IRC-Galleria

KoulustaTorstai 03.11.2005 19:06

Jotakin mitä tuli kirjotettua enkun vihon taakse ennen matikan tunnin alkua ku sain mukana olleen kirjan jo luettua.

"1 viesti vastaanotettu" tuo teksti voi olla omalla tavallaan niin kaunis. Ja kun kaivaa hieman innostuneena kännykkää repustaan ja toivoo sen tekstin olevan siinä kännykän näytössä. Kuinka sitten pettyykään kun siinä lukee vain RADIOLINJA saunalahti äänetön. Hieman surullista tavallaan. Pettymys siitä, että kuinka on jälleen mennyt ylit päivä siitä kun kuulin mitään Petteriltä. Mie tiiän, että se on mettässä ja että sieltä on vaikeata tekstata, mutta pikkusen viestin kirjottamiseen ei mee niin hirveen kauan. Vaikka vaan sen takia, että mä tietäsin, että kaikki in kunnossa - nyt mä en tiiä.

Miksköhän Luoja loi miehet? Kyllä miehistä on iloa ja se tunne on aivan ihana ku näkee rakkaansa taasen. Mutta tahtomattaan ne pystyy tuottamaan surua ja pettymystä. Mä en kylläkään tiiä tarkalleen mitä mä Petteriä kohtaan tarkalleen nyt tunnen. Mie rakastan sitä, mutta oon myös surullinen - ko en kuule siitä mitään. Ja Tuomo sitten on ihan oma lukunsa. Semmonen pässinpää. Ei edes hei hei:tä sanonu ennen ku sinne Cerniin lähti. Viimenen mitä se mulle sano oli iltaa ja mun siihen vastattua ei mitään. Ja mie olin kuitenki monta tuntia mesessä sen jälkeenki.

Ääh! Liian vaikeeta! Onneks sentään sain karoa eilen nähä - ja halata. Ja petterin saan itelleni perjantai illasta varmaan tiistai aamuun asti - JOS se on vielä terve ja hengissä.

"Tuo tuska kiinni saa, kenet vain haluaa..."

Hartiat ihan hemmetin kipeet! Reppu oli jotenki huonosti selässä ku kävelin kotia. Piti käydä ostamassa uudet nappikuulokkeet. Ja no ostin siinä samalla karkkia. Ostin, että sain mukaan ku meen nuiskuun. Sinnekki pitäis kohta lähteä menemään ja läksyjä en oo alottanutkaan. No toivottavasti huomenna ei oo mitään tärkeetä. Psykan yks teoria kyllä pitäis opetella. :s Noo otan kirjan vaan mukaan x).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.