no postmodernismissahan pitää myös sitten ottaa huomioon, että jos rajoja kerran rikotaan niin on hyvä miettiä mikä on sitten moraalisesti hyvä ja mikä ei
snugglebunny.||YourTongueInMyMouth,TryingToKeepTheWordsFromComingOut. says:
no se provosoiminen hoitaa eettisyyden raiskaamisen
Hosuli says:
toisaalta postmodernista taidetta voidaan myös tarkastella esteettiseltä kannalta
snugglebunny.||YourTongueInMyMouth,TryingToKeepTheWordsFromComingOut. says:
jaa mitenniin?
Hosuli says:
että voidaanko postmodernista taidetta kutsua kauniiksi vai ei
Hosuli says:
mutta tälläiset asiathan ovat täysin spekuloitavissa
snugglebunny.||YourTongueInMyMouth,TryingToKeepTheWordsFromComingOut. says:
no sehän on individuaalin näkökulmasta riippuva asia
snugglebunny.||YourTongueInMyMouth,TryingToKeepTheWordsFromComingOut. says:
ja täytyy sanoa etten minä erityisen kauniiksi määrittele kansallisromantiikan ajan taidetta. että tämä kyllä riipppuu täysin henkilöstä, sillä muistat kai että jokainen henkilö on sisimissään yksilö, ja erilainen
Hosuli says:
aivan aivan

vittuperkeleTorstai 12.04.2007 02:00

tänään aamulla heräsin puoli yhdeksältä vaikka on lomapäivä koska päivärytmini on päin helvettiä. hupaisaa kuunnella siis äitini valitusta koko aamun odottaen vain innolla hänen lähtevän töihin ja jättävän minut rauhaan.
kun äitini vihdoinkin lähti [siinä kymmenen maissa] jättäen minulle hikiset 20€ leffaan, ruokaan ja röökeihin aloin olla aika kypsä. yhdeltätoista lähdin debrouckeren suunnalle tapaamaan cedriciä [LE POLAK]. kävimme katsomassa "wild hogs":in UGC:ssä joka kaikessa säälittävyydessään ja absurdiudessaan nauratti. tunnustan tosin nukkuneeni puolet leffasta. näin vain homokyttä kohdat.
leffan loputtua menimme celticaan ja aloitimme juomisen täsmällisesti happy hourin alkaesse, eli klo 13:00. jumitimme siellä semmoiset puolitoista tuntia puhuen syvällisiä asioita suihkuputkista maailman nälänhätään. hartaan keskustelun ja juomisen jälkeen suuntasimme cedricin luokse mitä oudointa reittiä tramilla ja bussilla ja kävellen ja bussilla. pahoin pelkään että ehdimme eksyäkin matkan varrella.
kun sitten jotenkin pääsimme cedricille [selvin päin tottakai] suuntasimme cedricin siskon huoneeseen keskustelemaan rauhallisesti lestadiolaisista sun muista selvästi seksuaalisesti aktiivisista lahkoista yms. jonkin ajan päästä cedricin äiti&sisko tulivat paikalle. oi sitä jälleennäkemisen riemua :) cedricin äiti juotti minulle tequilaa joka käänteessä ja cedric riehui tavanomaisesti kuin kotonaan, sherlock huomauttaa: hänhän oli kotonaan. kun tequila loppui cedricin äiti yritti saada minut syömään mutta kaikkeen minä en nyt sentään suostu joten kieltäydyin kohteliaasti ja kävin hakemassa bissen.
joskus puoli yhdeksän maissa lähdin kotiin päin ja joku saatanan ählämi seurasi minua bussiin, josta samaan tramiin HUHHEI sattumalta minun viereeni ja kyseli kuulumisia johon vastasin etten ymmärrä ranskaa ja pahoittelin ja laitoin ss sa mixin täysille juuri hitlerin puheen kohdalla, jonka jälkeen aivan yllättävästi kyseinen kusipää lähti samalla pysäkillä kuin minä, jonka jälkeen liityin homoparin seuraan jotka naureskelivat sanoen "no onhan se ihan hyvän näköinen ja kiltti, miksei kelpaa" johon vastasin hehheh täydellisellä ranskalla että heillä nyt ei selvästikään ole minkäänlaista miesmakua jos toisiinsa on katsomista, sen yhden kusipään seisoessa takanani :U
nopeana tyttönä kävelin tiuhaan tahtiin [kävelyäni kutsutaan myös hiihdoksi] debrouckerelle josta loikkasin ensimmäiseen metroon joka vei minut deltaan josta jouduin kävelemään kotiin. siinä menikin vain somat 15minuuttia jonka aikana olin täysin paranoidi ja pelkäsin että puskastakin loikkaisi se epämääräinen pedofiili.
helvetin kuustoista mitä pellelyä minunkin elämäni on

[Ei aihetta]Sunnuntai 25.03.2007 22:37

tänä aamuna [eli siinä kahden maissa iltapäivällä] kävin kävelyttämässä epäilyttävän paljon lammasta muistuttavaa koiraa naapurustossani sijaitsevassa puistossa. tämä kuulostanee hyvin normaalilta ja tavanomaiselta, ja niin se olikin. ainoa ongelma taisi olla se, että olin liikkeellä mahdottoman seksikkäissä sini-puna ruudullisissa yöpaidanhousuissani ja XXL-kokoisessa kulahtaneessa hupparissa, ja kaulassani oli paki-huivi kauniiden kaulaani koristavien fritsujen peittämistä varten. poltin ketjussa koko kävelytyksen ajan[joka kesti lähemmäs tuntia], ja näin maxin ja Emilin.
kun suunnistin takaisin kotiani päin, joukko tummaihoisia alfauroksia, joiden ego ei mahtunut koko puistoon [joka on sentään kovin iso], jotka yrittivät pummia minulta röökiä, ja ottaen huomioon suhteellisen huono rahatilanteeni sanoin ettei minulla ole enää yhtäkään, excusez-moi, ja kiitokseksi kohteliaisuudestani sain kuulla litanian "put1 de clochard anglaise"-tyyppistä tekstiä. eli englantilainen pummi. tottakai.
passissanikin lukee että olen englantilainen. great-britain oh yeah. noh, tämä välikohtaus aiheutti minulle hysteerisen naurukohtauksen. saatoin näyttää lievästi kämäiseltä ruutuhousuissani [jotka olivat kuitenkin calvinKleinin : p], mutta ei nyt mennä liiallisuuksiin. kun nyt katsotaan aamuista tapahtumaa valoisasti, sain pitää röökini, ja minulla ei ole vaaraa joutua ryöstetyksi jos liikun kyseenalaisissa vaatteissani muulloinkin kuin sunnuntaiaamuisin. näin siis tänään
aika söpö ja pieni fritsu sul kaulas, max :p
tänään vedin ihan hyperinä, imutin ennen tuntien alkuu niin et meni henkitorvi sijoiltaan, sit kellot o jo soinu ni enkö juoksentele lokerolle metsästää kirjoja. sit huomaan et taulul o mäyrälä ja i went fucking hyper, juoksin preeoo ympäri ja hakkasin lokeroi vihkoilla ja olin vaa nii ilone et oksat pois. sit juoksin ruotsin luokkaa, kaaduin rapuis ja nauroin ittelleni ja tsemiii, jatkoin matkaa kuussataakerrokseen. ruotsin tunnil olin myös iha hyperi ja puhuin ruotsii jonssonin kaa ku viimeistä päivää, se oli jotain kuultavan arvosta.
kolmostunti vapaa ja mä ja jenny vaan jumitettiin kympillä ja otettii kuvii, käytii röökil 3-4studyn kulmas, käytii artinluokis and so on. ranskantunnil dissasin vaan kaikkii ja huusin putain joka viides minuutti. geon tunnilla debilly kiles mulle ku olin niin vittumainen koska pidin brysselin karttaa väärinpäin tehdessäni tehtäviä. ei oo mun vika et osaan liikkuu brysselis ilman karttaa.
ruokiksen jälkeen turusen tunti ja kauhee tilitys siltäki siit et on se kauheeta ku sain potkut kaheks päiväks and so on ja sanoin vaa et ei se muuten välitä paskaakaan, mutku sen maine luokanvalvojana menee tämmöses. vaparilla kunnon sähläys meneillään taas, sitte tuli tylsää sen jälkee ku olin riehunu ni kävin max paran kaulan kimppuun ja nyt sillä on soma ja hyvin pieni ja MAHDOTTOMAN huomaamaton fritsu kaulassa [eli aivan helvetin iso ja saatanan tumma] ysitunnin eli liikan lintsasin koska ei iha tehny mieli tehä aerobiciä tai muuta suurempaa raajojen liikuttelua kuin röökin laittamista suuhun.
oivoivoi on se niin vaikeaa kun on hyperaktiivinen. vai?