IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 18.09.2006 21:03

Avantasia - Anywhere

I remember it was long ago
But when I think of her I fell it grow
Something begs me to come home again
Something I can hardly stand

But I'm to defy, I have to ignore her cry
I don't know what to do, I'm missing you so bad

Waiting for tomorrow, for a little ray of light
Waiting for tomorrow just to see your smile again
Take away my sorrow from a blistered heart of mine
Where are you now if you are there anywhere

Please forgive me for how I decide
But before I can come with rapid strides
Don't expect you'll have to understand
Jakob needs my helping hand

First I have to go one out of two ways
Wich both are wrong and I'm to go
So afraid, so ashamed
So deranged - but I know...

Waiting for tomorrow, for a little ray of light
Waiting for tomorrow just to see your smile again
Take away my sorrow from a blistered heart of mine
Where are you now if you are there anywhere

Waiting for tomorrow, for a little ray of light...
I can't wait for you - Are you there - anywhere


Päätin tänään kokeilla jotain uutta - pistin herätyskellon soimaan vasta 6.45, niin että nousisin siitä heti enkä lojuis päälle tuntia sängyssä. Kokeilu toimi. Lojuin vaan 15 minsaa sängyssä, mikä ei oo ees paljon ja seki "otti melkeen koville". Olipahan hieman enemmän aikaa aamulla, että ei ihan heti tarvinnu lähteä juoksemaan assalle. Juoksin jopa vähäsen matkaa, koska kuvittelin olevani myöhässä. Lopulta se en ollu minä joka oli myöhässä - juna oli vaan semmosen 5 minsaa myöhässä jo ko Tiksiin tultiin niin se oli jo 8 minsaa myöhässä. Hidasteli jotenki ihmeellisesti vähän ennen Tiksiä.

Maanantain ensimmäinen tunti - mitäs muutakaan ku Tastulan matikkaa. Ei ku vaan herra vetää ensi töikseen luokan pimeeks. Ja mä alan torkkumaan. Totta kai mä olin myös unohtanu laskimen kotiin. No Tastula lainas omaansa, että pystyin yhtä laskenta tapaa kokeilemaan. Mantsan tunnilla jatkettiin suurta energia keskustelua. Tuli sitten meiänki vuoro puolustaa vesivoimaa, puolustettiin sitä hyvin ja vastustavalla ryhmällä ei ollu mitään mahiksia - toisaalta vesivoimastaa on hankala vastustaa, mut ei ne kyllä aiheeseen ollu perehtynykkään, sen huomas aika nopeesti niiden väitteistä. Saksan tunnilla taasen vaihteeks sanis - 9 siitä sitten tuli, oliskohan huonoin saksan sanis numero tässä kurssissa. Yhteiskuntaopin tunnilla keskusteltiin valtion osuudesta markkinoihin. Ei vielä veroista, mutta finanssipolitiikasta ja semmosesta.

Jäin sitten koululle vielä tekemään läksyjä ja sain saksan ja yhteiskuntaopin läksyt jo siellä tehtyä ennen ku piti junaan lähteä. Junassa kyllä jatkoin yhteiskuntaopin lukemista. Eivät tarkistaneet lippuja - ihmeellistä. Kuuluttivat kuitenki Haarajoen.

Oon tässä jopa jo läksyjä tehny. Lueskelin mantsaa ja enkkua vääntäny kanssa. Puhe pitäis tänään saada valmiiks ja harjoteltua. Nyt vaan käännän yhtä kappaletta koneelle. Matikka pitäis kanssa tehä ja tarkistaa onko ruotsista mitään.

Jumaliste koko päivän läksyjä tehny ja matikan läksyt vielä tekemättä. No enkun puheen ainaki sain valmiiks. Se on - mielenkiintonen *hihittelee*. No mut tän jälkeen ei ainakaan oo mitään läksyjä rästissä - mikä kyllä on positiivista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.