IRC-Galleria

helvetin perjantaiLauantai 25.08.2007 13:28

koska eilen en ollut missään vaiheessa kirjoittamiskunnossa, joudun ottamaan itseni kiinni tänään parhaani mukaan. eli
aloitin päivän rauhallisesti, noin kolmen maissa olin stockelissa ottamassa aurinkoa ja HEHHEH sain auringonpistoksen ja fiksuna tyttönä kun näin chrisin joka oli polttamassa. joinasin. doowee. hyvää oli, mutta arvatkaapas kuka sai bad tripin? kyllä vain. minä. aina onnistun siinä. mainiota. joten olin tillintallin ja kuin ellun kanat semmoisen tunnin ja ympärilläni jotain täysin randomeita ranskalaisia, sara ja chris jotka luulivat että siinä lähti henki veks. mikäs siinä. hyvää kamaa :)
kyseisen episodin jälkeen minuun ahdettiin ruokaa kuin hanhelle. -.- ihan hauskaa sinään koska tuli vielä huonompi olo kun minua syötettiin enemmän kuin normaalisti syön kolmessa päivässä.
seitsemältä menin towniin, näin aisten ja naomin ja dokausta tietenkin. yhtäkkiä charlie pamahtaa paikalle. ostaa jägershotit. downed. ostaa toisen minulle ja hänelle. downed. cedric pamahtaa paikalle. ostaa jägerbombin. downed. ostaa bisseä. downed.
sain sitten viestin soittaa jennylle. soitin. sain selville ettei jenny tule kai takaisin belgiaan. mun belgiinabestis jumalauta. se joka teki musta kenet oon nyt. ilman nennuu en ois mitään. sain emotional breakdownin. pahan. charlie ja cedric tulivat ulos katsomaan mikä on hätänä ja näkevät minut kuulemma vain istumassa maassa ja itkemässä. aivan helvetillisesti. charlie rupesi vittuilemaan. minä vittuunnuin. iskin polvella nenään. nyt siinä on ikävän näköinen mustelma. charlien nenä on kai murtunut ja huuli halki. mitäs jumalauta rupesi vittuilemaan.
cedric ostaa bisseä. all downed.
kittykat&charlespumpkin tulivat baariin. huomasivat pienen depiksen. ostivat juomia. all downed.
sain illan mittaa ilmaiseksi kaikki juomat. kaikki downattu. anushka kysyy mikä on. kerron asian laidan. lupaa ostaa shotit lauantaina. eli dokausta tänäänkin. ja iineksen freehouse myöhemmin. ei tunnu siltä kuin saisin mitään alas tosin.
illalla kun menin kotiin charlie antoi minulle sen psykopaattiveitsen. joka siis oikeasti on psykopaattiveitsi. pahoitteli vittuilua. ja vitun hyvä niin. halusin testata sen toimivuuden, joten avasin sen ja vetäisin ranteeseen reilun across-the-street viillon joka on nyt aika helvetin kipeä koska se veitsi oli epätasainen ja rosoinen.
silmät ovat edelleen kipeät, pystyn vaivoin kävelemään koska polvi on niin kipeä.
JA KAIKEN LISÄKSI VIELLÄ VUOSIKYMMENEN KAMALIN DARRA

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.