IRC-Galleria

gangi mér velMaanantai 09.02.2009 16:36

Ostin kalanmaksaoljy- ja monivitamiinikapseleita, koitan saada yleista mielialaa vahan paremmaks. Pimeys paattyy nyt jossain kymmenen aikaan aamulla, ehka kuukauden paasta jo paljon aikaisemmin ja muistaakseni viime kevaana voin ihan hyvin kun paivat piteni.

Oon myos paattany alkaa verenluovuttajaks. Menin puoltoista viikkoa sitten verikokeisiin, ja jos perjantaihin mennessa ei tuu soittoa, saan menna luovuttamaan :) Vahan pelottaa kylla se neula, mutta samalla taytyy pitaa mielessa etta voi itseasiassa pelastaa ihmishengen. Ne ihmiset siella Veripankissa oli tosi mukavia, koko kaynnista jai tosi hyva mieli.

Ehka se kesa Islannissa ei ookaan niin peffasta. Toivottavasti saisin jonkun kesatyopaikan... Haluaisin elokuun lopulla kayda taas Jenkeissa, moikkaamassa tyokavereita ja kiertelemassa New Yorkia jalleen kerran. Uskon et kesalla on paljon energisempi kun aurinko ei laske lainkaan, oon viimeks kokenu sen kesalla 2004...

Toisaalta jos saan kesaks tyopaikan, saisin iltaisin ja viikonloppuisin laiskotella hyvalla omallatunnolla, nyt huolettaa aina etta oiskohan pitany lukea vahan jotain tai olla vahan aktiivisempi. Too much procrastination, I know.

Kevaan tavoitteet:
1. paasta irti alakuloisuudesta
2. saada kouluhommat raiteilleen
3. loytaa rutiini tyon ja koulun kanssa
4. loytaa kesatyopaikka
5. saastaa rahaa Italian-reissuun
6. saastaa rahaa Suomen-reissuun

ja jos sais viela ainakin toiset 5 kiloa pudotettua samalla, oon nyt loppiaisen jalkeen laihtunu 5 kiloa, semmosen kilon viikossa. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.