IRC-Galleria

Noniin, nyt teen aika radikaalisti kun kerron, että olen <tahallisesti> angstannut tässä muutaman päiväkirjan. Nähdäkseni vain, että ihmiset <yhä> kiinnittävät tähän huomiota.
Vietin ainakin kolme sekuntia ajatellen heidän tunteita minun valheistani.. Tai siis tottahan nuo ovat, mutta se miten <minä> otin nuo ikävät asiat.. On täysin erinlainen kuin olen antanut ymmärtää. Niin, tunteisiini valheistani.
En kadu sekuntiakaan, koska tiedän että tiedätte että nauran leukani irti niille, ketkä keskittivät säälipisteensä minuun.

Siis ihan oikeasti.

Joulun aikaan taisin sanoa kaikille, että eivät ostaisi minulle suklaata ( varsinkaan konvehtirasioita ), mutta yhä niitä vain tulee piipusta, kuusen alta ja kaikista mahdollisista pimeistä koloista mitä tässä nyt keksiikään.
Mutta jos minun läheiseni tiesivät, että minä en tahtoisi heidän kuluttavan rahaan sellaiseen *askaan mitä itse vihaan (tietenkin se olisi sopivan sukulaismaista), niin mistä ne tulevat?

Minulla on teoria.

Katsokaas, muistellaampas mitä meille uhkailtiin kun olimme pieniä. Meille sanottiin, että jos emme ole kilttejä rebublikaaneja niin meille tulee lahjaksi vain pelkkiä risuja.
Tänäpäivänä sanotaan, että jos emme ole kunnon Demokraatteja ja äänestä Halosta, niin joululahjaksi tulee Esko Aho.

Entäpä jos Joulupukki rykäisi partansa nenäänsä tästä Suomen Poliittisen johdon jouluunpuuttumisesta ja päätti, että hukuttaa kansan hyvään.
Hän siis keksi painauttaa ainakin kymmenen miljoonaa "Alladin"-nimistä suklaakonvehtirasiaa yhdessä Fazerin "Parhaimmat ja Ihanimmat"-rasian että Jonkun epämääräisen ranskalais/sveitsiläisyhdistyksen "The Best Chocolate in this World" värillisen taidekuvasuklaakonvehtirasian.
Ja niitä hän sitten lastasi Petterin vääntyneeseen selkään ja lähti nilkuttamaan ( hohottaen ) viemään niitä vittuuntuneille melkein-aikuisille keillä ei ole vielä edes laillista lupaa vetää päätä täyteen jouluna. ( Mutta vetää kuitenkin. )

Silloinkun me Nuoret vedämme päät täyteen jouluna, Isä on kännissä ja Äiti piilossa, lapset nukkumassa niin Pukki pamahtaa paikalle yhdessä Vanhasen kanssa. Vanhanen päättää, alkoholin perusteella, että nämä EIVÄT ole kilttejä lapsia.
Nuoret kysyy, että vetäisittekö molemmat vaikka "vit*t" päähänne ja isät sanoo, että "Älä martti puhu perkele p*skaa sun pask*sta."

Niin sitten, seuraavana aamuna kun avaat niitä viimeisiä paketteja, huomaat että käteesi osuu suklaakonvehtirasia. ( Mistä mintut on jo syöty. )

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.