IRC-Galleria

Xquisite

Xquisite

is turning more german every minute!

Kirje Joulupukille...Perjantai 15.12.2006 14:59

Morjiesta Joulupukki,

Anteeks, ku oon vähä myöhään asialla. Make sano mulle, että pitäis laittaa listaa takanreunalle, tonttuja varten, mutta sitte mä tulin kuitenkin siihen tulokseen, että ne tontut on varmaan jo käyny. Eli missasin sen, ja tää tuli sit seuraavana mieleen. Sähän kuitenkin telkkarissakin oot niin teknisen oloinen kaveri, niin varmasti hokaat, että mihin listani olen piilottanut. Täällähän se on.

Mites siellä muorin kans menöö? Meillon täällä Kauhavalla tosi kurjaa, ku on niin pimeetä ja ei oo lunta. Muuten on kaikki kivasti. Oon saanu paljon uusia kavereita ja koulussa oon ollut ahkera. Mutta olis kai sitä voinu pari omenaa viedä opettajille viimeisenä päivänä. Se sitte jäi, ku oli kaikkee, kyllä sä tiät.

No mutta jaarittelu sikseen ja pääasiaan. Tietty mä toivon maailmalle rauhaa ja kaikille ihanille pienille lapsille paljon rakkautta, mutta musta tuntuu, että sä et oo oikee setä tekeen asialle mitää. Siinä asias tarvii huhuilla ihan toiseen suuntaan, tai no tavallaan pohjoiseen silti. Kyl sä ymmärrät. Uskoksä muuten? Siis Jumalaan. Mä uskon, vaikka välillä onkin hiukan ongelmia ittensä kans. Olisko sulla muuten sellasta itsekurilahjaa? Jotain pulveria tai seerumia? Sellanen olis kans aika kiva, mä tarttisin.

Sitte kuule, mä ajattelin että tarttisin jonku ihanan korun. Seki vähä liittyy tohon Yläkerran Setään. Tiäkkö sellanen risti. Ihan vaan hopeinen ja jotain kivaa sais olla sitte, ehkä pari dimangia. Mulla hävis se vanha, ja nyt tarttis saara uus.

Mulloli ajatuksena, että tykkaisin kans jostain kivasta hajuvedestä. Mutta Make lupas välittää sulle viestin siitä. Se tietää kaikki yksityiskohdat, ja soittelee sulle varmaan täs pian siitä. Toivottavasti se nyt muistaa sitte soittaa, se on kato vähä sellaanen helluunen harvapää. Mun tarvii aina muistuttaa sitä kaikenlaisesta. Sille voisit tuoda vaikka kalvosinnapit ja kuminauhaa. Se tapaa hukata housunlahjerenksujansa joka toinen päivä.

Olikahan tos ny kaikki? Budabest -karkkeja voisit muuten välillä vähä vaihtaa, vaikka Marianneiksi. Ja jos sä meinasit jotain lahjakorttia tuoda, niin mieluusti johonki urkkakauppaan. Mollaan niin kovia reenaan Maken kans. Ja muuten, mullon uus salikaveri. Se on sellaanen pohjolan miäs, jokei paljo puhu. Mutta mua se ei niin haittaa, hyvä ku on välillä hiljasta. Se on sellanen Mikko -kaverin korvike. Kyllähän sä ny Mikon muistat, sellaanen riski kaveri Tampereelta? Niin tälle hiljaiselle miehelle mä voisin toivoo, vaikka uutta taustakuvaa puhelimeen ja lahjakorttia S-Markettiin.

Kaikkia mun kavereita voit muistaa runsaalla määrällä hyväskää ja hymyjä. Kyllä sä varmaan oot niittenki kirjeet jo saanu. Mä oon aina vähä viime tingas liikkeellä. Mutta kyllähän sä mut tunnet jo.

Eipä täs ny sen kummempaa. Sano terveisiä poijille pajalla ja muorille kiitos viime vuotisista herkuista. Oli mahtavaa perunalootaa, voisko se laittaa mulle sitä reseptiä?

Loistavaa joulua teille sinne ja muistakaa sitte välipäivinä rentoutua. Ettei iske kato ressi, son paha.

Heippa,

Piia-Marika

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.