IRC-Galleria

retki - pyh ja pahLauantai 29.10.2005 21:23

Olen pahoinvoiva ihminen. Miks mie en voi olla ihminen, jolla 1. ei ole matkapahoinvointia 2. ei ole matalaa verenpainetta, tai joka ei ole 3. ilkeä 4. täysi friikki 5. sisäänpäinkääntynyt 6. muuten vaan outo tai 7. jolla ei olisi ihmeellisä angstauspäiviä? Että tämmösta sitten tänään :s.

No nyt on tullu käytyä Hollolassa, jollain lähetysasemalla, jonka nimeä en kyllä nyt saa päähäni. S:llä se kuitenkin alkoi. Ja sitten Kärkölän kirkkokin tuli nähtyä. Oikein kaunis - ainakin näin Järvenpääläisen mielestä.
http://www.phnet.fi/kylat/karkolakk/Valokuvat/1889%20kirkko.JPG vrt http://www.jarvenpaanseurakunta.fi/EP/CustomerPics/kirkulko.jpg

Luin yhen kirjan siinä edes takaisin matkoilla. Ja voin pahoin. Se tunne ei niinkään oo mahassa, vaan päässä. Ja jos se pahaks menee, niin maha "tulee mukaan" myös. Aivan hirveätä. Jos joku ei oo kokenu, niin ei välttämättä ymmärrä, mutta se tunne on aivan kamala. Paluu matkalla vielä otin pahoinvointi pillerin, mutta ei se niin hirveästi auttanu. Vähäsen vaan :(.

Joku päivä mie vielä muutan Lahteen xD. Siellä on Kotipellonkatu :D. Todennäköisesti en kuiteskaan ja jos muuttaisinki niin hyvin epätodennäköistä, että just sille kadulle, mut ois se aika hienoa x).Minut ympäröin tyhjyydellä jotta voisin nähdä
Jotta oppisin itse mitä tunnen
Ja tietäisin sen
Nyt on mentävä yksin
Kulkee pitää ilman varjoo
Osan jäätävä taakse jotta toinen voi loppuun löytää

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.