IRC-Galleria

sunnuntai o.OSunnuntai 27.08.2006 15:17

Ei jumaliste se on sunnuntai xD. Mähän en kuvitellu muutamaan kertaan eilen, että on sunnuntai.... Se siis selittää sen jos selitin jollekulle jotain outoa XD.

Koko viikon pitäny kiirettä ko on pitäny nähdä niin montaa ihmistä. Se on kyllä ollu ihana nähdä ihmisiä <3. Oon yleensä saanu sovittua yhden tapaamisen per päivä, mut lopulta niitä on ollu melkeen joka päivä kaks x). Ja Leoa oon nähny kaikkina muina päivinä paitsi torstaina <3 ^^. Onhan ne läksyt ehkä hieman kärsiny tästä kiireestä, mut ei nyt niin pahasti. Otan kiinni sitten tällee viikonloppuna. Varsinki matikan läksyissä. Olis varmaan pitäny ottaa lyhyt matikka sillon joskus :D. Tänäänki pitäis nähä Karoa ja Samulia ja tehä läksyjä. Sain jopa tehtyä saksan aineen eilen :). Tänään sitten enkun aine, koska en taho jättää sitä maanantaille.

Oon kyllä saamassa takasin unenlahjojani :D. En nyt ihan hirveästi oo viikolla nukkunu, joten nyt sitten alan taasen nukkumaan puoleen päivään viikonloppusin xD. Tää on ehkä hyvä, ehkä ei. Eipähän kyllä oo enää alkuviikosta univelkaa. Toisaalta hukkaan viikonlopuista osan :S. Noh ei voi mitään. Nukkuminen on kivaa :D. Mitä nyt on selkä kipee... En tajuu. Oon varmasti nukkunu jotenki huonosti :s. Ei tunnu yhtään kivalta....

When you're lost in the dark
When you're out in the cold
When you're looking for something
That resembles your soul
When the wind blows your house of cards
I'll be a home to your homeless heart
<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.