IRC-Galleria

Märkä - lyhyesti ja ytimekkäästiMaanantai 14.11.2005 22:33

Ei mitenkään ihmeellinen koulupäivä, mitä nyt alko satamaan siinä enkun tunnin loppu puolella. Sen jälkeen ei hirveesti hyvin menny mikään. Nopeasti kävelin, että ehtisin 02 junaan Hiekkaharjusta Keravalle - no semmosta junaa ei ollu. Jouduin siellä asemalla venaamaan kymmenisen minaa. Ja sitten Keravalla saman verran, ennen ku pääsin R:ään. Kiertelin Prismassa jonki aikaa, kunnes menin sitten kirjastoon lukemaan. Ja sieltä kiltisti - AJOISSA - kirkolle, missä oli pyhisohjaajien palaveri. Ehin kyllä kastua silläki matkalla jo ihan kivasti, vaikka se on ehkä vaan kilsa, jos sitäkään. Se sade vaan koveni.

Ei siellä palaverissa hirveesti ollu, mitä nyt lupauduin perhepäivään ja sitten pitämään lauantaipesää haariksella kerran kuussa. En mä varmaan muuhun lupautunu - enhän... En varmaan... En muistaakseni.

Sieltä sitten kotia... Vielä märempi. Kaikki ihan märkänä. Takki, kaulahuivi, hiukset, reppu, naama, lasit jne... (kts uus kuva)

Petteri luki tätä - eilen muistaakseni. Se jopa tajus mun pointin sitten, siitä huolestumisesta. Ihmetteli miks en ollu sanonu sille ku se meille tuli, että se oli niin tärkeetä mulle. Ei vaan käyny mielessä, että se sitten sen ymmärtäis, ku ei tekstareissakaan ymmärtäny, vaikka oikeen kunnolla yritin. Ja sitten se piti mun tekstista, että ihmisten pitäis sanoa "itsestäänselvyyksiä" toisilleen...

Miksköhän unissa aina nipistellään? Eikö unessa voi vai olla kipua. Mutta jos ei oo kipua niin eihän sillon vois olla nautintoakaan. Eli miks ei vois vaikka pyytää toista suutelemaan itteään (siis huomioon ottaen, että on ... läheisissä väleissä sen toisen kaa). Miks aina nipistää? Ihmiset uneksii nautinnosta, mutta kipu on kyllä aikas vieras unissa. Pelkoa, joka voi olla melkein kuin kipua kyllä taitaa olla. Kipu. Se on niin liikkuvainen käsite. Yleensä se on sitä, että sattuu jonnekkin, esim kun on tullut lyödyksy, mutta kipuahan on myös se, että sieluun sattuu. Ja se on ainakin minun mielestäni pahempaa kipua. Ja siitä ei pääse kokonaan ikinä eroon. Mustelmat ja arvet paranee. Sielussa olevat haavat ei parane kunnolla - varmaan koskaan.


Sun kädessä on maailma
Missä mut tehtiin lasista
Aina jotain saa silti lahjaksi
Katsoo ei saa helvettiin
Koska se katsoo takaisin
Aina jotain saa vastalahjaksi

Rauta on kylmää vasten poskea
Kättesi jälkeen vereslihalla
Niinkuin polttomerkitty sä olit silmiini
Olet mulle liekit ja minä bensiini

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.