IRC-Galleria

Tinskuukkeli

Tinskuukkeli

Tiina T. on Facebookissa!
Minun pitäisi kai nukkua. Yöni venyvät, aamulla väsyttää ja taas yöni kuitenkin venyvät. Kummallinen ihmismieli. Kirjoitin äskön VR:n matkahakuun lähtöpaikaksi "Tinskuukkeli". Pitäisi siis ehkä oikeasti nukkua.

Ensimmäinen kokonainen vuorokausi Ryttylässä ainoana kv-linjalaisena on takana. Joskus teen asioista suurempia ongelmia kuin pitäisi, tiedän kyllä sen. Päiväni meni nimittäin aivan hyvin,ellei oteta huomioon sitä, että joudun kai syömään nykyisin ateriani loppuun yksin, koska Kaisa ei ole enää odottamassa, että tämä viimeinenkin hidas saisi syötyä.

Luennolla istuin kahden tutun ja turvallisen ihmisen välissä. Neuloin ja nauroin. Päiväkahvin jälkeen autoin tiskauksessa, koska toisilla oli kasvuryhmät. Kv-linja piti oman kasvuryhmänsä: kirjoitin sähköpostia siskoille maailmalla. Tähän mennessä olen jo saanut kolme vastausta, hymyillyt ja hihittänyt. He ovat tärkeitä, vaikka ehdimme tutustua niin hetken aikaa. Päivällisen jälkeen teimme Annastiinan kanssa kauppamatkan. Kiersimme pyykkituvan kautta ja muutenkin hieman pidennettyä reittiä. Rakastan pieniä kyliä, joissa ei haise pakokaasulle vaan (puusta tulevalle) savulle ja keväälle (oikeasti, pakkasesta huolimatta!). En tiedä, tekikö keskustelumme hyvää mielelleni, mutta olen siitä silti iloinen. Illalla pelasin muuttuvaa labyrinttiä, aliasta ja menolippua. Lopuksi tein tutustumisretken kolmanteen kerrokseen ja poikien keittiöön, jossa söin iltapalani. Hiippailin portaita pitkin takaisin alas vasta kahdentoista aikoihin. Viime yönä taas palailin huoneeseen vasta yhdeltä.. Kaisan lähtö on aiheuttanut sen, ettei minulla ole enää seuraa omassa huoneessani, vaan ajaudun entistä useammin oleskeluhuoneeseen ja yöni tuntuvat venyvän. Olen kuitenkin yrittänyt ottaa naapurini huomioon ja siirtynyt käyttämään yhä enenevissä määrin ei-kenenkään-huoneen-vieressä olevaa vessaa hampaideni ja naamani pesuun.

Huomenna matkustan Järvenpäähän ja näen Bärreäni. Odotan sitä, että saamme saunoa ja olla ihan hiljaa vaan, jos siltä tuntuu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.