IRC-Galleria

Tihru

Tihru

There Is No Life Like NoLife

Red Bull Antaa siivet.. vai antaakoSunnuntai 08.01.2006 07:34

Niin ja jälleen kerran tervetuloa minun väsyneenä tekemiin mietteisiin..

Eli kuten se mainos kuuluu että Red Bull antaa siivet.. niin onkohan he testanneet kyseisen aineen sitten linnuilla kerta se siivet antaa.. ainakaan vielä en ole nähnyt kenenkään ihmisen saaneen siipiä sitä juodessaan tai sen jälkeenkään.. vai toimiiko siinä vain tiettyjen aineiden kanssa sekotettuna se sanonta..

Ainakin olen monen saaneen siivet selkäänsä Red Bullin ansiosta kun ovat ottaneet viinaa sen kanssa tai kuten baareissa yleensä niin kossu battery.. (en tiiä miks se nimi ku mones paikassa ei es käytetä batteryä) Tai no eivät he siipiä oo selkäänsä saanu minun nähden ainakaan mutta kyllä ne ovat komeasti ainakin baarista ulos lentäneet.. Mielestäni kyllä siinä on ollut enemmän kyse kylläkin poken voimista kuin Red Bull siivistä.. mutta mitäs ovat innostuneet riehumaan otettuaan muutaman Red Bull kossun liikaa..

Niin ja en jaksa nytten enempää kirjoitella mutta kai tästä taas oli jotain ihmettelemistä muille, että mitä oikeen mun päästä löytyisi.. Näkemisiin ensi kertaan ja ensi ajatuksiin..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.