IRC-Galleria

Tihru

Tihru

There Is No Life Like NoLife

panisitko vastaan jos panisin sua..Sunnuntai 22.01.2006 07:55

Tervetuloa taas Tihrun.. ihmeellisten mietteitten pariin.. tällä kertaa on kohteena vanha sanonta panisitko vastaan jos panisin sua.. eli miten tohon sit pitäisi vastata.. Tulipahan tämäkin sanonta vastaan (yllätys yllätys) Irkissä..

Eli niin.. sitä vaan mietin et mitens tuohon sit olisi paras vastata.. nimittäin tuohon voi vastata 2 eri tyylillä ainakin.. riippuen miten ajattelee.. voi olla et oilisi useempikin vaihtoehto mut nyt käsittelen vain nämä "myönteiset" vastaukset..

Eli jos tohon vastaa "en panis".. niin mites se sit pitäisi ajatella.. eli että toinen olisi hyvillään ja panisi mielellään toista.. vai pitäisikö tuo sitten ymmärtää sillein että toinen ei tykkäisi siitä ideasta ja ei olis panemassa kysyjää..

Mielestäni tuohon olisi paras vaihtoehto jos on myönteisellä kannalla niin se että vastaisi. "panisin vastaan" koska sillon (ottaen huomioon toisen ajatus tyylin) toinen tietäisi olleensa "vastustamaton" ja että toinen olisi sitten ihanteellinen panokumppani.. eli ei jättäisi kaikkea hommaa toisen tehtäväksi vaan itekkin osallistuisi kyseiseen toimitukseen omalta osaltaan.. eli tarkoittaen sitä että jos esimerkiksi mies olisi vastaajana niin hän auttaisi neitosta hommissa liikuttaen lantiotaan pääste näin myös syvemmälle ja antaen enemmän nautintoa molemmille osapuolille..


Niin ja taas kerran.. näkemisiin täältä Tihrun sekoilevista ajatuksista..
Ps.. juu tiiän oon outo..
Pps... juu ja tiiän senkin että oon välillä "sairas" ajatuksistani

Mutta näkemisiin seuraavaan kertaan tai siis seuraavaan sanontaan mikä tulee sopivasti vastaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.