IRC-Galleria

Xquisite

Xquisite

is turning more german every minute!

I never see you anymore...Tiistai 16.01.2007 20:51

Kivintä maailmassa:

Haet mut koulusta, käydään urheilemassa ja kotona syödään eilistä makaronilaatikkoa. Istutaan hetki siinä, hassutellen ja päivästä kertoen. Kimi vaatii kiehnäten ruokaa ja sä jo tarkastat etuoven tarjonnan. Mitään ei oo, ainakaan mitään mihin meillä vois olla varaa. Haaveilla kuitenkin aina saa... :)

Ehdotat perinteisen pohjalaisen pystypainin jälkeen päikkäreitä, ja suostun innolla. Illaksi suunnitellaan pikkulenkki Palmun kanssa ja sen jälkeen saa rojahtaa sohvalle kattomaan Bondia. Taidan nukahtaa siihen...en malta, kun tuhiset vieressä.

Mutta:

En muista milloin päivänvaloinen arki olisi ollut tuollaista. Tiedän, että sun täytyy olla siellä mihin olet lupautunut. Mutta viikolla tuntuu kuin olisin sotaleski, 7 vuotta aikataulusta myöhässä...

Jos yhteistä aikaa on, se kuluu mitenkäs muuten kuin nukkuessa. Onhan se ihanaa, mutta kaipaisin enemmän..tekemistä! Ei telkkaria...ei enää telkkaria! Oon väsyny istumaan siinä sängyllä sun kanssa ilman kehittävää toimintaa. Lähetään lenkille, mennään sitte vaikka pullonpyöritystä! Rukoiltais yhdessä, voi sitä mä odotan, että sen rohkenen tehdä.

Lauantaina oli kivaa olla päivänvalossa sun kanssa, ilman että on kiire mihinkään. Rakastuin suhun uudestaan ja ihastuin, kun näin sut taas erilailla.

Tuuthan jo kotiin..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.