IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Hui, haaste JetZeltä :oTorstai 02.02.2006 19:44

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

Ok, paljastuksia Tiffistä

1. Olen bakteerikammoinen (kuten jotkut ihmiset hyvin tietävät), enkä joskus voi koskea likaiselta näyttävään tai tuntuvaan esineeseen (tai ovenkahvaan, vessan pöntön reunaan tms..) ilman käsinettä tai vaikka paperinpalasta. Muutenkin inhoan kaikkea mahdollista likaa ja vainoharhaisesti joko a. vältän koskemasta kaikkeen "likaiseen" tai b. pesen ja pyyhin käsiäni jatkuvasti jos tuntuu siltä että olen koskenut johonkin bakteeripesäkkeeseen.

2. Mulla on paha tapa nyppiä kynsiäni ja sormiani varsinkin kun olen hermostunut; mutta muutenkin, jos vaikka istun ja katson telkkaria, niin en pysty koskaan olemaan minuuttiakaan aivan paikallaan ja siksi alan nyppimään sormiani..

3. Syön purkan lähes jokaisen aterian tai pienenkin suupalan jälkeen.

4. Jos näen jossain puhtaan paperinpalan tai jonkun tasaisen ja sileän pinnan (liitutaulu, huurtunut ikkuna tms) niin mulle tulee pakkomielle piirtää siihen jotain, yleensä vähintäänkin hymiö.

5. Lapsuuden kauhuleffa-traumoista on jäänyt alitajuntaan pari juttua; inhoan pellejä, nukkeja jne enkä tykkää seisoa matalan sängyn vieressä tai istua sen reunalla kun tulee tunne että sieltä sängyn alta tarttuu joku jalkoihin kiinni :D

- Kaiken tämän jälkeen; ei tarvitse sanoa että olen outo, tiedän sen itsekin.

Ja minä haastan:

- Jessica (wren_)
- Minna (cazziel)
- Jaakko (Morfane)
- Suscu (DiiMi)
- Mirka (MiRgaa)

Tehkää perässä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.