IRC-Galleria

SAATANA!Torstai 24.08.2006 19:38

PWF lopettaa! Voittekonää kuvitella, voi vitun vittu! Se siitä Team Horna vs Rat Packista. Se muroista ja kaikesta.

Mut hei, jokaisella myrskypilvellä on hopeareunus tms.: paini Suomessa ei kuulemma lopu, ja huomenna tulee uus Iron Maiden.

Mut silti. Mielummin olis PWF vaan jatkanu. Toivottavasti seuraava fede keskittää toimintansa edelleen pk-seudulle, ja miksei samantien Helsinkiin. Ja pysyy eksponentiaalisesti pystyssä sen mitä VPW (3kk) ja PWF (2½v).

Palvelu ei pelaa stnaMaanantai 31.07.2006 18:25

1. Ostan CDONista ehkä noin kymmenen levyä. Niistä yksi oli muka 9 biisin levy mutta se jonka sain postissa sisälsi 8 biisiä. Ysibiisin takia olin koko paskan tilannu joten meni nätisti ja kiltisti vaihtoon. Sitten toinen ei tullu paketissa ollenkaan mutta se kyllä näkyi siinä laskussa. Sitte viikon päästä se tuli omassa lähetyksessään, uuden laskun kera. Että kiitti vaan. Sitten kolmatta en ollu tilannu saati ollenkaan halunnu. Hahhah, onneks sitä ei näkyny myöskään laskussa. Olis ehkä pitäny pitää se ja olla ihan vaiti, mutta samalla kun väänsin pari viikkoa asiasta asiakaspalvelun kanssa ja lopulta sain ekan levyn palautettua ja selvitettyä että tokalle levylle riitti kun maksoi kerran ja ylimääräsen laskun sai ignoorata. Ne oli jotain sekoillu, yhdistäny ja erottanut laskuja toisistaan. Kolmannen palautin siinä samalla. Lähetin viallisen levyn ja turha lisäksi samassa palautuskuoressa niille sen ylimääräsen laskun levystä joka laskutettiin kahdesti, kopion ekan lähetyksen isosta laskusta ja palautuskuoren mukana tulleen 0,00 euron laskun siitä palautuskuoresta. Saatana, jospa nyt riittäis niille. Ja mulla on kohta kuukauden ollu tilauksessa yks levy. Eikö ne osaa lähettää sitä vai mikä on?

2. Tilaan Ring of Honorilta liput niiden first ever USA:n ulkopuoliseen show'hun Liverpooliin, lauantaina 12. päivä alkavaa elokuuta. Kolme bronze ringside -luokan lippua, yhteishinnaltaan ehkämitänyt 108½ puntaa. Oli siis toukokuu. Odottelen lippuja ja samalla hoidetaan kolmen hengen porukalle lento- ja hotelliliput. Ja nyt kohta on se helkkarin lähtö sinne helkkarin Britteihin. Eikä vitun painiliput ole vielä tullu. Hyvä sillee kun juuri ROHin takia sinne matkaan lähdetään. Kahdesta muusta en niinkään sano mutta itse olen niiden "fani" jos semmosesta voi puhua. Ylivetoa painia, imho parasta maailmassa ja ihan kokonaisuutena on tämän vuoden aikana vetäny jopa edellissuosikkia eli WWE:tä pidemmän korren. Ei pelkästään siksi että ROH on parempaa kuin koskaan, vaan myös siksi koska WWE on paskempaa kuin koskaan. Mutta takasin asiaan. Sain eilen tietää että ne jotka ei ole saanu lippujaan siihen eventtiin paranee ottaa yhteys brittiläiseen paikallispromoottoriin Alex Shaneen. Lähetin vähän aikaa sitten sille kyselevän viestin, josko suvaitsisi vastata. Lähetin kyllä ROHille kyselyn jo noin kuukausi sitten mutta olivat vissiin liian kiireisiä vastatakseen. On se nyt kumma kun porukkaa tulee ulkomailta kattomaan heidän painiaan niin saatana kun lippuja ei voi lähettää. Ja sitten pitäis vielä muka supportoida noita tilaamalla show:t DVD:llä vai. Kuinkahan kauan niiden (kuvitteellinen 5xDVD tilaus) lähettämisessä kestäisi tänne Suomeen asti. Jätän kokeilematta ja torrentoin. Ainakin toistaseksi. Voihan ne liput vielä tullakin mutta piru kyllä perii jonkun jos ei tule. Mitään en ole odottanut varmaan koskaan yhtä innolla kuin ROHin näkemistä livenä.

3. Columbia/Tristar tekee ja julkasee Godzillan ja vuosi on 1998. Katon että siistiä, mutta japanilaiset Godzillat on varmaan vielä siistimpiä. Teeveestä niitä ei tule kuin joltain taivaspornokanavilta mutta sitten DVD-pelit ja -vehkeet tulee ja katon että Godzilla-leffat DVD:llä olis kova sana. No odotan ja unohdan koko jutun, mutta joskus pari viikkoa sitte huomasin että Future Film oli just julkassu kuus satunnaisesti valittua teosta yhdessä sievässä paketissa, hyvin sievään hintaan. Alkuperäinen leffa plus viisi VS-sarjan teosta seittemästä. Nimittäin eka, toka, kolmas, neljäs ja seittemäs, siten että SpaceGodzilla ja MechaGodzilla jää pois. Outo logiikka mutta olkoon. Pääasia että vihdoinkin näkee sitä ihteään. No eka leffa (Godzilla, 1954) on kuten pitääkin. Toka (the Return of Godzilla, 1984) samanten. Mutta sitten tullaan paketin kolmanteen (vs Biollante, 1989) ja siinä on... siinä on kustu vitun suomenkielinen tekstitys! Niin että kun leffassa tulee japaniksi leffan otsikko, tekstityksessä lukee ensimmäisen leffassa puhutun rivin suomennos, ja kun leffassa sitten tulee tuo ensimmäinen puhuttu rivi, tekstitys näyttää toista puhuttua riviä. Aika vitun hienoa FF:ltä. En osannu koskaan kuvitella että julkaisun voi mokata näin. Jes. En voi edes jatkaa leffojen kattomista tuon skipaten sillä niissä on kronologinen järjestys. Ja kuinka ollakaan, myös vs King Gidorah (1991) eli sarjan seuraava osa on samalla tavalla pilattu. Eli se siitä sitte. Soitin Futurelle ja he ilmottivat vaan että paketti on ostettu jostain muualta eikä sitä kokonaisuutena tai niitä kahta pahaista levyä pystytä vaihtamaan. Rahat kaupassa takaisin -vaihtoehto ei myöskään kiinnosta sillä nuo leffat on sentään sitä itteään. Siinä paketissa oli hinta ja kiinnostavuus oli liian hyvät jotta tästä olis oikeesti voinu tulla jotain. Onneksi englanninkieliset tekstit saa netistä.

np. The Haunted - ShitheadTorstai 29.06.2006 19:40

No jopas. Ensimmäistä kertaa elämässäni alennuin täyttämään ja jopa postaamaan tämmöisen paskalistan, joka oli kieltämättä aika hauska. Nuo kakkonen ja kolmonen ovat itse asiassa aika osuvia.

---

Missä asut: Walhall

Kuvaile ensirakkauttasi: Maanviljelijän multihuipennus

Kuvaile tämän hetkistä ihastumistasi: Postmortem

Mikä on haasteesi: Battery

Ketkä ovat ystäviäsi: Human Sculpture

Kuvaile ulkonäköäsi: Fucking Hostile

Mitä teit viime yönä: Pain & Pleasure

Mikä on elämäsi tavoite: Spire

Milloin harrastat seksiä: I Am Very Possessed

Miten haluat kuolla: Not Against Me

Mitä sanot vanhemmillesi: Undead

Missä vietät aikaasi: We Will Rise

Mitä ajattelet yhteiskunnasta: Sarcophagus

Kuvaile viimeisintä sydänsuruasi: Don't Talk to Strangers

Mikä on selityksesi kaikelle: In Motion #1

Mitä ajattelet perjantaisin: Primal Concrete Sledge

Mihin kysymyksiin elämästä et ole saanut vastauksia: Hallowed Be Thy Name

Mikä on lempivärisi: Grey

Mikä on neuvosi vähemmän kokeneille: Slitwrist Ecstasy

Mitä tekisit mieluiten juuri nyt: Rain

Kuvaile parasta ystävääsi: Liberty

Mitä on sänkysi alla: Never Be a Star

Mikä on ollut suurin saavutuksesi: Fight Fire With Fire

Mihin menet häämatkalle: Motorbreath

Mitä on TEE NÄMÄ -listallasi: Destruction Preventer

Missä olisit mieluiten juuri nyt: Happy Little Boozer

Graspop Metal Meeting 2006Tiistai 27.06.2006 21:55

Hyvä reissu. Tuli nähtyä järjestyksessä nämä:
Sengir
Trivium
Leaves' Eyes (ei kokonaan)
Edguy
The Gathering
Lacuna Coil
Moonspell
Whitesnake
Satyricon
Bullet for my Valentine
Akercocke (ei kokonaan)
Death Angel
Guns N Roses
Dragonforce
Beyond Fear
Exodus
Helloween
Arch Enemy
Motörhead
Joitain bändejä olisi mielellään katsonut pidempäänkin. Paras keikka oli Helloweenin 65-minuuttinen täydellisyys.

Poltin kaljuni, peräti toisen asteen palovammaksi asti o/

tj 0Maanantai 05.06.2006 10:32

Voiko ihanammin päivä enää alkaa?
Onko ihanampaa aamua kuin tää?

tj 1Sunnuntai 04.06.2006 22:39

Triumphant march of the Nano-Warrior
Going to his grandma living on the hill
Triumphant march of the Nano-Warrior
Crossing the path through the forest of steel

tj 3Perjantai 02.06.2006 18:50

I don't know what they have to say
It makes no difference anyway
Whatever it is, I'm against it
No matter what it is or who commenced it, I'm against it
Your proposition may be good
But let's have one thing understood
Whatever it is, I'm against it
And even when you've changed it or condensed it, I'm against it
For months before my son was born
I used to yell from night till morn
Whatever it is, I'm against it
And I've kept yelling since I've first commenced it, I'm against it

-Groucho Marx, 1932

np. Wintersun - Sadness and HateTorstai 01.06.2006 12:30

tj 4.
Tvällikamat on luovutettu. Vaatetus on luovutettu. Avaimet, lukot ja henkarit on luovutettu. Rynkkykin on luovutettu yli 300 päivää sitten. Tässä ei pahemmin enää siviilit päällä intin velvollisuuksia hoideta. Tarjouduin menemään vielä kerran postikierrokselle, ikäänkuin en olisi saanut tarpeekseni kun vedin kierroksen monet sadat kerrat. Vaan ei onnistu, tuskin onnistuisi edes litteroiden kirjoitus. Eli aika vapaata tämä loppuaika. Jesjes. Olin valmis lomille noin klo 08.45, mutta edellinen bussi Kouvolaan lähti 08.20 ja seuraava lähtee vasta 11.55. Kouvolassa olen sitten perillä 12.35 ja sieltä olisi lähtenyt juna Helsinkiin 12.30. Seuraava lähtee 13.30. Mutta väliäkös näillä elämän sivuseikoilla? Joskus 15.30 olen Helsingissä. Eli aika hyvin sillä vielä vuorokausi sitten luulin lähteväni illalla. Eli...
Ei enää koskaan hikisiä VMTK:n organisoimia lomakuljetuksia.
Ei enää koskaan iltoja kasarmilla.
Ei enää koskaan aamuja kasarmilla.
Ei enää koskaan iltavapaita.
Ei enää koskaan varuskuntavapaita.
Ei enää koskaan koneaikoja.
Ei enää koskaan mitään muita lomia kuin nyt VMP, kölli, velvi ja PIT.
Ei enää koskaan nakkeja!
Ei enää koskaan aamuvahvareita.
Ei enää koskaan iltavahvareita.
Ei enää koskaan postikierroksia.
Ei enää koskaan miljoonia litteroita!
Ei enää koskaan Jonssonin Jarkko Ahola -imitaatioita.
Ei enää koskaan jopoa tai aukkia.
Ei enää koskaan skappareita.
Ei enää koskaan inttikavereita.
Ei enää koskaan toimistoa.
Ei enää koskaan toimistoa.

/me itkee

np. Sentenced - Where Waters Fall FrozenLauantai 27.05.2006 16:17

BAHGAWD! OHMYGAWD! DANGEROUUSSSS!


They can't say it all at the same time. Legend tells that when three commentators from three different promotions say their line at the same time, a dinosaur will rise and destroy the world. It is known as the BAHGAWDAROUUUSSAURUS.


tj 9.

np. Laveerre - KymmenenPerjantai 26.05.2006 14:06

Kymmenen!