IRC-Galleria

T-saurus

T-saurus

tollo mikä tollo....

Murr....!!!Sunnuntai 05.11.2006 12:10

Vaikka päätin tuossa viime viikolla, että rupean järki ihmiseksi, enkä kaikkea käsittele tunteilla...niin..MITEN VITUSSA SE ONNISTUU ??? Taaskin kaikki tuntuis olevan ihan jees....kiva olla toisen kaínalossa...tzetaraa! Sitte meiksin sisältä tulee sellanen mölli...kuka huutaa, että kaikki naiset ovat perseestä... a) koska niihin ei vaan voi luottaa... b) niihin ei kannata luottaa... c) niihin ei vaan voi luottaa...koska EI VAAN VOI kun minä sanon perkee !!!
Tulin siihen tulokseen juuri, että meiksiä ei vallan ole luotu parisuhteeseen...ei minkäänlaiseen suhteeseen... ja jos mieleesi tuli kysymys MIKSI ? niin siksi kun minä sanon!
Sitten tuossa mietin, että ite inhoan yli kaiken mustasukkasia ihmisiä...mutta oonko ite sitten niin saatanan mustasukkanen, että ei hermo kestä mitään? Kännissä kyllä..mutta tää on uus juttu, että selvinpäinkin...ja taas perkele ! Sille ei vaan voi mitään...kun yksi ajatus lähtee meiksin pienistä aivoista..se paisuu ja kohta se on jo niin iso, että oon ihan varma toinen osapuoli on menossa "neekerin" kanssa ruotsissa naimisiin! Hieno homma...tai sitten ei...!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.