IRC-Galleria

Xquisite

Xquisite

is turning more german every minute!
Voihan Rakkauden avaruusraketti!! Siinä vasta ihme biisi! Vähän niinku Kauppaopiston naiset, muttei kuitenkaa! :D Nauraa sai silti! KUUUUUUMEEETTTAAAAAA AAAIIIVOIIISSSAAAAA! xD

Mihin menisin? Moneen suuntaan ollaan viemässä, montaa rautaa on tulessa, mutta silti kaikki saa varpailleen. En tiedä mikä on kaikkein eniten mua tai mulle. Mikä on se millä itseäni voin elättää? Minkä valinnan tehtyäni, voin sanoa olevani elämääni ja päätöksiini tyytyväinen? Ei kai sellaista ole, ei ainakaan vain yhtä...

Kaikella saralla on hankalaa. Ei puhuta siitä.

Miks sitä jotenkin alitajuisesti hakee itselleen vaihtoehtoja, vaikka alkuperäinen suunnitelma on aivan mainio!?? Turhauttavaa yrittää hillitä itseään ahnehtimasta liikaa, en oikein tiedä edes että mitä.

Herralle kaikki kunnia kuitenkin kaikesta mitä olen saanut tähän asti! En voisi olla kiitollisempi, sillä nyt juuri voin sanoa, että kaikki on hyvin vaikka hankalaa onkin. Kestää vain aina hetken se itse tajuta. Ja ite taidan tehä helposta hankalaa! Ihme neiti mäki oon vaan, ei pysty käsittään!

"you don't know what you have, until it's gone."

Miten pinnallisesti sitä voikaan ihmisiä tuntea!??!

Tunnettu on jo vuoden ajan, mutta silti en tiedä mitään heidän elämästään. Enkö ole vaivautunut ottamaan selvää? Onko mun kiinnostus niitä ihmisiä kohtaan todellakin ollut vain niin pinnallista!?

Mutta toisaalta, ketään ei voi oppia tuntemaan, ellei he itse avaudu sulle. Siinäkin ollaan riippuvaisia ottamisesta ja antamisesta. Oon ihan innoissani, kun saan uusia asioita selville tuttavista. Heidät alkaa näkeä aivan erilailla, todella fyysisestikin. Kasvot näyttävät erilaiselta. Ilmeiden tulkinta muuttuu, ja erilaiset virneet eivät olekaan enää niitä outoja "taka-ajatus -ilmeitä". :) Noin varpaillani olen taas ollut, ja ennakkoluuloinenkin.

Kiitos kaikille tuleville yrittäjille piiri pieni pyörii -leikistä! Nihkeeksi ennakoidusta illasta tuli paras pitkään aikaan pienellä avautumisleikillä!

Ootte parhaita!

Siunausta kaikille rakkaille,

Piia-Marika

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.