IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 07.09.2006 23:37

Viikate - Viattomien lasten päivä

Haljennut on lasi ilmapuntarin
Rauennut on liike kaappikellon heilurin
Tenho talvisen taivaan
Ja pauke palavan pakkasen
On maalannut ikkunaan kasvot lapsosen

Kuurasta katsoo pienoinen pää
Huurteesta tuijottamaan käy
Silmät uniset, väriset jään

Hiipumaan käy liekki öljylyhdyn sydämen
Liikkumaan saa veto verhot eessä ruutujen
Kauan kulunut aikaa,
Vaan vaivu ei unholaan
Verhotkaan eivät saa piiloon kasvoja ikkunan

Kuurasta katsoo pienoinen pää
Huurteesta tuijottamaan käy
Silmät uniset, väriset jään


Kirjotan pitkästä aikaa jotain "järkevää". Sain ruotsin aineen kirjotettua, mutta jäi silti pikkunen himo vaan kirjottaa jotain ei kouluun liittyvää koneella. No nyt siellä valmistuu tarina... En tiiä tuleeko siitä ikinä mitään, mutta meinaan yrittää.

Tänään on ollu ihan hyvä päivä. Sain 10+ saksan saniksesta, nyt ei oo menny ykskään saksan sanakoe alle 9. Aika hyvin oikeastaan. Oon ylpeä ittestäni. Vielä ku muistasin ne sanat ja lauseet vielä kokeessaki. No kaikkea ei voi saada. Koulussa meni muutenki hyvin, mitä nyt oli matikkaa, mikä ei oo koskaan hyvä juttu. Häytyy alkaa tekemään niitä läksyjä, että tajuanki asiasta jotain. Mikä olis varmaan aikasta tärkeetä kokeesta läpi pääsyn kannalta x).

Hetken mielijohteesta yritin ehtiä jo 15.53 junaan. 9 minuuttia aikaa laittaa kengät, hakea ulkovaatteet, pukea ja juosta junaan. En ois ehtiny jos se junakuski ei olis hieman odottanu. No hyvä että odotti. Olis vituttanu ihan helvetisti jos oisin siitä junasta jääny. Juoksin nimittäin oikeastaan koko matkan ja viimeset 10 metriä siinä asemalaiturilla meinas jalat pettää alta. Ihan kauhea olo. Alku matkan sattu niveliin ja mahaan. Ja joku akka viitti vielä mulkoilla mua ko puuskutin. Herran jestas, se oli siinä junassa "huvin" vuoks - joku valokuvaaja - ja mä olin siinä, koska mun oli "pakko", joten mun mielestäni sillä ei oo mitään oikeutta ruveta mua mulkoilemaan. Haistakoon huilu... Teki mieli sanoa, että jos häiritten niin vaihtaa vaunua, mutta en sitten viittiny. No seuraava vitutus tuliki Haarajoen asemalla, jota ei kuulutettu! Kirjotin kaikessa rauhassa Jussille tekstaria ko satuin kattomaan ikkunasta ulos... No juna oli pysähtymässä Haarikselle. Ei ku vaan äkkiä tavarat reppuun, reppu kiinni, tavarat mukaan ja puol juoksua junasta ulos. Ja totta kai mun tuurilla alko satamaan sitten ko kotiin kävelin. En kyllä ehtiny kastua ollenkaan. Pari pisaraa tuli, mut sen verran vähän oli matkaa kotiin, että säästyin.

Nyt oon siis mesettäny todella monen ihmisen kanssa - mikä oli todella mukavaa ja sitten kirjottanu sen ruotsin aineen. Vois varmaan vielä lukea mantsaa. Sen kirjan lukeminen on jääny aika pahasti vähälle. Ja taidettiin jopa saada jotain läksyä - mistä voidaan siis päätellä, että Sipura ei ollu koulussa vaan sillä oli sijainen. Sipura nimittäin ei anna läksyjä ikinä. Onkohan antanu kerran ko ei ehitty tehä tehtäviä loppuun koulussa niin ne piti tehä - ja niitäkään ei tarkistettu. Matikkaa pitäis todellakin laskea, mut ei inspaa... Viikonloppuna sitten, joka ei tietenkään oo yhtään täyteen buukattu. Mä nyt vaan satun pitämään siitä, että on jotain tekemistä. Tiedänpähän tehneeni jotain.

Hihii... Huomenna oon luvannu mennä Leon kaa grillaamaan Tapsalle. Mä todella pidän siitä jätkästä. Leosta siis. Se olil jopa meillä eilen. Lähti kesken jonku liikka jutun, että ehti mun kaa samaan junaan. Puhuttiin ja semmosta meillä. Kivaa oli. Lauantaina sitten Lahteen. Ostoksille oli alkuperänen idea, mut toisaalta alunperin mun piti mennä sinne jo perjantaina. Siirsin sen kuitenki lauantaihin, koska Jussi pääsee lomille lauantaina ja voisin saada siltä halin sitten. Ja Tuomoki sano, että saattaa olla tulossa Lahteen lauantaina, joten hyvässä lykyssä saan ainaki kaks halia. En kyllä välttämättä halua niiltä yhteishalia. Se nimittäin on.... mielenkiintoista. Taisin nousta viimeks hieman ilmaan. Pitäis oikeesti löytää sieltä Lahesta ainaki housut. Joku hieno paitaki olis kiva. No häytyy tutkia sitä sitten.

Tästähän tuli aikasta pitkä viesti :D. No ei se mitään. Ne joita kiinnostaa, niin eiköhän ne tän kokonaan. Joita ei kiinnosta, niin sitten ei kiinnosta, eivät lue... That´s it.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.