IRC-Galleria

Light my.. Torstai 15.12.2005 17:49

Arse on fire.

Mikään ei tunnu kivemmalta, kuin se että kun aamulla näet tekstiviestin kännykässäsi missä lukee: "Sait hylätyn kokeest. Hyvää huoment vaa sullekki :)"
Aluksi ajattelin, että nyt revin pääni irti ja loikkaan roskalaatikkoon leikkimään ramboa, mutta rauhotuin viimeinkin.
Olin sitten tosiaan nyypännyt kokeessa ja onnistunut saamaan ( arvoasteikolla 1-5 ) toisesta 1. ja toisesta HYLSY:n. Kiitos kysymysten, joissa pitää vastata ruksilla vain kyllä ja ei.


"Jos olet ammattitaitoinen, oletko ammattitaitoinen." Juu [x] No ei [ ]
Raksi on minun vastaukseni. Laita mielessäsi oma siihen, niin kerron mitä saat.

Jos laitoit samaan kuin minä, elikkä Juu:hun raksin olet, onneksi olkoon olet REPUTTANUT. Eihän ihminen voi olla ammattitaitoinen ellei hänellä ole ammattitaitoista asennetta ja mielialaa, eikä edes ammattimaisia työkaluja mukana! Eihän sellainen ole Ammattilainen, vai sanoisitko sinä ammattilaiseksi äijää, joka ei KÄYTTÄYDY kuin ammattilainen. Väärin meni, uusinta neljäntenä vuonna.

Jos laitoit eri kohtaan kuin minä, elikkä No ei - raksiin, onneksi olkoon olet REPUTTANUT. Luuletko ettei ihminen voisi olla ammattitaitoinen ellei hän ole ammattitaitoinen? Eihän ammattitaitoista ammattitaidotonta olekkaan.

Kyllä, tiedän että sinua turhauttaa. Minuakin turhaudutti. Voinemme perustella turhautumisen sillä, ettei oikea vastaus ole kumpikaan. Oikea vastaus olisi ollut:
"Olet ammattitaitoinen jos sinä olet ammattitaitoisesti käyttäytyvä henkilö ammattitaitoisen ihmisen valitsemilla työkaluilla, syönyt ammattimaisesti nätin ammatti-aamupalan ja antanut mallikelpoisen ammattilaisen suudelman ammattilaisvaimosi ammattilaisen muokkaamille huulille."
Mutta mites kirjoitat tuollaisen vastauksen, kun se on "Raksi Ruutuun"-tehtävä?
"Älä valita, tämä vain olettaa että kuinka luova olet."

Mitä opimme? Kaikki mitä teet väärin, menee väärin ja kaikki mitä teet oikein, menee väärin jos et ajattele sitä oikein. Jos ajattelet sen väärin, se menee tavallaan oikein mutta koska se ei ole oikein se ei ole oiken. Tajuatko? En minäkään.

Tietenkin tämä on vain vineä, jota huudan turhautumisestani tänne päiväkirjaan. Jaa, oli minulla synttäritkin. Lahjani: Joku muisti sanoa minulle että: "Wallis hyvää syntymäpäivää lainaa rööki kiitsmo." Paremmin se meni kuin viimevuonna, milloin jouduin antamaan tupakkavarastoistani jopa kolme mallikelpoista savuketta kavereilleni, vain siksi että MINULLA oli syntymäpäivä.

Kyllä tämä maailma on sairas. Niin sairas, että kun haluaisi että sairauden lopettaisi pistoolinsuuhun.. Niin maailma sanoo että SE olisi sairasta. Sehän on sairasta?

Haluatko lisää raksitehtäviä? Minulla on koko - vitun - kokeellinen näitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.