IRC-Galleria

ja taas Perjantai 29.12.2006 03:07

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1) Ei tuu mieleen.

2) Ei tuu mieleen.

3) Ei tuu mieleen.

4) Ei tuu mieleen.

5) Ei tuu mieleen.

Ei kertakaikkiaan! liika normaali olen vissiin;D ei vais, emmä tiiä, ei oo mitään sellasta mikä mun mielestä ylittää uutiskynnyksen.

Testiä,testiä.Perjantai 29.12.2006 02:59

Kirjoita gallerian tunnuksesi ja älä korjaa virheitä, jos niitä tuleee. Sitten haasta 4 ystävääsi tekemään saman.


Nenällä: to0+pws
Kyynärpäällä: oipos
Kielellä: tops
Leualla: toos
Silmät kiinni:tops


toi kielihomma oli vähän vastenmielinen, kun tietää että aina oo ollu niin puhtaat näpit kun on näppäimistöä käyttäny. Nenällä, kyynärpäällä ja leualla oli paha!

Haastan:

Jarsan
Gääbiö
Jerq
Riku81

Non niin terve taas...Lauantai 23.12.2006 19:52

Tää on edelleen tällänen känänen kun ei pysty menneisiin päiviin kirjottamaan, kuka sitä nyt aina on sillon koneella kun on jotain tapahtunut.. no niin asiaan asiaan.. No niinkuin aiemmassa päiväkirja stoorissa kertoilin että aion perjantaina koittaa maven ja kyykyn maksimit, niin senpä tein sit eilen. 200kg tuli maasta, 210kg yritin myös, mutta oli jo niin monta sarjaa alla vetoja että ei löytyny enää miehestä potkua siihen, eikä varmaan olis tullu muutenkaan vaikka olis ollu eka veto.. elikkä 20kg olen siinäkin jäljessä parhaimpiin aikoihin.. sitten etukyykyssä tuli 100kg, kokeilin sitä vedon jälkeen, eli osa voimista oli menny siinä.. ja vanha etukyykky tulos oli se 120kg, eli kaikissa kolmessa pääliikkeessä olen 20kg jäljessä. saapi nähdä millon pääsen niihin takasin.. vitsi kun tuolla salilla sammuu valot paljon aiemmin kun nykyään, kesken reenin tulee yhtä äkkiä pimeeää niin loppuu reenit siihen. no pitää alkaa käymään aiemmin päivällä salilla. sellaasta jooo... nyt niitä kaseja olis tarkotus alkaa tekemään, ainakin seuraavat kolme viikkoa. tai siis seuraavat 2 viikkoa kun olen tällä viikolla niitä kaseja jo ottanut. sit vois siirtyy kutosiin tai vitosiin.
No niin, elikkä lokakuun alussa alotin reenaamaan 7kk tauon jälkeen ja olen käynyt 3x viikossa, lihasryhmä 1x viikossa. Ja tähän mennessä on tullu pääliikkeis tehtyä 10-12 toistoa. Ja viime viikolla otin ensimmäisen ns. kevyemmän viikon väliin. Kävin vain 2x salilla mutta kaikki lihasryhmät tein. Tahtoo nuo kevyet viikot lipsahtaa aina raskaaksi vahingossa jos on voimainsa tunnossa:D Mutta kantapään kautta on tullut nyt opittua, että kevyet viikot on pidettävä, vaikka tuntuis siltä että jaksais repiä puut juurineen maasta;) Koska kevytviikko ei laske kuntoa mutta ylikunto sitä vastoin laskee ja pitkästi aikaa pahimmillaan..

No niin, eli asiaan.. Penkissä en siis ole käyttäny tähän mennessä pääasiassa 100 kiloa suurempaa sarjapainoa. Mitä nyt parissa reeneissä näiden 2,5 kk aikana tuli otettua 120kilolla yks kakkonen reenin lopuksi. No tänään sitten nousi se 150kg melko hyvin. Siitä ei ole enää kovin pitkä matka 170 kiloon, eli vanhaan kuntoon. Ja kun ajattelee että olen tehny viimeks 12 toiston sarjoja niin ei voi paljoa odottaa ainakaan hermoston kehittyneen, ja kun hermoston kehittymisen kautta sitä voimaa tulee kuitenkin näin alkuun aina ihan kivasti, niin voin olla ihan tyytyväinen tuohon 150 kiloon tässä vaiheessa. Lisäystä tulokseen on varmasti tulossa vielä paljon kun alkaa tekee oikein voimaa, eli vitosista alaspäin. Tässä olen sit miettiny, siirtyäkkö tekemään 8 toiston sarjoja vai suoraan kutosiin, ehkä vielä pumppailen ja teen kaseja. Että sais tuota lihasmassaakin takaisin, sitä kuitenkin 7kk aikana katoaa jo jonkin verran. Oikeestaan aika paljonkin=/ Niin kerätäänpä tuota lihasta nyt ensin niin on sit jotain mitä hermottaa.

Perjantaina olis tehtävä sit molemmat, selkä ja jalat, koska maanantaina jäi reenit tekemättä. Taitaa olla turha koittaa mavessa ja kyykys molemmissa enkkaa samana päivänä, mut taidan kuitenkin koittaa. Kova päivä tulee.. SELKÄ: Mave, kulmasoutu tai alataljaveto, ylätalja, kohautukset. JALAT: Etukyykky, Prässi, takareidet, pohkeet. No ei auta itku markkinoilla, kärsimyksien kautta tulosta tulee=) Vaikka tänäänkin oli kyllä melko heikko fiilis reenin jälkeen kun menin sieltä suoraan kauppaan, piti oikein nopeasti tehä ostokset ja äkkiä hihnalle ja pois että varmasti pysyy pystyssä autolle asti.:D Tiedä sitten mistä johtui, onko vain huono yleiskunto. Tuota lenkkipuolta ei olis hyvä unohtaa punttien kanssa tapellessa.

Maastavedossa on tullut tehtyä vähän vaihtelevampia sarjoja, mutta pääasiassa myös kymppejä, 12 toiston sarjoja en ole tehnyt kuin penkissä. No ylihuomenna näkee jos Herra suo ja eletään mitä nousee. Luulen, että 190kilon paikkeilla ollaan vielä. No kaikki ajallaan.

Myös nopeusvoimareenien mukaan ottaminen on ollut mielessä, varsinkin sitten kun voimaa alkaa hakemaan, niin siihen tulis panostaa, siihen räjähtävyyteen. Että pystyy tuottaa maksimivoimansa mahdollisimman lyhyessä ajassa. Jospa sitä alkais ottamaan toisen reenin jonain päivinä kaikissa kolmessa pääliikkeessa, niin että tulee kova päivä ja nopeusvoima päivä. Alkuun vois käyttä vaikka 55-65% painoja maksimista. Se on jännä kun jos ei ole nopeusvoimareeniä aiemmin tehnyt niin huomaa kuin tulee nostettua hitaasti vaikka nopeampaankin nostoon kykenee.. Nopeus on osaltaan voimaa=)

Jees no eiköhän tässä olla turistu tarpeeksi. Viimeinkin vimpelin liikuntahallin sali taas kehittyi vähän ja sai kyykkäystelineen, vai mikä lie oikealta nimeltään, sellanen, et voi siellä tolppien välis kyykätä ja saa varmistukset. Se on näppärä myös tehdessä kohautuksia. Joka on raskas liike maven jälkeen. Ei tartte maasta asti nostaa enää kohautuksia tehdessä.

Mutta noniin, ja heipä hei taas, joulu odottaa, saa nähdä olenko ollut kiltti, tuskin=( :D

nonni tämmönen..Torstai 07.12.2006 04:30

... Katsele kuva-albumiani ja valitse sieltä yksi parhain/hauskin/kaunein kuva joka on
mielestäsi ylitse muiden tai vaan paras. Siis vain yksi kuva ja linkitä se päiväkirjaani.

Sen jälkeen lisää tämä omaan päiväkirjaasi ja katso, mistä kuvasta muut pitävät eniten

NonniinTiistai 05.12.2006 17:49

Söin aamupalaksi tänään: Lautasellisen kaurapuuroa mustikoiden kanssa. Sit 2 kananmunaa, 3 paahtoleipää ja mehua, kyllä taas jaksaa, vähän tuli tuota protuakin=) Ja maha täyteen.

Se onkin tuo kaurapuuro mukavaa mahalle ja pitää kauan nälän loitolla. Hidasta hiilihydraattia !!!

[Ei aihetta]Keskiviikko 25.10.2006 04:17

moon tässä meinannu notta pyrin samoihin tuloksiin missä olin tauon alotettaessa.. kiire olis vaan kova, mutta voimailuharjottelus ei voi pitää kiirettä=/

[Ei aihetta]Maanantai 23.10.2006 02:21

joo ei tiiä, on se vaan, sellasta tämä elämän meno ja mäiske.. hoh hoijaa

Non ni tänne vois jotain raapustaa=)Torstai 12.10.2006 20:12

eilen sain kokoon kuplan vaihelootan, entistäkin tiheämpi nelonen nyt.=) Paikalleen yritin tänään asentaa mut jäi laittamatta, ei yksin saa.. sen verran vaikeuttaa itse tehdyt koneen kannattimet jotka tahtoo aika pahasti tiellä ja loota pitää just oikeassa asennossa saada menemään että sais paikalleen.. no pitää vähän muuttaa kannatinta niin sopii paremmin..

Kitaran soittoon on tullu joku kumma halu ja vimma oppia=) ja mukava huomata että taas sitä jotain on oppinu pitkän ajan jälkeen.

Autopukitkin on viimein valmiit ja paikallaan,, tämän kesän hyödyllisimpiä hommia oli se mitä sain niinku aikaan.. niin ja no tietysti oman auton moottoriremppa, ja pari päivää sitten se sai pikku kivaa kiekkamittarista:D

njoo tsellaasta.. pitää jatkaa tuon neil zazan kipaleen i´m allright harjoittelua..

joooKeskiviikko 07.06.2006 01:56

ehkä se on sit masennusta.. kun mikään ei tunnu miltään!