IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 09.09.2006 21:39

Björk - Aurora

Treading
The glacier head
Looking hard for
Moments of shine
From twilight
To twilight
Ahhhhh...
Utter mundane
Aurora
Goddess sparkle
Shoot me
Beyond this suffer
The need
Is great
Aurora
Ahhhh...
Utter mundane
Aurora
Goddess sparkle
A mountain shade
Suggests your shape
I tumbled down
On my knees
Fill the mouth
With snow
The way it melts
I wish
To melt
Into you
Aurora
Ahhh...
Utter mundane
Spark the sun off
Spark the sun off
Spark the sun off
Spark the sun off me

Biisi ei edes ole kovin hyvä, mut noi lyriikat on ihan kivat. Toisaalta en nyt laulajastakaan ihan hirveästi pidä, mut kaikki biisit taitaa löytyä x). Tiedän olevani outo ja niiden lataaminen oli vaan hetken mielijohde... Oon tullu oikeesti lopputulokseen, että Lullacry on hyvää. Sitä on nyt tullu jonku verran kuunneltua ja mä pidän siitä.

Olin tänään siis Lahdessa. Housut mun ois pitäny yrittää löytää, mut en jaksanu. Fiilis ei todellakaan ollu sopiva housushoppailuun. Se on tuskastuttavaa. Sama juttu kenkien oston kanssa. Hyvin sopivia housuja saa metsästää aina hirveästi ja kenkien kanssa sama. Kaikkein tuskasimmat on aina juhlakengät. Ko ei semmosia tarvii niin löytäis vaikka mitä hienoja, mut ootappas vaan ko semmoset tarvii. Ei löydy mistään. Housujenki pitäis olla tarpeeks pitkät, mielellään vielä semmoset, että niitä voi käyttää korkkareidenki kanssa ja sitten niiden pitäis olla sopivat lantiolta jne. Hameiden käyttäminen on paljon kätevämpää, joten ostin tänään hameen. Aikasta hienonki vielä. Ja paidan. Kätevää ostaa t-paita ko talvi tulee. Mut semmonen mä nyt vaan olen. Löysin kyllä pitkähihasenki, mut en nyt viittiny ostaa. Ehkä joku toinen kerta.

Asiasta kukkaruukkuun Karo saa varmaan sydärin ko huomaa mun kirjottenään tänne eilen ja tänään *hihittelee*.

Näin sitten Jussia Lahessa - Tuomo ei harmi päässykkään. Jussia oli kyllä kiva nähä, vaikka se hieman rusauttiki mun selkää asemalla halatessaan ja nostaessaan mua. No ei se alaselkä kauan ollu kipeä - 5 minsaa. Junalla ko tulin sitten kotiinpäin niin meinas konnari "huijata" mua. Se ei oikeen tainnu tajuta täysin sitä, että ko mulla oli koulumatkalippu, jota mä näytin, että siinä on jo D-vyöhyke, joten se meinas myydä mulle sen vyöhykkeen uudestaan. No onneks huomasin sen ja sanoin sille. Hienoinen järkytys oli myös ko Mäntsälästä tuli mies kyytiin kolmen 3-5 vuotiaan lapsen kanssa ja niillä jäi vielä pikkuveli äitin kanssa asemalle vilkuttamaan. Neljä lasta ja ne vanhemmat ei varmasti ollu yli 25. No huomasin kanssa, että menin molempiin suuntiin muutamienki samojen ihmisten kanssa, ainaki yhen nuoren parin. Eli en ollu ainut, joka viihty Lahessa aika pitkään.

Vois varmaan lähteä seuraavalla junalla Keravalle. Se taitaa lähteä 19.51. Tulin sitä edellisellä kotiin ja sitten vaan seuraavalla pois. Äiti varppi tykkää... No mut eipähän voi valittaa, että oon koko ajan ja aina koneella. No mut meen metsästämään ehjiä mustia sukkahousuja....


PS. Olin sitten siellä Keravalla. Oli ihan kivaa ja sain Aksunki kanssa puhuttua. Vihdoin ja viimein. Meni oikeesti hyvin, mitä nyt muutama hieman ala-arvonen juttu, jotka oli hetken hauskoja, mut pidemmän pohdinnan jälkeen ei yhtään kivoja.... No mut joo... Kokonaisuus kuitenki hyvä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.