IRC-Galleria

np. The Coverdales - SaatanaLauantai 12.11.2005 20:36

tj 205.

Tiedättekö mikä on kirjurin hommista paskin? No se helvetin virka-apu. Pitää koostaa reilu viidenkymmenen hengen juoksuryhmä ja viidentoista hengen nakkiryhmä. Meillä päin ykkös-IT:ssä vaan on sellasia saatanan saamattomia ja perkeleen laiskoja varusmiehen paskoja kuten johtoportaan vanhat tykärit ja johtoportaan apukouluttajat, jotka ei sitten saatana millään voi mennä yhtään paskempiin nakkeihin. Muuten uhkaavat heti avolla ja veksillä. Ja mulla kun on vääpelin määräämä tehtävä koota nämä saatanan iskujoukot ja tuli vielä aiemmin tällä viikolla jopon pääkouluttajalta hra Ylil Ruåttalaiselta sellanen käsky että nimenomaan vanhat jopolaiset nakkeihin. Se on iso kyynel ja sillee, mutta silti.
No vittu minkä minä sille mahdan jos ne aikoo muuten samantien veksiin.
Pitäis kieltää varusmiehiltä oikeus tämmösiin instant-movetuksiin. Saatana.

Ja mitä helvettiä sekin juttu on että tämä virka-apu tuli juuri kun jopolla oli ryhmätaitokilipailu johon vissiin sisältyi se kuuluisa zedongilainen pitkä marssi täyspakkauksella. Ja aukilla on leiri alkaen maanantaista. Mitä helvettiä meidän yksikkö tätä joutuu just nyt hoitamaan kun koko Karjalan Prikaatissa on 15 muuta perusyksikköä! Saatana. Ja meillähän oli tasan kuukausi sitten viimeeksi virka-apu. Viikon mittanen virka-apu! Eikö ne saatanan panssarijääkärit ja pioneerit koskaan osallistu yhteisiin talkoisiin? Saatanan saatana!

Tämä on hajottavaa hommaa ja vaikka tappelen koko vitun päivän listojen kanssa ja itku kurkussa saatana hoidan hommaa parhaani mukaan niin silti tulee paskaa niskaan kun homma ei suju. Vittujen kevät ettei vois olla yhtään vähempää meikäläisen syy. Yksikön toinen kirjuri Poutsihan ei itse ole tehnyt näiden asioiden eteen mitään "vähään aikaan" ja vaihteeksi toissapäivänä lähti pidennetylle velville. Aina perkele jättää meikäläisen perjantaina yksin toimistoon. Ei siinä mitään ettenkö ole siellä muutenkin yksin käytännössä koko ajan kun Poutsillahan on jo tätä hommaa siinä määrin takana päin ettei ihme ettei enää juurikaan kiinnosta... sillähän on tj-luku jossain kahden-kolmenkymmenen pinnassa, omani taas on tuo ylläoleva. Mutta että perjantaina! Just se saatanan päivä kun kaikki helvetin viikon rästit kaatuu niskaan. Litterat koko patterille, lomakirjat virheettöminä joka jannulle, skapparit heittää kepin sata kertaa ja allekirjoittanut käy sen hakemassa, kaikki ne saatanan laiskat paskat jotka ei jaksa merkitä siihen helvetin litteralistaan tilauksiaan tulee sillon niitä mankumaan ja mitäs helvettiä minä, näin humaanina ja palvelushaluisena kirjurina, muutakaan teen kuin toteutan nämä oikut. Vittu. Saatana. Itse asiassa meikäläiselle on muodostunut ikäväksi tavaksi olla syömättä päivällistä perjantaisin kuin poikkeustapauksissa (esim viime viikolla) kun on niin vitun kiire koko ajan. Saatana. Erityisen ikävää luistaa palvelukseen kuuluvasta ohjelmasta kun meikäläinen sattuu vielä tykkäämään siitä safkasta mitä mukessa yleensä on tarjolla. Nälkähän täällä intissä tulee. Eilen taas päivällisen jälkeen kävin "korvaavalla" iltapalalla ja eikös siellä tällä kertaa ollu vaan yks saatanan sämpylä tarjolla.

Että on niin helvetin hauskaa. Intti on vitun jees. Itse asiassa kyllähän se yleensä onkin. Kyllä mä tästä kirjurin hommasta tykkään. Ei siinä mitään että palvelen niinkin huikeat kuin 330 vuorokautta. Mutta intti vaan ei ole jees sillon kun on 1) virka-apu tai sillon kun on 2) perjantai. Saatanan vittu :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.