IRC-Galleria

hypäriKeskiviikko 08.02.2006 14:11

Hypärit on kyllä tylsiä. Tääki kestää yhteensä kaks tuntia -.-, siis jos lasketaan välkät mukaan. Ko tässä on jo muutenki ruokailu just tässä välissä niin se pidentää tätä sen verran. No jos oikeen tylsää tulee niin voisin mennä uudestaan syömään xD. Siellä oli kuitenki jopa hyvää ruokaa - makaronilaatikkoa <3. Se oli tosi hyvää. En voi mennä takasin yhelle kivalle sohvallekkaan ko siihen paistaa suoraan aurinko. Silmiin sattuu vieläki vähäsen ko istuin siinä semmosen 20 minsaa.. Ja vietän nyt sitten elämäni ensimmäistä hypäriä... No pitää totutella, koko loppu lukuvuoden on tässä kohtaa hypäri. Ei enää kakkospalkkia x).

En edes pääse meseen. Webmese valittaa, että oon yrittäny kirjautua sisään liian monta kertaa väärällä salasanalla o.O. Kerran meni vahingossa ko sekotin sen toiseen... Ja ei se mun mielestä vielä liikaa oo. Vai?

Yhteiskuntaoppia oli ihan aamusta ja viime tunti oli äikkää. Pitäis lukea huomiseks kaks yhteiskuntaopin kappaletta ja kaks Eino Leinon Helkavirttä. Oterma ja Katerma ja sitten joku Räähkä tai jotain :D. En muista. No niitä vois mennä lukemaan jos löytäsin jostain jonku kivan istumapaikan, no vois mennä sinne sohvalle taasen istumaan.

Hihii. Keravalle huomenna :D. Toivottavasti ei oo enää niin kylmä. Tietty voisin kattoa, mutta en just ny jaksa x).


Feelings come and go - I've never known
Something longs to grow - won't let go
Spirits 'round my heod- are whispering
I turn inside instead - of wondering

Deep inside of me - I know there's got to be
A different kind of truth - that sets the spirit fee
If I don't wanna know - what's written inside me
How could I see anything - how could I be anything?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.