IRC-Galleria

Beat the Boys, Boys!Perjantai 16.12.2005 17:04

Uskomatonta mikä tuuri minulla voi olla. Kun olen nauttimassa päivästäni ( unohtaen toki eiliset "risti-ruutuun"-tehtävät mieluusti ), niin ihmiset tulevat jälleen valittamaan minulle. Kyllä!
En YMMÄRRÄ että miksi minulle valitetaan. Ettekä varmasti tekään ymmärrä, että miksi teille valitetaan. Mutta on taas aika Dr. Walliksen kertoa teille mitä me OIKEASTI ajatellaan valittamisesta!

Valitus = Naputus = Ininä tai yleisesti tunnettu vine ( eng. whine ).

1. Valitusta saat, jos aamulla heräät ja unohdat kammata hiuksesi. Menet dösään ja heti joku vanha mummo huutaa takapenkiltä; "PERKELEEN KLOPIT EI KUNNIOITA EES TUKKAA KAMPAAMALLA SAATANA, PITÄÄKÖ MIU VETÄÄ SIUTA TURUPOO KLOPPI?"

2. Valitusta saat jos onnistut viemään 10 Vihollista nettipelissä putkeen, samanaikaisesti tajuttomalla taidolla ( pm* ( pelimaailma ) SKilZlz0r! ). Se menee näin. "L0l nub luck fucking ch3ater I hate u I kill myself now aaaaa noooob" Vitutistasi terästää se, että myöhemmin hän tunnustaa sinulle että on kymmenenvuotias ruotsalainen, mikä ampuu sinut seulaksi.

3. Valitusta saat, jos sinun mahdollinen tyttöystäväsi päättää suukottaa sinua; "VOI HELLANENLETTAS KU NUOOORET SEXSTAILEE KESKEL KIRKAST KATUU!" Vitutusta terästää se, että huutajana on Ville Itälä.

Siinä kolme Whineä, mitkä ovat turhia. Ja jos ette ole vielä tajunneet, että mikä tässä vituttaa.. Niin voin kertoa. Olen katsonut teidän kaikkien naamat lävitse ja sanon, että olette aivan helvetin rumia. Pukeutukaa paremmin. Meikatkaa, Rumat ihmiset! Eläinaktivistit : Menkää Mäkkäriin, haluan nähdä kun teidän wnb eläinmaailma kaatuu BicMac:iin.
"Saatananpalvojat", olisi kiva jos voisitte olla edes HIEMAN uskottavampia. ( Wink: Musta letti, kova meikki ja pari pientä pentagrammia ei riitä. Ei, vaikka olisi Hentagrammi messissä. ) Satanistit; Voisitte kyllä lopettaa sen raamatusta vittuilun, koska te ette edes TAJUA miten se kirja lausutaan. Hankkikaa duuni.
Yksinhuoltajat, miten kehtaatte jättää lapsenne elämään ilman isiä tai äitiä?
Hipit, miten työ kehtaatte jättää isänmaan puolustuksen pois?
Natsit, miten te kehtaatte palvella jo kuollutta aatetta, mikä ei toimisi kuitenkaan. Sama koskee uskovaisia. ( jos toimisi, niin lupaan että te olette ensimmäiset ketkä sinne kaasukammioon menisivät. Ihan oikeasti. )
Naimisissa olevat; Puolisonne pettää, tiedän. He pettävät minun kanssani.
Rokkarit, ette ole edes wnb-tasolla vielä. Hevarit eivät ymmärrä omasta musiikistaan mitään. Ateistit joutuvat Helvettiin, Satanistit Taivaaseen. Koirat turkeiksi, mutta turkistehtaat tuleen. Vihaan teitä kaikkia. Ja juuri sinua, senkin läski h**ra joka tätä edes silmäilet. Vihaan heitä, ketkä eivät lue tätä tekstiä. ETTE OLE MITÄÄN!
Ja Gootit: Viiltäkää kättä myöten, ei poikki. Muuten ette onnistu itsemurhassanne, mikä tekee teistä VIELÄ säälittävämpiä.


Siinä! Nyt olen vittuillut 95% koko IRC-galleriassa VINEÄMÄLLÄ heistä ja heidän aatteistaan! Mahtaa vituttaa, eikö?

Hyviäkin uutisia tapahtui; Citymarketissa on sattumoisin joku kahvio ( sello ), mitä en ollut ennen löytänyt. 90 senttiä kahvi + vadelmamunkki. Siinä on oikeaa hintaseulaa minun mielestäni.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.