IRC-Galleria

Tihru

Tihru

There Is No Life Like NoLife

panisitko vastaan jos panisin sua..Sunnuntai 22.01.2006 07:55

Tervetuloa taas Tihrun.. ihmeellisten mietteitten pariin.. tällä kertaa on kohteena vanha sanonta panisitko vastaan jos panisin sua.. eli miten tohon sit pitäisi vastata.. Tulipahan tämäkin sanonta vastaan (yllätys yllätys) Irkissä..

Eli niin.. sitä vaan mietin et mitens tuohon sit olisi paras vastata.. nimittäin tuohon voi vastata 2 eri tyylillä ainakin.. riippuen miten ajattelee.. voi olla et oilisi useempikin vaihtoehto mut nyt käsittelen vain nämä "myönteiset" vastaukset..

Eli jos tohon vastaa "en panis".. niin mites se sit pitäisi ajatella.. eli että toinen olisi hyvillään ja panisi mielellään toista.. vai pitäisikö tuo sitten ymmärtää sillein että toinen ei tykkäisi siitä ideasta ja ei olis panemassa kysyjää..

Mielestäni tuohon olisi paras vaihtoehto jos on myönteisellä kannalla niin se että vastaisi. "panisin vastaan" koska sillon (ottaen huomioon toisen ajatus tyylin) toinen tietäisi olleensa "vastustamaton" ja että toinen olisi sitten ihanteellinen panokumppani.. eli ei jättäisi kaikkea hommaa toisen tehtäväksi vaan itekkin osallistuisi kyseiseen toimitukseen omalta osaltaan.. eli tarkoittaen sitä että jos esimerkiksi mies olisi vastaajana niin hän auttaisi neitosta hommissa liikuttaen lantiotaan pääste näin myös syvemmälle ja antaen enemmän nautintoa molemmille osapuolille..


Niin ja taas kerran.. näkemisiin täältä Tihrun sekoilevista ajatuksista..
Ps.. juu tiiän oon outo..
Pps... juu ja tiiän senkin että oon välillä "sairas" ajatuksistani

Mutta näkemisiin seuraavaan kertaan tai siis seuraavaan sanontaan mikä tulee sopivasti vastaan.

Red Bull Antaa siivet.. vai antaakoSunnuntai 08.01.2006 07:34

Niin ja jälleen kerran tervetuloa minun väsyneenä tekemiin mietteisiin..

Eli kuten se mainos kuuluu että Red Bull antaa siivet.. niin onkohan he testanneet kyseisen aineen sitten linnuilla kerta se siivet antaa.. ainakaan vielä en ole nähnyt kenenkään ihmisen saaneen siipiä sitä juodessaan tai sen jälkeenkään.. vai toimiiko siinä vain tiettyjen aineiden kanssa sekotettuna se sanonta..

Ainakin olen monen saaneen siivet selkäänsä Red Bullin ansiosta kun ovat ottaneet viinaa sen kanssa tai kuten baareissa yleensä niin kossu battery.. (en tiiä miks se nimi ku mones paikassa ei es käytetä batteryä) Tai no eivät he siipiä oo selkäänsä saanu minun nähden ainakaan mutta kyllä ne ovat komeasti ainakin baarista ulos lentäneet.. Mielestäni kyllä siinä on ollut enemmän kyse kylläkin poken voimista kuin Red Bull siivistä.. mutta mitäs ovat innostuneet riehumaan otettuaan muutaman Red Bull kossun liikaa..

Niin ja en jaksa nytten enempää kirjoitella mutta kai tästä taas oli jotain ihmettelemistä muille, että mitä oikeen mun päästä löytyisi.. Näkemisiin ensi kertaan ja ensi ajatuksiin..

Tipaton tammikuuLauantai 07.01.2006 06:05

Ja kaikille taas tervetuloa mun pään oudoimpiin ajatuksiin.. jos vaikka pääsis taas vauhtiin.. tai sit en.. oon liian selvänä siihen.. mut siis itse ajatuksiin/mietteisiin..

Eli siis monihan aikoo viettää tipattoman tammikuun.. mut se vaan mietityttää et koskakohan ne alkaa pitää tipattoman tammikuun esim. sairaalassa.. Ois siinä kyllä moni potilas ihmeissään ku uuden vuoden vaihtuessa hoitsut tulis ja poistais kaikki tiputukset kun aikovat pitää kerran tipattoman tammikuun.. niin eihän nyt silloin potilaille mitään etuoikeuksia annettaisi.. Toisaalta siitä voisi kyllä olla hyötyäkin kun sairaalassa pidettäisi tipaton tammikuu.. Esimerkkinä vaikkapa se että sillonhan säästyisi reilusti veronmaksajien rahoja, kun ei tarvisi aina kustantaa potilaille uusia tiputus pusseja ja sitten loppujen lopuksi ilman tippoja moni uhri kuolisi niin ei tarvisi niitten sairaalassa oloakaan kustantaa.. Siitä taas sit herää kysymys että olisiko se moraalisesti oikein.. luultavammin ei.. kummiskin suurin osa potilaista ei ole sitä itse aiheuttanut että ovat sairaalaan joutuneet eli pitäisköhän heidän kohalla sittenkin tehä poikkeus??

No se on taas niistä mysteereistä mitä minun aivoistani löytyy.. tai siis niistä ihem ajatuksista.. palailen taas asiaan joskus kuhan saan päästäni jotain irti ajatukseksi asti.

sormet kurkkuun...Keskiviikko 14.12.2005 21:07

Eilen pelasin ton taxorin kaa bilistä niin sattuipa jutut taas menevän sekoksi.. (mitä nyt yöllä voi muuta oottaakkaan) Niin tulipa sit kerran sanottua semmoinenkin toteemus et pistä sormet kurkkuun..

Niin mites sekin sitten pitäisi ymmärtää.. siinäkin on ainakin kaksi eri ymmärtämisen tyyliä... Eli jos haluu oksentaa niiin moni pistää sormensa kurkkuun, mut kuten yölläkin totesin niin miten se oikeen auttaa oksennuksen tuloon jos pistää sormet kurkkuun ja onko sillä väliä onko se kotimainen vai ulkomainen kurkku... Tehooko ulkomainen kurkku paremmin kaikkine säilytys aineineen vai kelpaako puhas suomalainen kurkku. mutta mites tehoo jos on ite kasvattanut ne?? Ja tehooko suola kurkku siihen myös?

Ja mitä hienoa on pistää sormet kurkkuun.. kyllä mä ennemmin sitä kurkkua pistäisin vaikka palasiksi ja leivänpäälle..

Terveisiä taas kerran täältä Tihrun pään syvimmistä ja oudoimmista mietteistä..
Ps. kyllä.. otan välillä kaiken "hiukan" kirjaimellisesti...

1 0n 2... vai onkoMaanantai 21.11.2005 16:58

Tuola Irkin puolella kavereitten kanssa mietittiin kyseistä ongelmaa ja ei päästy oikeen yks mieliseen vastaukseen.. Mut siis itse asiaan..

Eli kuten sanonta kuuluu et kakkonen on ykkönen niin onko ykkönen sitten kakkonen? Jos on niin mites sit kun kakkonen on muuttunu ykköseks niin eikö se sitten oo ykkönen joka taas on kakkonen?

Kuten jo aikasemmin totesin niin sitten kai ykkönen on kakkonen.. eli kun kakkonen on muuttunut ykköseksi niin eikö se sitten muutu takasin kakkoseksi kerta ykkönen on kakkonen? Mielestäny kyllä muuttuu, mutta siinä taas on sitten se ongelma että kun kakkonen on muuttunut ykkösen kautta takasin kakkoseksi niin eikö se sitten muutu takaisin ykköseksi jälleen kerran..

Eli lopputuloksena on loputon kierre ykkösen ja kakkosen kokoajan vaihtaen paikkaansa..

Mut se oli taas näitä minun outoja mietteitä.. eli siitä ei välttämättä kannata välittää.. :()

Elämä...Maanantai 21.11.2005 09:21

Elämä on.. Kuten sanonta kuuluu, mutta mitä elämä on.. siihen on monia vaihtoehtoja.. esimerkiksi joillekkin koneella olo on elämä, kun taas toiset siinä vaiheessa sanoo että eti elämä.. mutta eiks sillon sil oo elämä? mielestäni ainakin.

joillekkin taas elämä on jokin harrastus.. joillekkin punttis joillekkin juoksu, mutta miksi kaikki eivät sitäkään voi hyväksyä elämäksi? Vai onko se es elämä.. onko se vaan yksi monista harrastuksista?

Onko elämä sitä että on kavereita joiden kanssa viettää aikaa tai että on oma perhe jota rakastaa.. Joillekkin taas työ on elämä.. Mutta mitä elämää taas siinä on kun ottaa kauheasti stressiä että kaikki hommat tulee hoidettua.. mutta se on heidän mukaansa elämää joten onko se siis sittenkin elämää? Kas siinä taas kysymys johon en tiedä vastausta, kuten ei monimuukaan...

Onko elämää olemassakaan sillain kuin ymmärrämme elämän.. vai onko elämä vain ihmisten kuvitelma jostakin paremmasta... No niitä en tiedä mutta minä kai poistuun nytten etsimään elämää.. jos edes semmoista on.. siitä riippuen tulen jioskus takaisin..

No voih..Maanantai 21.11.2005 00:09

Ohhoh.. ku oli taas vierähtäny aikaa et tätäkään muistin..

No tein sitten historiaa.. siis viikonloppuna..
Ensinnäkin mä nukuin ja kunnolla.. en siis mitään pikku torkkuja kuten yleensä..
Toisekseen mä olin SELVINPÄIN koko viikonlopun.. en ois uskonu et osaisin viel olla.. no tulipa sekin si todettua et mahollista se on.

Mut jos sitä menis vaikka koisimaan nytten että jaksaa herätä huomen jo 10.00 aikoihin et pääsee ruokaileen.. :)

Ei kait koulussa muuten käydä? tai niin ainakin mulle on sanottu.. :)

Jee jeeSunnuntai 13.11.2005 20:03

Taas kerran yksi viikonloppu "takana". Tai no miten sen ny ottaa.. riippuu miten luetellaan viikonloppu.. jos se luetellaan perjantaista sunnuntaihin niin sit voi sanoo et se on jo takana.. mut jos se luetellaan oman vappan mukaan niin sit on viel päivä viikonloppua jäljellä. :)

No kummiskin.. tänä viikonloppuna kaveri poikkes tääl... kylläkin vaan lauantaina mut ei se niin justiinsa oo.. oli kummiskin mukava juada.. vaikka nukuinkin kyllä illasta about 2/3 osaa.. :) No minkä sille voi et väsytti ku valvonu niinkin paljon.. :)

No muuten viikonloppu meni normaaliin tapaan.. eli mä vaan pelasin ja sit vietin jopa IRKISSÄ aikaa pitkään aikaan.. siis ny puhun IRKISTÄ en IRC-GALLERIASTA... (ihan vaan tarkennuksena niille ketkä ei tiedä niitten eroa)..

No mut nyt kummiskin mä poistun keittiön puolelle syömään jotain ja tekeen uutta paukkua.. mut tuun kai joskus ehkä selitteleen lisää.. :)

Mjaahas.. Maanantai 07.11.2005 19:56

Taas kerran takana yksi "rankka" viikonloppu.. eksyimpä sitten kavereitten kanssa paikalliseen..
Kallist siel oli kyl.. 12 ekee pelkästään sisäänpääsy.. no oli siinä kyllä yks positiivinen yllätys.. Siellä oli Martti Servo ja Napander esiintymässä.. :)

No muut jutut saa si ollakkin toissijaisia asioita.. :) Ei niitä jaksa kirjottaa..

Oli kyl tylsää taas kerran koulussa tänään.. ei ois pitäny mennä sinne.. ois pitäny vaan nukkua.. ei tehty juuri mitään ku ei netti sun muut jutut oikeen toiminu.. saas nähä miten sit huomenna on koulua.. Meillä on jotkut aineet käyty jo loppuun niin joutuu ny menee pakosta jo 8.00 kouluun ku kukaan ei osaa sanoa et mitä niitten tilalla on.. eli ei oo tietoo et oonko käyny jo kyseisiä kursseja vai en.. No se on huomisen ongelma..

Nyt taasnäkemisiin tälle pikkuhiljaa tutummaksi käyvälle päiväkirjalle..

ottaa..Lauantai 05.11.2005 17:21

En sitten päässytkään paikalliseen käymään.. ei vaan yksinkertasesti huvittanu..
no tuli sitä kummiskin otettua.. ja ny kiroon sitä et en muistanu et tänään on kaupat kiinni.. no taitaa yks tupakoimaton päivä vaan tehä hyvää..

Niin mut poistun taasen.. yritän saaha kaveria kiinni jos se vaikka ois tänään innokas kestämään mua.. :)