IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 13.06.2007 15:58

Leikkiny pikkuäitiä tässä. Sitä tätä ja tota pitää huolehtia kouluun. Opettajien lahjoihin rahaa ja vaikka mitä muuta. Viimesimpänä mettästin kuvaa oskusta - ei oo vielä löytyny, ku en viitti ottaa sen albumista. Kai täällä jossain on semmosia koulu / päiväkotikuvia?

Eilen oli kunnon myrsky. Ukkonen vaan puuttu, mutta tuuli oli kyllä myrskylukemissa. Ei meinattu saada ovea auki ja pojat halusivat vielä illalla pomppia trampalla. Paistettiin sitten lettuja - eli minä paistoin muuten, mut Wate paisto yhen. Taikina oli vähäsen liian löysää aluks ja ei meinannu onnistua, mutta kyllä se sitten lopulta. Osku ei tahtonu - no ei siinä mitään. Enemmän mulle ja Watelle. Wate niitä kyllä vetiki varmaan viis kuus suoraan nassuun.

Tänään ihan kiva sää. Ei enää tukalan kuuma. Aamulla ku poikia lähin viemään, niin oli jopa pikkunen kipakka ilma. Ei nyt ihan kylmä tullu, mut olis voinu pistää pitkät housut jalkaan hameen sijaan. Suunnittelin alunperin, että tänään lähen käymään Sandvikassa, mutta en sittne lähtenykkään. Se vaan jotenki veny :/. No huomenna sitten suoraan aamulla. Pakkaan laukunki valmiiks ja lähen suoraan, ku oon pojat vieny pysäkille. Huomenna olis kyllä Oskun urheilupäiväki, mut mä en jaksa lähteä sinne. Ei vaan pysty ei kykene. Vois kohta köpötellä kauppaan ostamaan pari omenaa. Tai sitten käyn huomenna Sandvikassa. Pitäis syödä hedelmä salaattia, ku sitä on vielä ihan hemmetisti jäljellä. Mulle jätettiin tänne oikeen kunnon hedelmäsalaattitarpeet - ja mie olen ainut, joka sitä syö. Mut oikeesti hyvää, ku tekee sen salaatin ite :). Saan siihen just sitä mitä haluan ja eipähän ole sitä vesisokerilitkua - eikä ällöttävän värisiä säilykekirsikoita! Mun tämän hetkisessä versiossa on: omenaa, vesimelonia, mansikoita ja tummia rypäleitä. Oikeasti ihan hyvää :). Vois varmaan tehä sitä lisää, ku tuolla on aineksia vieläki enemmän ku tarpeeks. Tavallisia salaattitarpeita on kans aikasta paljon. Pitää laittaa tänään pojille salaattia ja kurkkua - muuta ne ei syö. Loppu päivän vois viettää siivoillen.. Eipähän menis tämäkään päivä hukkaan..

Olen pahasti jäljessä ylppäreihin lukemisessa - en vaan jaksa stressata x).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.