IRC-Galleria

IsänpäiväSunnuntai 13.11.2005 19:30

En oo kakkua syöny, ko en oo mikään suuri täytekakun ystävä (kelliksen numeroa jaossa...). Mut tuli kyllä käytyä Kauneus ja Terveys - messuilla. Ei mitenkään ihmeelliset. Kirjamessut on ollu aivan varmasti tähän mennessä parhaat. Skiexposta sai ehkä eniten karkkia, mutta muuta sieltä ei sitten saanukkaan - tai no pullaa kans.

Heräsin siinä ekan kerran kymmenen maissa ku Petteri tekstas. Tai no en kunnolla heränny, mutta unessa sain sätkyn ku hirvee piipitys alko. Kuulosti aivan kamalalta!!! Korviin ihan sattu. Ne on varmaan aikas herkät nukkumisen jälkeen. Oon huomannu sen ennenki ko aamusin musaa kuuntelen. Mut "lopullisesti" heräsin varttia vaille ykstoista ku Jessika tahto lahjansa, joka oli mun huoneessa. Ja annoin sitten siinä samalla omaniki.

Ku ajettiin messuille niin radiosta tuli Mitä silmät ei nää. Ihana biisi ja se sai mut ajattelemaan: "Mitä silmät ei nää, sen sydän ymmärtää". Toi on muuten ihan totta. Aattelin sitä siinä. Kaikilla on jotain mitä niiden silmät ei nää, mutta ne tietää sen sydämmessään - huono selitys taasen vaihteeks. Mullaki on. Ensimmäinen mikä tuli mieleen on jotain mitä kukaan ei tiedä ja ei saakkaan tietää. On vaan asioita, jotka loukkais niin monia ihmisiä eri tavalla - ja ku ne kuitenki saattaa olla ohimeneviä - toivottavasti.

Lopetin eilen Petterille tekstari"lakon". Ei se tajunnu mun pointtia kokonaan, mutta en vaan jaksanu enää - ei se sitä olis siltikään ymmärtäny, vaikka oisin koko seuraavan viikon ollu ihan hiljaa. Se on sentääs mies.


Mitä silmät ei nää
sen sydän ymmärtää
totuutta etsii kestävää
Ehkä tänään, ehkä tänään
tähän kaikkeen vaivaan
Mitä silmät ei nää
sen sydän ymmärtää
jossakin kaipaus hellittää
Ehkä tänään, ehkä tänään
joku löytää taivaan

PS. 4 ja puol kuukautta Petterin kaa yhessä :) Ihan hyvin jo... Mun pisin suhde - mun ainut suhde :D.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.