IRC-Galleria

Xquisite

Xquisite

is turning more german every minute!
Luavuus on ny aika heikoolla, ku on menny koulupäivä germaania ja pikkuusen tuata puheviästintää reenates. ei taira tarinoota kauhiasti revittyä ny miekälääsen sormista...

Silleioo nii väliä, kuhan saa vain ittiänsä tähä jotensakki pureettua.

Voiha jeevanan jeevana ku ei siältä jobista ny kuulu mitää. Äijä ei rimpauta ollenskaa! Kauhiasti oottaa päähän jos ei se arpeeti ny aukiakkaa sitte. On se silti Luajan lykky notta mullon jo jonku sorttinen tiänistintuattaja tuas, muttolis kuitenski ollu ittelle mialuusampi jos olis sellaasehen hommahan kesäksi päässy mihinon jo ennestänsä tottunu olemahan. Eipä tualle ny omis voimissansa oikee mitää voi teherä, ku on aiva muilla nua miittinkinuijien heilutteluvelevollisuuret.

Kauhiasti kutkuttaas mennä humpuuttelemahan vähä tuanne seinämäelle. Muttei tua mansesterikaa olis olenkaa huano. Hummalua vois sitte harrastella erilaasis tanttuliikkehis tai melekeen vois kyllä olla paree ainaki tuan rahapolitiikan pualesta pitäätyä nuas lumpputoreis, elikäs kirpputoriilla. Omiaki tavaroota tarttis sinne raijata, muttei millää jaksaas.

Muhun on iskeny jonkullaanen lorvikatari, mistää mihinkä mä ryhyryn ei tuu sitte totta kiesus mitää hyvää jäläkiä! Tuala viästinnäs meni erilaaset performanssit ihmehen nopiaa ja piänellä kivulla läpitte, vaikka ennakkohon ajattelin notta ei siitä mitää tuu ku tälläänen kihertelijä menoo sinne vakuuttelemahan kloppia ja rinsessoja Yrkkärin ylivertaasuuresta. Eipä tuas sitte mitää ollukkaa ja aiva komiasti ne omastaki miälestä meni.

Kauhiasti ottaa kuuppahan ku ei tullu lähärettyä mukahan tuahon ekskursiotoimintahan. Vaikka siinolis ollu arpeetia, ni olis kyllä aiva ittensä ja vaivansa maksanu takaasi. Ny molisin kohta menos jo lentsikalla erimaahan, tuanne Prahahan. Vitsi ku molisin tykänny niin kovaa mennä. MUtta täs ny aiva kirijallisesti lupaan notta ens vuanna moon kans joukos komias menos ulukomaille.

Sellaasta sitte tälle päivälle, ei mulla pitäny kauhiasti olla asiaa mutta kyllähän tauata ny tuahon kummasti taas tuli.

Ens kertahan ja jollekki osalle porukasta saa sanua notta huamisehen!

Piia-Marika

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.