IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 12.09.2006 23:45

Leevi and the Leavings - Elämä ikkunan takana

Me noustaan joka aamu ennen seitsemää
Isä tuskin aamukahvin juoda ennättää
Kun se työhön jo kiiruhtaa
Tehtaanpiipun takaa nousee aurinko
Aamuvuorolaiset ahkeroivat jo
Liukuhihnalta leivän saa

Mä painan nenän vasten kylmää ikkunaa
Ja katson ulos elämään
Jos voisin peiton alle jäädä nukkumaan
En haluaisi mennä mihinkään

Mietin miksi aina täytyy kouluun ennättää
Enää tuskin koskaan ehdin leijaa lennättää
No kenties ahkeruus palkitaan

Mä painan nenän vasten kylmää ikkunaa
Ja katson ulos elämään
Jos voisin peiton alle jäädä nukkumaan
En haluaisi mennä mihinkään

Hiljaa, hiljaa, lumihiutaleet leijailee

Mä painan nenän vasten kylmää ikkunaa
Ja katson ulos elämään
Jos voisin peiton alle jäädä nukkumaan
En haluaisi mennä mihinkään

Tylsä päivä. Menin jopa tälleen pitkästä aikaa 10 kouluun... Juna lähti Haarajoelta 8.51, joten ei siinä nyt hirveästi "juhlan" aihetta saanu. Tunnin sai sentääs nukkua pidempään. Onhan seki sentääs jotain. No onnistuin aika hyvin jumittamaan Keravalla ko kävin karkkia ostamassa ja juorusin Karon kanssa puhelimessa. Z-junassa Haarikselta tuli yks tyttö ja poika kyytiin ja toinen yritti väittää, että hänen pitää päästä C-vyöhykkeen lipulla Haarikseltaki, joka on jo D-vyöhykettä, kuulemma joku toinenki konnari oli päästäny. En oikeen usko, mut pääs tällä kertaa läpi. No sitten sen kanssa ollu jätkä pisti melkeen paremmaks. Hällä oli lippu Jokelasta Keravalle, että ko Jokela on D-vyöhykettä niin pitäähän sillä päästä. Se konnari päästi molemmat varotuksella, koska sillä tais alkaa mennä hermot niihin ja niiden inttämiseen. Aivan uskomatonta...

Mantsaa ekana. Tutkielmakurssi ja taasen vaihteeks en saanu mitään aikaseks. No vielä on 7 viikkoa aikaa. Enköhän mä ehi. Pitää kyllä oikeasti alkaa tekemäänki jotain. Matikan tunti meni taasen vähän niin ja näin. Mie ku en ole mikään matemaatikan mallioppilas. RO tunnilla joku ihan ihme kysely. Juu ja meiän kaks saksalaista vaihtaria kerto itestään ja semmosta. Jonas sano, että hän oli luullu omaa kouluaan saksassa moderniks, mutta meiän kouluun tuleminen oli kuulemma ollu melkeen ko olis ufoon tullu. Hahaa.... Ruotsin tunnilla oli taasen vaihteeks hauskaa Saanan kanssa. Kyllä me siellä opiskellaanki, mut miks ei sais myös pitää hauskaa? Ja kilttinä tyttönä tein sitten läksyjä jo koulussa - eli odottelin koululla, että juna tulee. Eikös ookki aikasta järkevää? Huomenna vois sen ajan käyttää siihen, että käyn Keravalla kirjastossa. Pitäis kyllä käydä Jäkenki kirjastossa, mutku sinne on jotenki hankalampi lähteä.

Kotiin ko pääsin niin en kyllä jaksanu kouluhommia tehä ja vähää vaille kuus lähin kirkolle. Isoskoulutus alko taas. Kuuntelin sitten semmosen tunteroisen yhen Annen paasausta erilaisista asioista. Pääasiassa erilaisista vastuu henkilöistä ja vaikka mitä muutaki - tylsää.... Noh hyvää leipää oli.

Oon lukenu kohta puolet Seitsemästä veljeksestä. Oon aikasta ylpee itestäni. Sen kirjan raahaaminen koulussa on kyllä... mielenkiintosta. Se ku on painos vuodelta 1983. Omalla tavallaan hieno, mut pieneks sitä ei voi sanoa. Todella säästeliäästi käytetty paperiaki ja näin. Varmaan viis senttiä on tekstin ylä että alapuolelle jätetty. Ja reunoillaki on varmaan 2-3 senttiä. Ja se kieli on välillä todella outoa. Tai no ei outoa - erilaista. Niitty on siinä niittu. No joo, enköhän mä saa sen luettua vielä joku kaunis päivä.

Ja nyt varmaan tekemään läksyjä. Ruotsin läksyt, jotka oli vasta perjantaiks on totta kai jo tehtynä, mutta mitään muuta ei. Saksan ainetta en ala enää edes yrittämään. Palautan sen varmaan torstaina.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.