IRC-Galleria

Tinskuukkeli

Tinskuukkeli

Tiina T. on Facebookissa!

Tytöt <3Sunnuntai 05.03.2006 06:03

Olen juuri viettänyt kaksi tuntia mesettäen Kutron ja Sallulahin kanssa [olivat aluksi samalla koneella ja myöhemmin kumpikin omillaan] ja lukenut läpi Hänen vanhat päivityksensä.
En siis tyytyyt pelkästään marraskuuhun. Jotenkin vain halusin lukea kaiken, mitä ei ole estetty.

Huomenna herään taas ja olen väsynyt, kun pitäisi lukea tenttiin. En kuitenkaan välitä siitä nyt.

Olen miettinyt paljon tässä yön aikana. Leikkikavereitani ja uusia ystäviäni. Kahden elämän yhteensovittamista. Sitä, että meillä kaikilla on menneisyytemme.

Mitin aiemmin sitä marraskuuhun palaamista. Päätin nyt, etten haluaisi palata. Haluan olla tässä ja nyt. Kaiken uhallakin. On niitä tilanteita ja kausia, jotka ei enää koskaan palaa samanlaisina. Joita ei voi elää uudelleen, vaikka haluaisikin. Mutta haluan olla onnellinen siitä, että ne tilanteet ja kaudet olen saanut elää. Ja luottaa siihen, että tulee uusia, joista taas nauttia ja miettiä, ettei ne hetket enää koskaan palaa samanlaisina.

Kai elämääni jäävät juuri ne ihmiset, joiden kuuluukin jäädä. Haluaisin pitää tämän hetkiset ihmiseni kaikki mahdollisimman pitkään elämässäni.

Ne päivitykset herättivät paljon ajatuksia. Ja nauroin ja hymyilin usein Kutrolle ja Sallulahille.

Hankimme Kutron kansa Tuomas-miehet, omakotitalot maalta sekä Iida ja Edvard-Eetu & Ida ja Eetu -lapset. Bärre tulee kissaksi, Tove koiraksi ja Salla au-pairiksi. Vielä kun minun mieheni sukunimi alkaisi T:llä.

Aion nukkua levitetyllä sohvallani. Siinä on jotenkin turvallista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.