IRC-Galleria

olisiko ollut kello kuusKeskiviikko 23.11.2005 17:00

Jepjep. Eilinen ilta meni nopsaan. Broidikin tuli kyläileen samalla kun kävi täällä Helsingissä päin hoitamassa asioita. Pääsi näkemään Bastiakin vähän kasvaneena vaikka aika pieni se on vieläkin. Bast on pikkuhiljaa oppinut skitsoilemaan. Ensin kuuluu nopea purr, sitten lähtee hirvee ravi johonkin suuntaan ja jatketaan sinne tai sitten tehdään äkkikäännös jonnekkin ja sit pysähdytään ja ihmetellään. Aika hauskan näköistä tuo kyllä on. Hirvee puruhinkukin sillä eilen oli kokoajan piti päästä jotain puremaan ja joku oma leikki muutenkin menossa kun kaikki lelut oli pelottavia ja niitä piti säikkyä. Noh kaikkea hauskaa nuo pikkuiset keksivät.

Illalla vielä treeneissä jonne broidikin mukaan. Jännät treenit oli kun oltiin alkeiskurssin kanssa samaan aikaan suurin osa treenistä. Pääsi sitten hieman opastamaan alkeiskurssilaisiakin siinä ohessa.

Työpäivä tänään sitä normaalia luokkaa. Tiimikokouskin oli tuossa puolen päivän aikaan. Sain varattua auton huollon ja sellasta. Tänään pitäis jaksaa sitten pyykkiäkin hieman pestä. Noh jospa jätän tän sepostuksen sitten tähän.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.