IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Too old, too coldKeskiviikko 21.11.2007 14:34

Noniin. Nyt se vanhuus iski. Minulla on reikä hampaassa.
Ensimmäistä kertaa aikuisiällä joudun korjaukseen.. vielä viime keväänä hehkutin sitä että yhtäkään paikkaa ole minulla suussa. Olisi kannattanut iloita hiljaa vaan, koska tälläkertaa löytyi yksi sekä ihan pieni alku josta ei tiedetä tarviiko sille tehdä mitään.
Lisäksi yhdessä viisaudenhampaassa on reikä ja se hammas on muutenkin sellainen että pitää poistaa, koska on valunut rivistössä alemmaksi - sen vastakappale poistettiin leikkauksella jo vuonna 2000.

Viisureita menen revityttämään vasta vuoden kuluttua, koska päättivät nyt sitten että vihdoin leikataan myös tuo toinenkin alahammas ja se ei tule todennäköisesti olemaan taaskaan mikään helppo operaatio.
Muistelisin silloin aikanaan otetuissa kuvissa että juuret olivat aikalailla samalla tavalla molemmissa alaviisureissa ja sen yhden leikkaus vei 1,5h ja vaati hampaan pilkkomisen. Olin aika lailla naama turvoksissa pari päivää ja vertakin tuli sen ajan. Nyt voi olla samanlainen koettelemus edessä. Ylähampaasta taas en ole huolissani koska se on todennäköisesti piece of cake. Vähän puudutetta ja nyppäävät sitten pois.

Voikohan aikuinen ihminen vielä saada kariestartuntaa? On sitä tullut kuitenkin pussattua aika monenlaista ihmistä elämän aikana ja jos en ollut viime kevääseen mennessä saanut sitä, niin tuskin ehkä sitten nyt puolenkaan vuoden sisään...
Kai nuo reiät ovat vaan vähitellen tulleet limsanjuonnista ja lakritsin syönnistä yms. terveellisistä elämätavoista ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.