IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

[Ei aihetta]Sunnuntai 25.03.2007 22:37

tänä aamuna [eli siinä kahden maissa iltapäivällä] kävin kävelyttämässä epäilyttävän paljon lammasta muistuttavaa koiraa naapurustossani sijaitsevassa puistossa. tämä kuulostanee hyvin normaalilta ja tavanomaiselta, ja niin se olikin. ainoa ongelma taisi olla se, että olin liikkeellä mahdottoman seksikkäissä sini-puna ruudullisissa yöpaidanhousuissani ja XXL-kokoisessa kulahtaneessa hupparissa, ja kaulassani oli paki-huivi kauniiden kaulaani koristavien fritsujen peittämistä varten. poltin ketjussa koko kävelytyksen ajan[joka kesti lähemmäs tuntia], ja näin maxin ja Emilin.
kun suunnistin takaisin kotiani päin, joukko tummaihoisia alfauroksia, joiden ego ei mahtunut koko puistoon [joka on sentään kovin iso], jotka yrittivät pummia minulta röökiä, ja ottaen huomioon suhteellisen huono rahatilanteeni sanoin ettei minulla ole enää yhtäkään, excusez-moi, ja kiitokseksi kohteliaisuudestani sain kuulla litanian "put1 de clochard anglaise"-tyyppistä tekstiä. eli englantilainen pummi. tottakai.
passissanikin lukee että olen englantilainen. great-britain oh yeah. noh, tämä välikohtaus aiheutti minulle hysteerisen naurukohtauksen. saatoin näyttää lievästi kämäiseltä ruutuhousuissani [jotka olivat kuitenkin calvinKleinin : p], mutta ei nyt mennä liiallisuuksiin. kun nyt katsotaan aamuista tapahtumaa valoisasti, sain pitää röökini, ja minulla ei ole vaaraa joutua ryöstetyksi jos liikun kyseenalaisissa vaatteissani muulloinkin kuin sunnuntaiaamuisin. näin siis tänään
aika söpö ja pieni fritsu sul kaulas, max :p
tänään vedin ihan hyperinä, imutin ennen tuntien alkuu niin et meni henkitorvi sijoiltaan, sit kellot o jo soinu ni enkö juoksentele lokerolle metsästää kirjoja. sit huomaan et taulul o mäyrälä ja i went fucking hyper, juoksin preeoo ympäri ja hakkasin lokeroi vihkoilla ja olin vaa nii ilone et oksat pois. sit juoksin ruotsin luokkaa, kaaduin rapuis ja nauroin ittelleni ja tsemiii, jatkoin matkaa kuussataakerrokseen. ruotsin tunnil olin myös iha hyperi ja puhuin ruotsii jonssonin kaa ku viimeistä päivää, se oli jotain kuultavan arvosta.
kolmostunti vapaa ja mä ja jenny vaan jumitettiin kympillä ja otettii kuvii, käytii röökil 3-4studyn kulmas, käytii artinluokis and so on. ranskantunnil dissasin vaan kaikkii ja huusin putain joka viides minuutti. geon tunnilla debilly kiles mulle ku olin niin vittumainen koska pidin brysselin karttaa väärinpäin tehdessäni tehtäviä. ei oo mun vika et osaan liikkuu brysselis ilman karttaa.
ruokiksen jälkeen turusen tunti ja kauhee tilitys siltäki siit et on se kauheeta ku sain potkut kaheks päiväks and so on ja sanoin vaa et ei se muuten välitä paskaakaan, mutku sen maine luokanvalvojana menee tämmöses. vaparilla kunnon sähläys meneillään taas, sitte tuli tylsää sen jälkee ku olin riehunu ni kävin max paran kaulan kimppuun ja nyt sillä on soma ja hyvin pieni ja MAHDOTTOMAN huomaamaton fritsu kaulassa [eli aivan helvetin iso ja saatanan tumma] ysitunnin eli liikan lintsasin koska ei iha tehny mieli tehä aerobiciä tai muuta suurempaa raajojen liikuttelua kuin röökin laittamista suuhun.
oivoivoi on se niin vaikeaa kun on hyperaktiivinen. vai?

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.02.2007 20:02

tänään detention :) just rento. sitä enne pedron&tiagon kaa fumer un petch ni kyl oli hauskaa koko ajan. 1.45h. aika jes ku jalat meni vähä välii iha tunnottomiks ku kirjottelin sitä esseetä täysin kujalla
: D
- Vanhemmat »