IRC-Galleria

Kuume, päänsärky ja paluu inttiin on kurja yhdistelmä. Mutta tulipahan tänään saatua liput Maideniin ja Stratoon. Ei ihan turha päivä.

Ja mitäköhän se tj-luku oli? 98 muistaakseni.

330 - The Number of the BeastLauantai 25.02.2006 13:49

ONE HUNDRED OF SATAN'S ANGELS, SOMEHOW THEY LOST TO THE HEAVEN
AND WHAT A HELLUVA PARTY THEY HAD OVER THERE

ONE HUNDRED WARRIORS OF LUCIFER, THEY BROUGHT THE FIRE WITH THEM
AND THEY MADE STORM OF FIRE THAT BLEW OVER PARADISE
tj 100.

np. Judas Priest - Turbo LoverTiistai 14.02.2006 11:30

Tj 111.


1 1 1


Että näin. Taas eletään kinkkua.

np. Black Sabbath - ITorstai 26.01.2006 11:48

Tj 130.

Kaksisataa päivää takanapäin. Satakolmekymmentä jäljellä. Ei paha ollenkaan. Selkeästi voiton puolella.

Tänään päättyy meidän yksikkömme virka-apu ja päästään lomille yhden illan kahdeksantoista vuorokauden rupeaman jälkeen. Tulipahan tämäkin tupakinkku koettua. Virka-apu oli tähän mennessä sujuvin kaikista viidestä. En hajoillut juuri ollenkaan, välillä vain vanne kiristi päätä. Huomenna yksikköön tulevat upseerikokelaat.

Rainbow'n a Light in the Blackin kitarasoolo on muuten kenties paras soolo koskaan. Tälle mielelle olen pikkuhiljaa taipunut. Kakkosena Light of Day, Day of Darkness ja kolmosena Master of Puppets.

np. Helloween - Rise and FallTiistai 10.01.2006 12:02

Tj 146.

Ei saatana, uuvet alokkaat! Eilen järjestelyiden tuli myöhästyttyä kaikista aikatauluista ja mahdollisista aika komeasti: lukkoja jaeltiin vielä yhdentoista aikaan illalla ja yksikköupseeri japäällikkö oli toimistoissaan töissä vielä puolenyön jälkeen. Itsehän poistuin omastani suoraan nukkumaan niihin aikoihin. Oikeassa työelämässä voitaisiin puhua seitsemäntoista tunnin työpäivästä. Mutta mikäs siinä, sain paljon hyödyllistä aikaan. Hah. Saapumiserän johtaja käski virittämään tupakansiot kuntoon ja sen tein, mitä nyt kaikissa ei ollut aivan prikulleen tasan samoja papereita, ja olivat perkeleet jopa eri järjestyksissä. No, kansioistahan oli tehtävä identtiset. Joten ei muuta kun kaikki paperit ulos kaikista muovitaskuista ja tasan tietyt 26 paperia tasan samassa järjestyksessä jokaiseen kolmeentoista kansioon, siististi kaksipuolisesti muovitaskuihin. Viisi ylimääräistä tuntia siinä meni mutta kyllä kannatti. Kyllä alokkaat tuollaisen eron huomaa. Ja tulevat vielä kiittelemään sotilaallisesti jämptejä kansioita. Rofl.
Tänään pitäis tehdä sama johtajakansioille. Niitä on sentään vaan seitsemän.

Helevetin kiinnostavaa hommaa.

np. Bruce Dickinson - King in CrimsonTiistai 27.12.2005 16:54

Tj 160.

Laskinpa metallilevyjeni lukumäärän ennen lomien päättymistä. Yksi niistä on vinyyli (Sapatin eka) ja kuusi omistan käytännössä vain puoliksi. On digipäkkiä, limitededitionia ja bonus-kiekkoa. Yhteensä 215 nimekettä. Lisäksi 12 on tällä hetkellä tilauksessa, Helloweenia, Sapattia, Priestiä, Panteraa ja muuta kivaa.
Paras kaikista on vissiin Straton Elements pt 1.

Pitäisi ottaa kuva noista levyistä ja pistää tänne. Onhan ne sentään noin 35% koko elämästäni.

Enska ja Kiuas lauantaina prkl.

np. Helloween - Get it UpMaanantai 26.12.2005 18:12

Tj 161.

Fiorina 161!

Tosiaan, olen jo rutkasti voiton puolella näissä aamuissa. Kahden viikon päästä saadaan uudet alokkaat yksikköön. Jesjes, mahtaa tulla kiva rumba niiden kanssa. Ja alle viikon päästä Enska ja Kiuas esiintyy Nosturissa vuodenvaihteen kovimmalla keikalla.

np. Stratovarius - Hands of TimeTorstai 22.12.2005 11:30

tj 165.

Satakuuskytviis, kolmestasadastakolmestakymmenestä! Puolessavälissä mennään. Viiskyt prossaa edessä ja yhtä lailla takana. Eikä ole aika edes nopeasti kulunu. Äsken oli heinäkuu ja Rammsteinit ja hetiperään tulin Vekaralle ja tärisin pelosta. Tänään joululomille. Sitäkin lystiä on tiedossa neljä päivää.
Eräs oppilas meidän yksiköstä sai jouluksi pekkaa kun olin neuvonut sille väärin miten Kouvolasta kulkee bussi Vekaralle torstaisin. Katoin että viimeinen lähtee klo 23.10, mutta se olikin lähtenyt jo 22.jotain. Pikkuisen hävettää mutta eipä tehnyt oppilaskaan aivan parastaan päästäkseen mahd. äkkiä takaisin yksikköön. No, pääasia ettei mua syytetä mistään. Sinänsä ei haittaisi jos joululoma palaisi (vaikka siinä meneekin kolme ilmaista lomapäivää) mutta uudenvuodenloma on aika pakollinen.

Twilight Time on ihan hyvä levy. Melkein yhtä hyvä kuin Infinite.

np. HoosiannaKeskiviikko 14.12.2005 22:04

Tj 173.

Taaskaan keksi mitään mainitsemisen arvoista.

np. The Coverdales - SaatanaLauantai 12.11.2005 20:36

tj 205.

Tiedättekö mikä on kirjurin hommista paskin? No se helvetin virka-apu. Pitää koostaa reilu viidenkymmenen hengen juoksuryhmä ja viidentoista hengen nakkiryhmä. Meillä päin ykkös-IT:ssä vaan on sellasia saatanan saamattomia ja perkeleen laiskoja varusmiehen paskoja kuten johtoportaan vanhat tykärit ja johtoportaan apukouluttajat, jotka ei sitten saatana millään voi mennä yhtään paskempiin nakkeihin. Muuten uhkaavat heti avolla ja veksillä. Ja mulla kun on vääpelin määräämä tehtävä koota nämä saatanan iskujoukot ja tuli vielä aiemmin tällä viikolla jopon pääkouluttajalta hra Ylil Ruåttalaiselta sellanen käsky että nimenomaan vanhat jopolaiset nakkeihin. Se on iso kyynel ja sillee, mutta silti.
No vittu minkä minä sille mahdan jos ne aikoo muuten samantien veksiin.
Pitäis kieltää varusmiehiltä oikeus tämmösiin instant-movetuksiin. Saatana.

Ja mitä helvettiä sekin juttu on että tämä virka-apu tuli juuri kun jopolla oli ryhmätaitokilipailu johon vissiin sisältyi se kuuluisa zedongilainen pitkä marssi täyspakkauksella. Ja aukilla on leiri alkaen maanantaista. Mitä helvettiä meidän yksikkö tätä joutuu just nyt hoitamaan kun koko Karjalan Prikaatissa on 15 muuta perusyksikköä! Saatana. Ja meillähän oli tasan kuukausi sitten viimeeksi virka-apu. Viikon mittanen virka-apu! Eikö ne saatanan panssarijääkärit ja pioneerit koskaan osallistu yhteisiin talkoisiin? Saatanan saatana!

Tämä on hajottavaa hommaa ja vaikka tappelen koko vitun päivän listojen kanssa ja itku kurkussa saatana hoidan hommaa parhaani mukaan niin silti tulee paskaa niskaan kun homma ei suju. Vittujen kevät ettei vois olla yhtään vähempää meikäläisen syy. Yksikön toinen kirjuri Poutsihan ei itse ole tehnyt näiden asioiden eteen mitään "vähään aikaan" ja vaihteeksi toissapäivänä lähti pidennetylle velville. Aina perkele jättää meikäläisen perjantaina yksin toimistoon. Ei siinä mitään ettenkö ole siellä muutenkin yksin käytännössä koko ajan kun Poutsillahan on jo tätä hommaa siinä määrin takana päin ettei ihme ettei enää juurikaan kiinnosta... sillähän on tj-luku jossain kahden-kolmenkymmenen pinnassa, omani taas on tuo ylläoleva. Mutta että perjantaina! Just se saatanan päivä kun kaikki helvetin viikon rästit kaatuu niskaan. Litterat koko patterille, lomakirjat virheettöminä joka jannulle, skapparit heittää kepin sata kertaa ja allekirjoittanut käy sen hakemassa, kaikki ne saatanan laiskat paskat jotka ei jaksa merkitä siihen helvetin litteralistaan tilauksiaan tulee sillon niitä mankumaan ja mitäs helvettiä minä, näin humaanina ja palvelushaluisena kirjurina, muutakaan teen kuin toteutan nämä oikut. Vittu. Saatana. Itse asiassa meikäläiselle on muodostunut ikäväksi tavaksi olla syömättä päivällistä perjantaisin kuin poikkeustapauksissa (esim viime viikolla) kun on niin vitun kiire koko ajan. Saatana. Erityisen ikävää luistaa palvelukseen kuuluvasta ohjelmasta kun meikäläinen sattuu vielä tykkäämään siitä safkasta mitä mukessa yleensä on tarjolla. Nälkähän täällä intissä tulee. Eilen taas päivällisen jälkeen kävin "korvaavalla" iltapalalla ja eikös siellä tällä kertaa ollu vaan yks saatanan sämpylä tarjolla.

Että on niin helvetin hauskaa. Intti on vitun jees. Itse asiassa kyllähän se yleensä onkin. Kyllä mä tästä kirjurin hommasta tykkään. Ei siinä mitään että palvelen niinkin huikeat kuin 330 vuorokautta. Mutta intti vaan ei ole jees sillon kun on 1) virka-apu tai sillon kun on 2) perjantai. Saatanan vittu :D