IRC-Galleria

hihiiSunnuntai 29.01.2006 02:12

Toivuttuani järkytyksestä, että Pumpula (tuomo... korppi-... what ever) - kaikista ihmisistä - on kirjottanu jotain päiväkirjaansa kävin sitten lukemassa sen... Ja no nauroin hiukkasen. Juups elikkä mun pitäis paljastaa viis outoa tapaani ja sitten haastaa viis ihmistä tekemään sama. Omat oudot tapani voin paljastaa (tai no muutaman niistä), mutta en jaksa alkaa haastamaan ihmisiä. Anteeksi nyt vain.

1. Siivoan oikeastaan aina ennen koetta. Eipähän ole enää tekosyytä miksi olla lukematta.

2. nyt saa nauraa... Aina ennen kuin katson kauhuleffan: a) pistän verhot kiinni b) tarkistan että kaikki ulko-ovet on kiinni c) laitan oman oveni kiinni d) kaikki valot päälle siinä huoneessa missä olen e) katson sängyn alle f) omassa huoneessani katson vaatekaappiini, koska sinne mahtuis vaikka ihminen.

3. Meikkaaminen jonkun katsoessa on KAMALAA!!!

4. Mulla pitää aina olla rahaa lompakossa. Tai no ei välttämättä lompakossa, mutta jossain. Ei ihan aina mukana, mutta kuitenki niin että sitä on helposti käytettävissä - vaikka oonki TODELLA pihi ihminen (ei koska karkkia yleensä *viheltelee*)

5. En osaa tunnustaa tunteitani ihmisille, koska pelkään, että tulen pettymään tai vielä joku kaunis päivä petetyksi (been there, done that).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.