IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 16.09.2006 02:32

Armo - Apulanta

Minut ympäröin tyhjyydellä jotta voisin nähdä
Jotta oppisin itse mitä tunnen
Ja tietäisin sen
Nyt on mentävä yksin
Kulkee pitää ilman varjoo
Osan jäätävä taakse jotta toinen voi loppuun löytää

Tätä hetkeä kartoin, tätä väistin, tätä niin pelkäsin
Sen on tultava loppuun
Nyt on aika

Viimeiseen tiimaan
Tähän päättyy paljon hyvää, paljon kaunista
Jonka raajat kuolleet on
Tän täytyy mennä näin
Vaikka tahtoisin kieltää, koittaa säilyttää
Mutta tiedän et on turhaa
Armoo viivyttää

Pahat enteet hiljaisuuden kaiken täyttää
Niin tuskaisen läsnä joka hetki vaikka pään pois kääntää
Vaikka sulkisi silmät kuva säilyy eikä mee minnekään
Muttei silti tule luo vaan tuijottaa tuijottamistaan

Tämä tie meidät kaataa
Ei voi jatkaa
Ei voi olla näin
Sen on tultava loppuun
Nyt on aika

Torstai oli paska päivä ja vaikka tää päivä nyt alko hyvin niin lopulta se vaan jatko sitä samaa rataa. Eli ihan perseelleen meni. Ja kaipa mä voin sen tänne selittääki - tuskin tätä nyt kovin moni lukee. Karo ainaki. No mut Karo tietääki jo puolet.

Eilen siis Leo alko pätemään mulle englannissa oikeen kympillä (tarkottamatta sitä) ja sai mulle ihan täysin surkeen fiiliksen. Pidin aineestani ja sitten se alkaa antamaan ohjeita ja korjauksia ja vaikka mitä... ihan ko se olis ollu surkee se aine ja olin jo sen verran sen aineen vuoks vaivaa nähny, että meni hermot, palo ihan kaikki kiinni ja lopulta vaan itkin..... Mulla on niin huono itsetunto, että en vaan kestäny tota. Mä haluun olla jossain asioissa hyvä ja englanti on yks niistä.

Ja tänään sitten.... Ei ollu kyllä Leon syy... Aksu sitten eilen ei ollu kovin kiva ko pelattiin bilistä. Se alko pussittaan mun palloja, että: "annetaan pikku janikalle hieman armoa". Mulla tuli ihan torstai mieleen (se mitä leo teki) ja meni hermot siinäki.... pelasin sen pelin loppuun ja voitin, mut ei se yhtään voitolta tuntunu ja häivyin paikalta, etten vaan alkais pappilassaki itkemään. Meinasin kyllä sitten itkeä ko sieltä päästiin pois, mut en vaan voinu. "Ei saa itkeä julkisella paikalla." Yritin sitten parantaa fiilistä ottelemalla kuvia keravalla. Muutama onnistunukki... http://www.deviantart.com/deviation/39847725/. Käveltiin siis Leon kaa vaan ympäriinsä Keravalla. Se niiden vesiestekki oli ihan kivan näkönen yöllä.

No mut nyt sitten muuhun päivään. Päätin tehä fiksusti, että meen Z-junalla Tikkurilaan, missä joudun venaamaan about 2 minuuttia ennen ko K-juna tulee, että pääsen Hiekkaharjuun, mistä on lyhyempi matka - se juna oli varmaan 10 minsaa myöhässä. Ei tullu kuulkaa yhtään kylmä tai mitään. Palautin aamulla siis sen enkun argumentoivan esseen. Enkun tunti meni outoja tehtäviä tehdessä. Enkun maikka oli ettiny kaikkia hassuja. No sen jälkeen mantsaa. Oikeesti en tehny mitään sen esseen eteen. Tokalla mantsan tunnilla sitten "suuri energiakeskustelu". Ehittiin käydä muutama aihe. Oskari vastusti aikasta mahtavasti hiilivoimaa. Tehtiin siinä sitten Eurooppa ja Euroopan pääkaupungit koe. Tais mennä taas kaikki oikein. Amerikoissa oli kaikki oikein. Jos nyt meni eurooppaki oikeen niin se on sitten jo puol numeroa koenumeron päälle. Jee. Ruotsin tunti - no siis se on Saanan kaa. Kirjotettiin kuvausta yhestä kuvasta. Siinä oli nainen, minä ja Saana ei oltu ihan varmoja, että onko sillä naisella housuja / hametta, joten kysyttiin maikalta - joka ei tienny kans. Aika paha. No se arveli jotain samansuuntasta mun kaa, että sillä on todella lyhyt hame.

Lähin sitten koulun jälkeen Keravalle. Eiku vaan Hiekkaharjun asemalle odottamaan 14.52 junaa, jota btw ei mee. Arvatkaa ketuttiko ko oli kävelly reippaasti, että ehtii siihen. Eiku vaan K-junalla Tiksiin ja siitä sitten H-junalla Keravalla. H ja K ku lähti samaan aikaan samaan suuntaan, mut H on nopeampi. Leon kanssa Kulmikseen kahville ja sitten junalla meille. Hengattiin vaan meillä, meinasin näyttää Leolle Anastasian, mutku ei ollu videoita missään helposti käsillä. Lähettiin sitten Pappilaan ja siitä selostus löytyyki lyhykäisyydessään jo tuolta aiemmin...


Ps. Meinasin ihan unohtaa... Selkeästi oli Jokerien peli ollu Hesassa, koska niin monella oli Jokerien pelipaita päällä. No sitten tulee perinteinen Z-juna kuulutus "Tämä on Z-juna Lahteen. -- Tarkastamme kaikkien matkaliput, olkaa hyvä ja ottakaa matkalippu esiin tarkistuksen nopeuttamiseksi." Mun lähellä oli semmonen ryhmä jätkiä - oliskohan niitä ollu 6. Ja sitten siinä lähellä oli varmaan 5 hengen ryhmä aikusia miehiä... Ne kaikki melkeen alotti sitten kansainvaelluksen siinä vaiheessa kohti lipunmyyntivaunua XD. Siitä jätkä porukasta jäi YKS istumaan. Puolet siitä vaunusta lähti ostamaan itelleen lippua. *hihittelee*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.