IRC-Galleria

Pitäis sitä ja tätäLauantai 29.10.2005 22:34

Pitäis lukea läksyjä, tehdä kuviksen seinälehteä ja alottaa terveystiedon tutkielma. Huone pitäis myös siivota ja yläkerta imuroida. Mutta mä en tee noista mitään, mä vaan pelasin ja mietin asioita.

Ihmiset ei yleensä sano toisilleen niin sanotusti itsestään selvyyksiä. Kuten esimerkiksi olen iloinen, että olet minun ystäväni. Jää todennäköisesti monelta sanomatta, koska he olettavat toisen tietävän sen. Mutta entäs jos se toinen ei tiedä ja ei kehtaa kuitenkaan kysyä, koska pelkää saavansa ei mieluisan vastauksen tai jos se on mieluisa niin siinäkin on pelko, että vastaus ei ole täysin rehellinen.

Minä rakastan sinua. Minun ja Petterin suhteen alussa en oikein ollut varma tunteistani häntä kohtaan. Ajattelin sen olevan ihastusta, mutta nyt tiedän että rakastan häntä. Kun sen tajusin en kuitenkaan kehdannut sitä sanoa. En tiedä miksi, mutta kai oletin jotenkin hänen tajuavan sen itse. Mutta aloin ajatella, että mistä hää sen tietäis. Ei mistään, koska minä en ollut sitä sanonu. Nykyään sanon sen ainaki kerran parissa päivässä. Ja saan samanlaisen vastauksen yhtä usein, ehkä useamminkin. Me molemmat tiedämme, että rakastamme toisiamme, mutta silti se on ihanaa aina kuulla se uudestaan.

Joten miksi ihmiset eivät lauo "itsestäänselvyyksiä" :s. Ehkä he luulevat antavansa tyhmän kuvan siinä. Minun mielestäni kukaan ei anna tyhmää kuvaa itsestään jos tahtoo kertoa jollekkulle, että tämä joku on tärkeä.Do you ever ask yourself
Is there a heaven in the sky
Why can’t we get it right

’cause we all live under the same sun
We all walk under the same moon
Then why, why can’t we live as one

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.