IRC-Galleria

Xquisite

Xquisite

is turning more german every minute!

Joululahjat on hankalia!Maanantai 19.12.2005 14:18


Mun ei oo kauheen vaikee keksiä mitä hankin lahjaksi ystäville ja sukulaisille. Mutta ongelmaksi koituu mun ainainen kilpailun tarve. Haluisin että mun lahja olis paras tai ainakin yhtä loistelias kun se vastalahja. Tyhmä ajatuksenkulku, mutta kai siitä on pyrittävä vaan kasvamaan.

Joululahjat on siis suurelta osin hankittu ja jos vielä on jotain hankkimatta, hoidan ne huomenna Seinäjoella. Huomenna on ns. miesvapaapäivä, joten mun ei tarvitse puuduttaa toista juoksuttamalla kaupasta toiseen kaiken näköisiä pusseja kantaen.

Eilinen lentismatsi oli kyllä tosi jännä. Hieno oli olla kattoo ku miäs pelaa. Vihdoin sinne itseni sain raahattua, kun ei ollu muita obligaatioita sunnuntai-illalle. Vaikka hävisivät, hoitivat tarpeelliset erävoitot jotta ovat jatkossa vielä. Olihan se kiva ku olin paikalla ku liberotkin palkittiin, sisu-puukolla. Taitavat jäädä turhan pahasti hakkureiden varjoon, vaikka tekevätkin tasaisen tappavaan ja liian huomaamatonta työtä takakentällä.

NO joo mutta eilinen oli muutenkin siisti päivä. ILKKA VOITTI! HAH! Meidän sekopää opettajasetä voitti koko kisan! Ei olisi odottanut, vaikka luottoo kykyihin löytyikin. On hiukan outo ajatella että joku oikeesti tuttu ihminen voi voittaa tollasen kisan. Julkimot eivät sittenkää oo niin kaukana meistä tavikisista.

Onnea Ilkalle ja siunausta viikkoon kaikille!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.