IRC-Galleria

Xquisite

Xquisite

is turning more german every minute!

your memory will carry on...Maanantai 16.10.2006 21:40

Katottiin eilen hyvä leffa. Assult on 13th precinct... mä ihan sätkin, enkä malttanu edes nachoja syödä ku oli niin jännä! :D

Tykkään, tytöksi, ihan ihmeellisistä elokuvista. Tai ainakin luulen niin. Yleisestihän naikkoset on aina romantiikan, lässytyksen ja ihanien sanojen perään. Onhan se kyllä ihan kivaa, jos elokuva koskettaa niin, että tulee tippa linssiin. Toimintaa, jännitystä, dramatiikkaa! Mieluiten tietysti Jet Li, Bruce Lee tai Kill Bill -leffat! Loistavia! Kertakaikkiaan LOISTAVIA! "Japaliini" tyttöbändi oli mun makuun! :D Mutta poikkeus vahvistaa säännön.... Mun mielestä "Kuinka hukata kundi 10 päivässä" on ihana! Kate on niin kaunis, ja idolini! Eikä elokuvan loistavuuteen vaikuta ollenkaan Matthew M.! :D IHANA!!!! heh, oma kulta on silti ehrottomasti paras!

"This time, this time i'm gonna try it my way..." oi ku tulee ihanaa musiikkia radiosta! (Dj Shadow)

Musiikki on mulle ihan liian tärkee osa päivää. En tunne oloa yksinäiseksi kun kuulen musiikkia. Haluaisin tanssia! Katsoin telkkarista Dance, if you can. -sarjaa aivan haltioissani. Olisin varmasti pärjännyt ainakin osassa lajeista erittäinkin mallikkaasti, mutta nykytanssin koskettavuuteen en kyllä voi ainakaan näillä kokemuksen rippeillä yhtyä. Tietysti mahtava tulkinta ja omat ajatukset voi saada aikaan tunnekuohuja. Onhan tanssiminen saanu mullekin oman lajini kautta tipan silmään, mutta OMAN lajini kautta.

Voi ku mä oon taas erakoitunu noista viime vuotisista piireistä niin. Mikä sen saa aina aikaan. Ehkä mussa todellakin on taipumusta heittäytyä ajankohtaiseen tilanteeseen niin, että unohdan ympärillä olleet ihmiset. Salilla oon käynyt, yksin. Lenkilläkin oon ollu, yksin. Kauheesti aina puhun, ja lupaan itelleni, mutta jotenkin ajan kuluessa muutoksen teko on vaikeaa.

Ansku ja tiina, i miss juu!

"Driving in a car tonight..."

Ehkä ens viikolla tähän aikaan, mulla on JO ajokortti. Onhan sitä jo kuus vuotta odoteltukin! :D Käsittelen autoa kuulemma ku enkeli...JA KAKAT, sanon minä. "önkön önkön, kengurubensaa!" Mikähän olis mun ensimmäinen road trip? Kai sitä olis kiva mennä isille näyttään, että likkas ajaa ny ihan luvan kans. :) Senpä taidan tehdä. Vaasa, here I come! (lue: varokaa kaikki! Muu vaara!)

Mutta siinä tilittelyä ensimmäiseltä lomapäivältä....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.