IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 15.07.2006 22:19

Oon hengissä tälleen vielä riparin jälkeenki :D. No okei, siellä oli ihan kivaaki. Mahtavat isoset ja kivaa leiriporukkaaki. Viimenen ilta nyt oli melkeen jo katastrofi.. Trombi meni ohi siitä paikasta. Varmaan meni järvellä ja siellä sitten siis tuuli aikas lujaa. Katolta lähti harjapeltejä. Sähköt meni siinä sitten ja sitä kautta vesi. Ei tullu koko iltana vettä. Ja aamulla tuli juomakelvotonta vettä. Tiistaina sitten päästiin kotiin. Oli kyllä ihana olla kotona taas :). Karo sitten tuli meille yöks. Tapsa oli jättäny sen niin se tuli purkamaan itteään mun luo. Varmaan ihan hyvä, että ei yksin joutunu olemaan, mitä nyt ihmettelen, että mistä Tapsa sai päähänsä tuoda sen just mun luo.

Keskiviikkona sitten lähin Karon kanssa Keravalle. Napattiin Saara mukaan asemalta. Karo sitten lähti puhumaan Tapsan siskon kanssa. Minä ja Saara jumitettiin Prisman vieressä olevassa puistossa ja käytiin oikomassa mun lasit (jotka ei oo hyvin, mut pysyy päässä :D). Jumitettiin siinä jonki aikaa kunnes pyysin Aksua sinne ja siinä samalla tuli sitten Villeki. Viskottiin toisiamme pikkusilla oksilla xD, että semmosta sitten... Lopulta Karo sitten tuli ja lähettiin niille päin, koukaten Uudenmaan herkun leipomolla, mihin sitten Aksu ja Ville jäi. Istuskeltiin Karolla puunrungolla puhelemassa. Mä sitten lähin sieltä Jäkeen päin ko aattelin mennä Nuorten iltaan grillailemaan. Pyysin sitten Aksun mukaan. En ihan ehtiny siihen junaan mihin meinasin, mut jummattiin sitten Aksun kaa assalla. Ja S-marketin kautta kirkolle. Siellä jonki aikaa, kunnes hiffattiin, että siellä meinataan alkaa järjestämään jotain "ihanaa yhteistä tekemistä". Me karattiin. Mentiin rantapuistoon juttelemaan. Kunnes Aksun piti lähteä kotiin ja mäki siitä sitten poljin kotiin.

Torstaina menin äitin ja Jeminan kaa Hyvinkäälle Sveitsin uimalaan. Ihan kiva paikka. Oltiin siellä 4-5 tuntia ja sittenki Jemina piti melkeen repiä mukaan :D. Rentouttavaa oli kyllä. Eipä tainnu muuta tapahtua sinä päivänä xD. Ei mitään ihmeellistä näköjään ko en muista...

Perjantaina sitten oli konfisharkat, joihin tulin just ajoissa :D. Niiden jälkeen sitten syömään Heseen. Onkohan mitän parempaa ko pekonihampurilainen ^^. No sitten Keravalle. Venailin hetken assalla, että Aksu pääsee sinne raahautumaan. Kirjastoon missä oli Ville ja Tapsa. Karon kanssa juorusin sitten puhelimessaki jonkin aikaa. Ja sitten johonkin paikkaan, mitä Ville kutsu Untolaks (HAHAA!! muistampas sen paikan nimen :D). Karo sitten soitti taas ja raahasin Aksun mun kanssa Keravan uimahallille. Se sai opastaa mut sinne ja jäi sitten sinne jokski aikaa jumittamaan. Puhuttiin Karon kanssa siellä jonki aikaa ja Aksu sitten lähti jossain vaiheessa :D. Sillä siveyden sipulilla oli välillä ongelmia kuunnella mun ja Karon juttuja xD. Sitten seitsemän maissa Pappilalle. Päästiin jopa melkeen heti sisään. Soiteltiin Aksun kanssa pianoa ^^. Tai no mä pääasiassa soitin jotain ja Aksu istu mun takana ja kuunteli. Pelattiin sitten bilistäki... Heti ko sain jotain pussitettia niin meni kasipallo samalla sisään. Prkl. Pelattiin Unoaki ja sitten Aliasta, mut se jäi kesken ko lähettiin hartautta karkuun pihalle ja sitten mä lähinki.

Tänään ei mitään ihmeellistä... Sain kengät, rintsikat ja pyjaman ko käytiin äitin kanssa pyörällä keskustassa.

On kyllä ollu ihana kuulla Jussista oikeastaan joka päivä ^^. Mukava huomata, että se jaksaa muistaa mua vaikka sillä kiirettä pitääki siellä intissä pelastelemassa mummeleita :D.

Katoin tossa äskön Aliaksen viidennen tuotantokauden ekan jakson. Mahtava jakso. Ja siinä lopussa tuli aivan ihana biisi...

Sarah McLachlan

Dirty Little Secret

If I had the chance love
I would not hesitate
To tell you all things I never said before
Don't tell me its too late
'Cause I've relied on my illusion
to keep me warm at night
and I've denied in my capacity to love
but I am willing to give up this fight

Been up all night drinking to drown my sorrows down
But nothing seems to help me since you've gone away
I'm so tired of this town where every tongue is wagging
When every back is turned
They're telling secrets that should never be revealed
There's nothing to be gained from this but disaster

Here's a good one
Did you hear about my friend
He's embarrassed to be seen now
'Cause we all know his sins

If I had the chance love
I would not hesitate
To tell you all things I never said before
Don't tell me its too late
'Cause I've relied on my illusion
to keep me warm at night
and I've denied in my capacity to love
But I am willing to give up this fight
Oh I am willing to give up this fight

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.