IRC-Galleria

Kylmää...Torstai 17.11.2005 00:22

On kyllä ollu kylmä sää tänään :s. Pitää laittaa huomenna täys pitkä hihanen paita päälle. Tänään oli vaan puol pitkät hihat ja tuli vähäsen vilponen ku ajoin kotiin. Tai sitten ihan vaan suoraan toppatakki.

Hah! Saimpas fyssan esseen kirjotettua. Pariin kertaan kävin sen äitillä luetuttamassa, mutta nyt siitä tuli hyvä - just ku sain sen lopullisen printattua niin huomasin, että nimi puuttuu. No eiku vaan uudestaan. Nyt se on hyvä ja palautan sen huomenna. Paitsi jos siinä pitäis olla lähteet, niin sitten otan sen vaan kotiin vielä ja lisään lähteet - ei siinä miun mielestä pitäny olla.

Neljään asti koulua. Inhottavan pitkään. Vaikka vika tunti oliki kuvista ja sain jopa kaks työtä loppuun. Molemmat kylläkin oli jo melkeen valmiita, mut saimpahan ne kuitenki ihan loppuun. Nyt on enää yks työ tekemättä. Kaks kertaa aikaa tehä se ja no koeviikolla, mutta en jaksa mennä sitten tekemään. Jos en saa sitä valmiiks niin otan sen työn siks, mitä ei arvostella. Eli maikka arvostelee 3 työtä 4:stä. Savityöstäni mä pidän ja sitten perspektiivi tehtävästä. Oma kuvasta en oikeen ja sitten tekemättä on vielä asetelma - tai no näköjään sen voi tehä vaan yhestä hedelmästäki.

Kävin kirjastossa. Löysin 36 kirjaa, joista ehkä 25 olis ollu hyviä ja sopivia terveystiedon tutkielma aineistoks. No niistä vaan 20 löyty Jäkestä ja vaan 5 oli mukamas hyllyssä. Löysin 2. Että ihan hyvin. No netistä löytyy ihan hyvin kaikkea tietoa.

Pitäis mennä suihkuun. Enköhän mä voi nopeasti käydä :s. En mä kuitenkaan ehi aamulla. Ja no huomenna on liikassa uintia, joten siellä tulee kyllä käytyä suihkussa, mutta en kyllä ehi hiuksia pestä, ku on heti sen jälkeen matikkaa - ei kiva.

Mä mietin tänään, että on tosi paljon ihmisiä, joiden kanssa on tekemisissä, mutta joista ei oo kunnon muistikuvaa. Tai sitten ei oo muistikuvaa olleskaan. Koulussa saattaa puhua yhen jakson jonku kaa hieman ja sitten seuraavassa jaksossa ei välttämättä edes kunnolla muista sitä ja ne jotka on töissä on todella monen ihmisen kanssa tekemisissä. Joku kaupan kassaki näkee kymmeniä ihmisiä päivittäin ja ketään ei tunne. Tai no ehkä jos tulee joku tuttu, mutta se on epätodennäköistä. On niin paljon ihmisiä, keitä me ei tunneta, mutta joiden kanssa ollaan tekemisssä - joko pakosta tai ihan omasta tahdostamme. Huono pohdinta oudosta aiheesta, mutta pohdimpa kuitenki.


How can I forgive you, never leave you
You know that if you live like, you will die like
Haven of Emotion, Mournful Ocean
Heiress of the Evening Sings in silence

"I need to have now, my daily sin..."

For all your life I prayed for time
To show you where the light lies
Now this is the end
One rose for the memory of the innocence

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.